View Full Version : حرفه ای: Loading
مرتضی تقدمی
جمعه 20 فروردین 1389, 01:12 صبح
با سلام خدمت تمامی دوستان
حتما تابحال در بعضی برنامه ها صفحات لودینگ را مشاهده کرده اید. صفحاتی که در پشت صحنه آنها عملیات و محاسبات و پردازشهایی در حال انجام و شکل گیری هستند. حالا سوال و درخواست من این است که چگونه می توان این صفحات و ویژگی ها را در وی بی ۶ نیز قرار داد؟ مثلا من دوتا فرم دارم که هنگام رفتن به فرم دوم باید کلی پردازش صورت بگیره . حالا اگه این وسط یک چیزی مثل لودینگ نباشه هنگام باز شدن فرم دوم برنامه یه جورایی به سمت هنگ کردن پیش می ره، که بعد از چند ثانیه فرم باز می شه. بهتر اینه که این وسط یک لودینگ قرار دهیم تا این وضعیت را کاربر مشاهده نکنه . کسی می تونه راهنمایی کنه؟ ممنون از همتون
حمید محمودی
جمعه 20 فروردین 1389, 01:49 صبح
بستگی داره چه نوع پردازش باشه. مثلا محاسبه زمان خواندن فیلدها از بانک اطلاعاتی که مواردش خیلی متداوله و...
بیشتر توضیح بدبد
aryasoft2872
جمعه 20 فروردین 1389, 08:38 صبح
یک راه راحت تر اینه که یک Progressbar حرفه ای انتخاب کنی بعدش بیای روی حالت marquee style تنظیم کنی.حالا دیگه مشکل درصد هم نداری و به راحتی می تونی کدهای برای مثال Load تصویر یا دیتابیست رو بذاری و در آخر هم فرم اصلی رو نشون بدی.
HjSoft
جمعه 20 فروردین 1389, 09:12 صبح
یک راه هست :
در فرم 1 قبل از عبارت Form2.load لودینگ خودتون رو باز کنید . بعد در رویداد Form_load فرم 2 تون ، لودینگ رو ببندید . اینجوری :
Loading.show
doevents
form2.show
## In Form2 _ Form_load Event
unload loading
hamed72
جمعه 27 فروردین 1389, 09:26 صبح
با سلام خدمت تمامی دوستان
حتما تابحال در بعضی برنامه ها صفحات لودینگ را مشاهده کرده اید. صفحاتی که در پشت صحنه آنها عملیات و محاسبات و پردازشهایی در حال انجام و شکل گیری هستند. حالا سوال و درخواست من این است که چگونه می توان این صفحات و ویژگی ها را در وی بی ۶ نیز قرار داد؟ مثلا من دوتا فرم دارم که هنگام رفتن به فرم دوم باید کلی پردازش صورت بگیره . حالا اگه این وسط یک چیزی مثل لودینگ نباشه هنگام باز شدن فرم دوم برنامه یه جورایی به سمت هنگ کردن پیش می ره، که بعد از چند ثانیه فرم باز می شه. بهتر اینه که این وسط یک لودینگ قرار دهیم تا این وضعیت را کاربر مشاهده نکنه . کسی می تونه راهنمایی کنه؟ ممنون از همتون
سلام دوست عزیز این برنامه می تونه به شما کمک کنه .
به جای progress من از msgbox استفاده کردم شما با توجه به برنامه تون می تونید
progress استفاده کنید
HamedNet_ir
جمعه 27 فروردین 1389, 11:17 صبح
یک راه راحت تر اینه که یک Progressbar حرفه ای انتخاب کنی بعدش بیای روی حالت marquee style تنظیم کنی.حالا دیگه مشکل درصد هم نداری و به راحتی می تونی کدهای برای مثال Load تصویر یا دیتابیست رو بذاری و در آخر هم فرم اصلی رو نشون بدی.
نمونه سورس ندارید؟
M.T.P
جمعه 27 فروردین 1389, 13:01 عصر
نمونه سورس ندارید؟
اینم یک نمونه بسیار زیبا ، خصوصیات:
1- بدون هنگ
2- بدون تاثیر در سرعت لود ( زمان بگیرید)
3- بدون استفاده از کنترل خاص (تنها با کنترل PictureBox):متعجب:
4- با تعویض عکس (دلخواه خودتون) تم عوض میشه
امیدوارم که لذت ببرید.:قلب:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.