View Full Version : آگهی ها
arman1356
پنج شنبه 19 فروردین 1389, 09:07 صبح
من در تاپیک قسمت آگهی ها یک درخواست ثبت کردم ( به عبارتی درخواست نرم افزاری نمودم ) متاسفانه نزدیک به 5 روز از آن زمان گذشته اما تا کنون این درخواست در سایت نمایش داده نمی شود .
ضمن اینکه پیشنهاد می شود بخش آگهی ها به دو قسمت آگهی های فروش و آگهی های خرید تقسیم شود .
vcldeveloper
پنج شنبه 19 فروردین 1389, 18:59 عصر
نام و مشخصات شرکت آگهی دهنده را باید ذکر می کردید، که نکرده بودید. برای همین هم اون تاپیک حذف شد.
arman1356
شنبه 21 فروردین 1389, 08:11 صبح
نام و مشخصات شرکت آگهی دهنده را باید ذکر می کردید، که نکرده بودید. برای همین هم اون تاپیک حذف شد.
جناب کشاورز با سلام
متاسفانه این نرم افزار را برای خودم می خواهم و آدرس ایمیل هم ذکر کرده بودم . خواهشمند است در صورت امکان آگهی مذکور جهت درخواست نرم افزار گزارش ساز با سورس مجدداً در سایت قرار گیرد .
با تشکر
vcldeveloper
شنبه 21 فروردین 1389, 12:37 عصر
متاسفانه این نرم افزار را برای خودم می خواهم و آدرس ایمیل هم ذکر کرده بودم .
سلام،
متاسفانه فعلا امکان ارسال آگهی های استخدام یا سفارش پروژه به صورت شخصی در سایت وجود نداره، و برای اینگونه آگهی ها حتما باید نام و مشخصات شرکت مربوطه درج بشه. ان شاء الله بعدا امکان ارسال همچین آگهی هایی توسط شخص هم فراهم خواهد شد.
arman1356
پنج شنبه 26 فروردین 1389, 12:38 عصر
سلام،
متاسفانه فعلا امکان ارسال آگهی های استخدام یا سفارش پروژه به صورت شخصی در سایت وجود نداره، و برای اینگونه آگهی ها حتما باید نام و مشخصات شرکت مربوطه درج بشه. ان شاء الله بعدا امکان ارسال همچین آگهی هایی توسط شخص هم فراهم خواهد شد.
جناب آقای کشاورز این سایت تقریباً مرجع برنامه نویسان فارسی است . در هر صورت به سبب احتیاج مبرم اینجانب به نرم افزار گزارش ساز با سورس خواهشمند است به نحوی آگهی خرید این نرم افزار را با مشخصات درج شده قبل در سایت قرار دهید.
با تشکر
vcldeveloper
پنج شنبه 26 فروردین 1389, 16:40 عصر
جناب آقای کشاورز این سایت تقریباً مرجع برنامه نویسان فارسی است . در هر صورت به سبب احتیاج مبرم اینجانب به نرم افزار گزارش ساز با سورس خواهشمند است به نحوی آگهی خرید این نرم افزار را با مشخصات درج شده قبل در سایت قرار دهید.
سلام،
در این مورد لطفا با آقای کرامتی (DelphiAssistant) تماس بگیرید.
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.