View Full Version : سوال: قابلیت بررسی پسورد رکورد
look20
پنج شنبه 19 فروردین 1389, 11:02 صبح
با سلام من یه فرم دارم و تدادی رکورد مثلا فیلد نام و فیلد نام خانوادگی و فیلد کلمه عبور
حالا می خوام برای کلمه عبور که مثلا اگه رکورد جدید می خوام بسازم فیلد کلمه عبور دو قسمت باشه یعنی
کلمه عبور:
تکرار کلمه عبور:
تا انجاش مشکل نیست اینو میتونم بسازم مثلا میگیم اگه کلمه عبور و تکرار کلمه عبور
مساوی شد اجازه ثبت رکورد بده
مشکل من:
میخام اولا بعد از اینکه رکورد ذخیره شد در هنگام نمایش فقط فیلد کلمه عبور نشان داده بشه و فیلد تکرار کلمه عبور نشان داده نشده
دوما اگه مشکل اول حل شد یه دکمه برای edit رکورد که در هنگام ویرایش رکورد مورد نظر اگه خاستم کلمه عبور رو تغییر بدم سه تا فیلد باشه
کلمه عبور قدیم
کلمه عبور جدید
تکرار کلمه عبور جدید
دقیقا مثل همون چیزی که توی سایت برنامه نویس برای تنظیمات کاربری هست
amir.mehrvarz
پنج شنبه 19 فروردین 1389, 11:19 صبح
با سلام و احترام
خدمتتان جسارت نباشه ولي من اكثر سئوالات شما رو كه مي خونم با فهم موضوع ناشي از ادبيات ضعيف شما مشكل دارم . لطفا روي اين موضوع بيشتر فكر كنيد . در ضمن اگر ميشه سئوال فوق را واضحتر مطرح كنيد.
look20
پنج شنبه 19 فروردین 1389, 11:44 صبح
با سلام و احترام
خدمتتان جسارت نباشه ولي من اكثر سئوالات شما رو كه مي خونم با فهم موضوع ناشي از ادبيات ضعيف شما مشكل دارم . لطفا روي اين موضوع بيشتر فكر كنيد . در ضمن اگر ميشه سئوال فوق را واضحتر مطرح كنيد.
سلام چون سریع تایپ میکنم و اینکه زیاد توجهی به معنی جملات نداشتم معذرت می خوام
اینکه من سه تا فیلد دارم بنام های (نام – نام خانوادگی-کلمه عبور) حالا می خوام دوتا کار انجام بدم
1-در هنگام ایجاد رکورد جدید دو تا TETXBOX داشته باشم توی یکی کلمه عبور و دیگری تکرار کلمه عبور رو بنویسم که اگه این دو تا برابر شد رکورد ذخیره بشه
البته می خوام موقع نمایش رکوردها دو تا TETXBOX که گفتم نشون داده نشه
2-در هنگام ویرایش رکوردهام وقتی میخوام کلمه عبور رو تغییر بدم 3 تا TETXBOX ( کلمه عبور قدیم –کلمه عبور جدید-تکرار کلمه عبور جدید) داشته باشم و همنطور که گفتم مثل قسمت اول در هنگام نمایش رکورد این 3 textbox نشون داده نشه
امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشید
HamedNet_ir
پنج شنبه 19 فروردین 1389, 11:49 صبح
سلام دوست عزیز!
تا اونجایی که متوجه شدم , شما اصلا لازم نیست تکرار کلمه ی عبور رو تو بانک ذخیره کنید! تنها کافی است در خود vb آنرا چک کنید و پس از چک دخیره کنید!
برای عدم نمایش کلمه ی عبور , برای textbox یک pass Character تعریف کنید.
موفق باشید
look20
پنج شنبه 19 فروردین 1389, 12:25 عصر
منظورتون راجع به اینکه توسط vb چک میشه چیه؟! متوجه نمیشم
من میخوام حتما فرمم به همون شکلی که نوشتم باشه مثل همون چیزی که توی سایت خودمون توی تنظیمات کاربری هست
javadt
پنج شنبه 19 فروردین 1389, 15:06 عصر
شما مي تونيد با روش زير توي برنامه چك كنيد و بعد اگر تكرار رمز عبور با خود رمز عبور يكي بود رمز عبور رو ذخيره كنيد
If txtpass1.Text = txtpass2.Text Then
MsgBox "ok"
Else
MsgBox "no"
End If
تازه_کار
پنج شنبه 19 فروردین 1389, 16:04 عصر
برای تغییر پسورد هم قاعده بر این است که در Textbox1 کاربر پسورد را وارد نماید؛ در Textbox2 کلمه عبور جدید و در Textbox3 تکرار کمله عبور جدید رو وارد کنید؛ وقتی کاربر کلید "تغییر پسورد" رو می زنه، ابتدا باید کارهای ذیل رو به ترتیب انجام بدید:
1- نام کاربری مورد نظر رو از توی بانک اطلاعاتی پیدا کنید؛
2-اگر این نام کاربری معتبر بود (در بانک اطلاعاتی موجود بود)، چک می کنید که رمز اون نام کاربری با Textbox1 برابر هست یا نه؛
3- اگر برابر بود، یعنی کاربر مجاز شناخته شده و می تونه که رمزش رو عوض کنه؛
4-حالا بایدTextbox2 و textbox3 رو چک کنید؛ اگر با هم مساوی بود، حالا میشه پسورد جدید رو جایگزین پسورد قبلی در بانک اطلاعاتی کنید؛
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.