View Full Version : سوال در مورد بعضی از مفاهیم مرتبط با j2ee
eshghmahdi
پنج شنبه 19 فروردین 1389, 20:34 عصر
EJB(EJBObject,EJBHome,…)
Business logic
Container
Bean
JNDI
Web Service
Application Server
موارد بالا چه هستند و چه کارکردی دارند؟
چطور به هم مرتبطند .کدا مورد توسط خود جاوا پشتیبانی می شه و کدام مورد باید برنامه نویسی بشه.مثلاً اگر بخوام یک سایت طراحی کنم ابتدا کدام قسمت باید درست بشه آیا باید از JSP شروع کرد یا نه؟:متفکر:
لازم به ذکره در مورد مفاهیم بالا مطالعاتی داشتم ولی مطلب برام جا نیفتاده است و خیلی ابهام دارم
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون...
eshghmahdi
جمعه 20 فروردین 1389, 22:28 عصر
بابا برنامه نویس قبلا فعال تر بود!
یک نفر نبود جواب بده...؟
همگی خسته نباشید:تشویق:
jeus
شنبه 21 فروردین 1389, 03:43 صبح
ببین دوست من اینجا کلاس درس جاوا نیست و هیچکس مسئولیتی در قبال دونستن و یا ندونستن شما نداره . البته بیشتر بچه های سایت و مخصوصا مدیران به خاطر اینکه کاری را از کسی راه بندازن به سوالات پاسخ میدهند .
من هم به شما توصیه میکنم ابتدا جستجو انجام بدی و مطالبت را دسته بندی کنی و مشکلات و یا سئوالاتی را که هیچ راهی برای فهمیدنشون نداری را توی پستهای جداگانه قرار بدی با ذکر فعالیتهایی که کردی . اینجوری سریتر به شما جواب خواهند داد .
eshghmahdi
یک شنبه 22 فروردین 1389, 12:24 عصر
ببین دوست من اینجا کلاس درس جاوا نیست و هیچکس مسئولیتی در قبال دونستن و یا ندونستن شما نداره . البته بیشتر بچه های سایت و مخصوصا مدیران به خاطر اینکه کاری را از کسی راه بندازن به سوالات پاسخ میدهند .
من هم به شما توصیه میکنم ابتدا جستجو انجام بدی و مطالبت را دسته بندی کنی و مشکلات و یا سئوالاتی را که هیچ راهی برای فهمیدنشون نداری را توی پستهای جداگانه قرار بدی با ذکر فعالیتهایی که کردی . اینجوری سریتر به شما جواب خواهند داد .
1.حق با شماست دوست گرامی.
2.قصد ناراحتی کسی رو نداشتم
jeus
سه شنبه 24 فروردین 1389, 19:55 عصر
1.حق با شماست دوست گرامی.
2.قصد ناراحتی کسی رو نداشتم
هیچکس ناراحت نشده است تنها یک راهنمایی بود تا سریعتر به نتیجه برسید .
دوست من یکی از سایتهایی که به به صورت مفصل در مورد تکنولوژی های جاوا و همچنین فریم وورکهای مختلف توضیح داده و مثالهای عملی کاملی را هم گذاشته سایت زیر است
www.roseIndia.net
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.