View Full Version : مبتدی: کمک برای شروع ظاهر زیبا برای وب
vhossein
جمعه 20 فروردین 1389, 15:12 عصر
سلام من تازه شروع کارم.نمی دونم چطوری ظاهر سایت را طراحی کنم .1 ماهی است که این مشکل را دارم.یکی میگه با front page ظاهر سایتت را بساز و بعد بیار داخل visaul studio کد نویسی کن یکی دیگخ میگه با web expression طراحی کن.من با هر 2 تاش کار کردم ولی نمی تونم ظاهر سایتم را درست کنم.چکار کنم؟مرسی
vhossein
جمعه 20 فروردین 1389, 16:31 عصر
همون چیزی که همه سایتا دارند مثل بنر و منو (ساده . کشویی و...) و همه چیز که تو ظاهر سایت هست.
Mostafa_Dindar
جمعه 20 فروردین 1389, 16:46 عصر
سلام ،
چندين روش براي طراحي سايت وجود دارد . در صورتي كه المان ها گرافيكي زيادي براي سايتتان در نظر داريد ، شما نياز داريد كه يك صفحه از Page مورد نظرتان را در فتوشاپ طراحي كنيد .
بعد از طراحي نياز داريد كه از ابزار slice استفاده كنيد ، نحوه اسلايس( قطعه قطعه كردن) نيازمند كمي تجربه هست كه چطور بهينه اينكار رو انجام دهيد .
و در نهايت گزينه Save For web & Devece رو انتخاب كنيد و به صورت xhtml خروجي بگيريد .حال المان هاي اضافي را پاك كرده و با المان ها خودتون پر كنيد .
همچنين از هنر اسلايس كردن تون كمك گرفته و عكسهاي با طول يا عرض يك پيكسلي را در backGround از TD ها تكرار كنيد
روش ديگر اين هست كه چند تا Div تگ ايجاد كنيد مثل : bannerDive , menuDiv , bodyDiv , righPanelDiv, , ...
براي اينكار ميتونيد از DreamWeaver , ExpressionWeb و يا خود Visual Studio كمك بگرييد و به موقعيت و طول و عرض و padding , Margin , .. را مشخص كنيد .
و كم كم المانهايتان را به اينها اضافه كرده و همچنان روي استايل آنها كار كنيد .
موفق باشيد
vhossein
جمعه 20 فروردین 1389, 20:31 عصر
مرسی.ولی من تازه کارم اگه می شه بیشتر راهنمایی کنید یا آموزش یا نمونه بزارید ممنون می شم.
Mostafa_Dindar
جمعه 20 فروردین 1389, 21:45 عصر
مرسی.ولی من تازه کارم اگه می شه بیشتر راهنمایی کنید یا آموزش یا نمونه بزارید ممنون می شم.
شما اين چند تا نمونه كه با Css طراحي شدند رو ملاحظه و مطالعه بفرمائيد . اگر سوالي داشتيد مطرح كنيد ، هرچند كه فكر ميكنم اين تاپيك مرتبط با تالار نيست .
دقت كنيد كه چطور از Css و Div تگها براي Position دادن به المانها استفاده شده ، همچنين دقت كنيد كه چطور بعضي از عكسها چند پيكسلي در BackGround Image تكرار ميشوند . ( همان هنر Slice كردن در فتوشاپ)
موفق باشيد
mohsen_zelzela00
جمعه 20 فروردین 1389, 21:56 عصر
سلام من تازه شروع کارم.نمی دونم چطوری ظاهر سایت را طراحی کنم .1 ماهی است که این مشکل را دارم.یکی میگه با front page ظاهر سایتت را بساز و بعد بیار داخل visaul studio کد نویسی کن یکی دیگخ میگه با web expression طراحی کن.من با هر 2 تاش کار کردم ولی نمی تونم ظاهر سایتم را درست کنم.چکار کنم؟مرسی
دوست عزیز می تونی یه سر به لینک زیر بزنی شاید به دردت بخوره
لینک (http://www.ittutorial.ir/?p=1904)
vhossein
شنبه 21 فروردین 1389, 10:31 صبح
مرسی به همگی.والا به نظر من ظاهر سایت ساختن خیلی سخت تر ه تا برنامه نویسیش شایدم تازه کارم اینجوره.چطوری باید منوی کشویی ساخت؟آیا فقط با pgotoshop می شه ظاهر سایتو ساخت؟
kamyyyyy
شنبه 21 فروردین 1389, 10:42 صبح
راههای زیادی برای ساخت ظاهر یا نمای وب سایت وجود دارد که یکی از آنها شروع در فتوشاپ و بعن Slice کردن کرد و تبدیل آن به HTML میباشد. اما اگر میخواهی اصولی کار رو یاد بگیری اول از همه به فکر یاد گرفتن HTML و بعد از آن CSS باش و سعی کن قدم به قدم بری جلو. از پله صفر بخوای بپری پله 10 خیلی از مطالب رو از دست خواهی داد و طراح قابلی نخواهی شد
از این لینک میتونی همه مراحل رو یاد بگیری :
لینک (http://www.ittutorial.ir/?p=458)
vhossein
شنبه 21 فروردین 1389, 13:39 عصر
بازم مرسی.من html تقریبا یاد گرفتم ولی می شه یه کم درباره css و کاریردش و چگونگی کاراییش توضیح بدین؟
Mostafa_Dindar
شنبه 21 فروردین 1389, 14:04 عصر
مرسی به همگی.والا به نظر من ظاهر سایت ساختن خیلی سخت تر ه تا برنامه نویسیش شایدم تازه کارم اینجوره.چطوری باید منوی کشویی ساخت؟آیا فقط با pgotoshop می شه ظاهر سایتو ساخت؟
بازم مرسی.من html تقریبا یاد گرفتم ولی می شه یه کم درباره css و کاریردش و چگونگی کاراییش توضیح بدین؟
اين جور پست دادن هاي مكرر و سوالات ، واقعا آدم رو دلسرد ميكنه كه پاسخ بده ! وقتي شما به پاسخ ها قبلي اصلا توجه نميكني ، لينكها رو تعقيب نميكني ، Sample نمونه رو مطالعه نميكني و دوباره همان سوالهاي قبلي رو تكرار ميكني ، چي كار بايد بكنيم .
پاسخ دهنده از اينكه وقت خودشو گذاشته و صرف راهنمايي كسي كرده كه اصلا دقت نميكند كاملا حالش گرفته و پشيمون ميشه .
Peyman.Gh
شنبه 21 فروردین 1389, 14:05 عصر
بازم مرسی.من html تقریبا یاد گرفتم ولی می شه یه کم درباره css و کاریردش و چگونگی کاراییش توضیح بدین؟ http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=208756
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.