ورود

View Full Version : سوال: ارتباط پایگاه داده آفلاین با پایگاه داده آنلاین در ASP

k.asasi_programmer
پنج شنبه 19 فروردین 1389, 02:32 صبح
با سلام خدمت دوستان
بنده در حال طراحی یک سایت هستم که یک نسخه از آن بر روی سروری در شبکه محلی قرار می گیرد که دارای پایگاه داده ای می باشد.
از طرف دیگر این سایت بر روی فضای وب قرار می گیرد و دارای پایگاه داده ای مشابهه با پایگاه داده ی سایت بر روی سرور محلی است.
سوال من این است که چگونه می توانم تغییرات هر پایگاه داده را بر پایگاه داده دیگر اعمال نمایم؟
با تشکر از راهنماییتان :قلب:

raziee
پنج شنبه 19 فروردین 1389, 08:54 صبح
دارای پایگاه داده ای مشابهه با پایگاه داده ی سایت بر روی سرور محلی است

خوب چرا برای هر دو از یک بانک استفاده نمیکنید؟

اما اگه حتما میخواید به این صورتی که گفتی کار کنی ، میتونی یک سیستم log تو بانک بسازی.
هر رکوردی که ثبت شد و یا ویرایش شد و یا حذف شد رو تو جدولی بنویسی و بعد از مراجعه (آنلاین شدن محلی) اون رو بخونه و تغییرات رو در بانک خودش ذخیره کنه.

Behrouz_Rad
پنج شنبه 19 فروردین 1389, 09:45 صبح
از Replication استفاده کن. در موردش در این سایت جستجو کن. زیاد بحث شده.

موفق باشید.

Alireza_Salehi
پنج شنبه 19 فروردین 1389, 10:20 صبح

موفق باشید.
اگر دیتابیس آنلاین در محیط shared باشه چطور؟

k.asasi_programmer
پنج شنبه 19 فروردین 1389, 11:13 صبح
خوب چرا برای هر دو از یک بانک استفاده نمیکنید؟

اما اگه حتما میخواید به این صورتی که گفتی کار کنی ، میتونی یک سیستم log تو بانک بسازی.
هر رکوردی که ثبت شد و یا ویرایش شد و یا حذف شد رو تو جدولی بنویسی و بعد از مراجعه (آنلاین شدن محلی) اون رو بخونه و تغییرات رو در بانک خودش ذخیره کنه.

دوست عزیز با تشکر از راهنماییتان
در واقع هر دو پایگاه داده یکی می باشد.
می شه در مورد ساخت سیستم log در پایگاه داده بیشتر توضیح بدی؟
آیا تغییراتی که بر روی یک پایگاه داده رخ می ده ،بر روی پایگاه دیگر اعمال میکنه؟ :متفکر:

Behrouz_Rad
پنج شنبه 19 فروردین 1389, 11:25 صبح
اگر دیتابیس آنلاین در محیط shared باشه چطور؟
در محیط Shared رو تا حالا Config نکردم اما دو تا سرور در محل کار داریم که دیتابیس های اونها Replicate هست.

Alireza_Salehi
پنج شنبه 19 فروردین 1389, 14:01 عصر
در محیط Shared رو تا حالا Config نکردم اما دو تا سرور در محل کار داریم که دیتابیس های اونها Replicate هست.
این هاستینگ های ایرانی که با قطره چکون امکانات میدن کلی هم منت میذارن احتملا میگن:

Replication= Dedicated Server= $$$

m0rteza
جمعه 20 فروردین 1389, 19:25 عصر
ببخشيد وسط بحث ميپرم . ميشه بفرماييد ديتابيس آنلاين و آفلاين يعني چه؟

mohsen_zelzela00
جمعه 20 فروردین 1389, 21:37 عصر

موفق باشید.

سلام استاد

ببخشید براتون ممکن هست که در این ضمینه یه خورده بیشتر توضیح بدید یا یک مقاله معرفی کنید؟؟؟

ممنونم

k.asasi_programmer
شنبه 21 فروردین 1389, 00:42 صبح
ببخشيد وسط بحث ميپرم . ميشه بفرماييد ديتابيس آنلاين و آفلاين يعني چه؟
دوست عزیز اگر به متن زیر دقت فرمایید,متوجه منظور من از پایگاه داده آنلاین وآفلاین خواهید شد.

((بنده در حال طراحی یک سایت هستم که یک نسخه از آن بر روی سروری در شبکه محلی قرار می گیرد که دارای پایگاه داده ای می باشد=>این پایگاه داده آفلاین من است.
از طرف دیگر این سایت بر روی فضای وب قرار می گیرد و دارای پایگاه داده ای مشابهه با پایگاه داده ی سایت بر روی سرور محلی است=>این پایگاه داده آنلاین من است.))
امیدوارم متوجه منظورم شده باشید. :چشمک:

k.asasi_programmer
شنبه 21 فروردین 1389, 00:52 صبح
سلام استاد

ببخشید براتون ممکن هست که در این ضمینه یه خورده بیشتر توضیح بدید یا یک مقاله معرفی کنید؟؟؟

ممنونم
دوست عزیز با توجه به جستجوی محدودی که انجام دادم لینک زیر رایافتم.فکر کنم برای شروع خوب باشد.
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=1162
موفق باشید.:چشمک:

mohsen_zelzela00
شنبه 21 فروردین 1389, 20:07 عصر
دوست عزیز با توجه به جستجوی محدودی که انجام دادم لینک زیر رایافتم.فکر کنم برای شروع خوب باشد.
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=1162
موفق باشید.:چشمک:

دوست عزیز در اون تاپیکی که شما آدرس اونو دادید من جواب خودم رو نگرفتم چون چیز خاصی گفته نشده ممنون میشم از دوستانی که تا الان این کار رو کردند راهنمایی کنند

mohsen_zelzela00
دوشنبه 23 فروردین 1389, 19:46 عصر
دوستان کسی نیست که راهنمایی کند؟؟؟