ورود

View Full Version : گفتگو: مدیران حتما بخونند

pouyansaraf
پنج شنبه 19 فروردین 1389, 12:07 عصر
با سلام خدمت مدیران محترم بخش vb.net
با توجه به اینکه بسیاری از مباحث مختلف برنامه نویسی با هم ارتباط تنگاتنگ دارند ولی میشود مختصری آنها را دسته بندی کرد.
به همین خاطر خواهشمند ام تا مباحث مربوط به دDBMS و موضوع های دیگر را جدا کرده در این بخش زیر گروه های مربوط به خودشان را درست کنید و یا برای دسته بندی مطالب یه فکری بکنید. فکر کنم همچین صحبتی را قبلا یکی کرده بود.
ولی واقعا مباحث DBMS جداگ مطرح بشوند مفید تر هستند

mehdi.mousavi
پنج شنبه 19 فروردین 1389, 12:26 عصر
با سلام خدمت مدیران محترم بخش vb.net
با توجه به اینکه بسیاری از مباحث مختلف برنامه نویسی با هم ارتباط تنگاتنگ دارند ولی میشود مختصری آنها را دسته بندی کرد. به همین خاطر خواهشمند ام تا مباحث مربوط به دDBMS و موضوع های دیگر را جدا کرده در این بخش زیر گروه های مربوط به خودشان را درست کنید و یا برای دسته بندی مطالب یه فکری بکنید. فکر کنم همچین صحبتی را قبلا یکی کرده بود.
ولی واقعا مباحث DBMS جداگ مطرح بشوند مفید تر هستند

سلام.
میتونم بپرسم منشاء چنین نیازی چی بوده؟ چه کاری می خواهید انجام بدید که الان نمی تونید انجام بدید، یا جلوی فعالیت بیشترتون رو گرفته؟

آیا انتخاب عناوین مناسب برای سوالات، پاسخگوی چنین مشکلی نیست؟

موفق باشید.

pouyansaraf
جمعه 20 فروردین 1389, 11:26 صبح
حالا منشاء سوال من رو بی خیال شین
ولی 100 درصد باعث میشه که پیدا کردن جواب راحت تر بشه
فکر کنم یه زیر مجوعه ساختن دیگه منشاء نمیخواد

mehdi.mousavi
جمعه 20 فروردین 1389, 14:58 عصر
حالا منشاء سوال من رو بی خیال شین ولی 100 درصد باعث میشه که پیدا کردن جواب راحت تر بشه فکر کنم یه زیر مجوعه ساختن دیگه منشاء نمیخواد

سلام.
من انتظار داشتم منو قانع کنید، اما خوب، این پاسخ مطلقا شخص منو قانع نکرد. شما چطور میگید "ساخت یه زیر مجموعه دیگه منشاء نمیخواد"!؟ مگه میشه بشر بدون داشتن نیاز، کاری انجام بده، چیزی اختراع کنه، یا اصلا خودش رو حرکت بده؟ شما هم حتما نیازی داشته اید که چنین مساله ای رو مطرح کرده اید و بنظر میرسه منشاء این نیاز، علیرغم اینکه بهش پاسخ صریح ندادین، پیدا کردن دشوار پاسخ به سوالاتی باشه که دارید.

مدتی پیش، مطلبی در مورد طراحی نرم افزار میخوندم که نوشته بود نباید براحتی به هر قابلیت مورد تقاضای کاربر پاسخ مثبت داد. پاسخ مثبت به هر تقاضایی برای اضافه کردن قابلیت جدیدی به برنامه، مثل این میمونه که "سرپرستی کودک یتیمی" رو بعهده بگیرید. این کودک، با گذشت زمان بزرگ میشه، نیازهای بیشتری پیدا میکنه، و باید براش وقت بیشتری سپری کرد. اولش ساده بنظر میرسه، اما در نهایت ممکنه شما رو به زانو در بیاره.

اینجا هم مساله همینه. همه ما میدونیم که اضافه کردن 4 تا آیتم، توی سیستمی که برای این منظور طراحی شده(vBulletin) ، حداکثر 2-3 دقیقه وقت ببره. اما بعدش رو هم در نظر بگیرید. 4 تا آیتم، یعنی 4 بخش مجزا، یعنی وجود 4 بخش اضافه برای مدیریت، یعنی اینکه من (و امثال من) باید بیشتر وقت بذارن و بیشتر تلاش کنن تا بتونن اونو تو مسیر مستقیم نگه دارن و هدایت کنن، یعنی فرصت بیشتر برای ارسال Off Topic، Spam و ...

از اینها گذشته، الان تالار (بعنوان نمونه) MFC و Visual C++ رو در نظر بگیرید. با VC میشه خیلی کارها کرد، که بخشی از اونها عبارتند از:

نوشتن Kernel Mode Driver
نوشتن NT-Service
نوشتن Web Application
نوشتن Desktop Application
و N مدل برنامه دیگه...

تقریبا همین مساله، در مورد C# صادقه. یعنی با C# میشه

NT-Service نوشت
Web App نوشت
Desktop App نوشت
و ...

هر کدوم از این بخشها، به دسته های کوچکتر تقسیم میشن.... بعبارت دیگه، اگر قرار باشه هر زیر مجموعه توی هر زبان برنامه نویسی تکرار بشه، باید 40-50 تا انجمن جدید اضافه بشه که خیلی ها هم واقعا نمیدونن سوالشون مربوط به کدوم بخش میشه.

بعنوان مثال شما از DBMS نام بردید. ما الان بخشی داریم تحت عنوان "دسترسی به داده ها (ADO.NET، LINQ و ...)". سوالات DBMS مربوط به این بخش میشن، میتونن به بخش C# ربط پیدا کنن، ممکنه به بخش پایگاه داده ها (SQL Server) مربوط بشن و خیلی از جاهای دیگه. این یکی از کارهایی هستش که من انجام میدم، در واقع بر اساس تجربه ای که در این زمینه ها دارم، سوال رو میخونم و اونو به بخش مناسب هدایت می کنم. بعنوان مثال من ظرف چند روز اخیر، تاپیکهای زیادی رو به بخشهای HTML/CSS، Web Development ، SQL Server و MFC/C++، ارزیابی نرم افزار و ... منتقل کرده ام.

من تو بخش VB.NET عموما عنوان تاپیکها رو زیاد تغییر میدم، تا سوال مزبور رو بشه حتی الامکان از روی Title متوجه شد. در صورتیکه ارسال تاپیکی با عنوان نامناسب در بخش C#/ASP.NET و برخی از بخشهای دیگه، نقض قانون محسوب میشه و علاوه بر حذف تاپیک میتونه منجر به اخطار و جریمه نیز بشه. اما در بخش VB.NET بخاطر شرایطی که خودم حس کردم، تقریبا در همه موارد (الی یک مورد) راه اومدم و خودم بی سر و صدا عنوان رو تغییر دادم تا مشکلی که شما و امثال شما در پیدا کردن تاپیکها ممکنه داشته باشید، رو حتی الامکان کم کرده باشم.

من حتما در اولین فرصت تغییر عناوین سوالات بخش VB.NET با جدیت بیشتر رو بین مدیران مطرح میکنم، تا سوالاتی با عناوینی از قبیل task manager، ذخیره چک باکس، ویرایش دیتابیس و اینطور عناوینی که هیچگونه، مطلقا هیچگونه اطلاعاتی در مورد متن سوال به خواننده نمیده، کم بشه. چون حقیقتا زمان زیادی ازم میبره و بدون کمک دیگران (و در وهله اول، اعضای سایت و بخش مربوطه) ممکن نیست.

موفق باشید.

pouyansaraf
شنبه 21 فروردین 1389, 10:54 صبح
قشنگ تر اونه که بگی سرپرست خانواده یا بچه خودت
یتیم چیه؟

هرکاری دوست داری بکن