ورود

View Full Version : ساخت باتنی مثل Zoom در IE8 در StatusBar

حمید محمودی
جمعه 20 فروردین 1389, 21:09 عصر
سلام. حتما قسمت زورم کردن صفحه (در قسمت راست پایین) در IE8 رو دیدید. چطور میشه اونو ساخت. فکر کنم بشه اونو با حالت پارنت داخل پنل های statusbar ساخت اما چطور دکمه ای بسازم که مثل toolbutton تولبار باشه؟

http://barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=46806&d=1270835346

SAASTN
جمعه 20 فروردین 1389, 21:20 عصر
می تونی یه دکمه بذاری و تو OnClickش یه poupmenu رو بالای دکمت باز کنی. البته مثل ie نمیشه! :چشمک:
البته من سالهاست ie رو باز نکردم (حد اقل یه سال که هست!) ولی برداشتم این بود که ابزار مورد اشاه یه dropdown هست. اگه بد گرفتم که شرمنده.

حمید محمودی
جمعه 20 فروردین 1389, 21:23 عصر
می تونی یه دکمه بذاری و تو OnClickش یه poupmenu رو بالای دکمت باز کنی. البته مثل ie نمیشه! :چشمک:
البته من سالهاست ie رو باز نکردم (حد اقل یه سال که هست!) ولی برداشتم این بود که ابزار مورد اشاه یه dropdown هست. اگه بد گرفتم که شرمنده.

دوست عزیز بله IE اومده یه باتن بصورت Toolbutton که به استایل dropdown هستش رو در پنل یه statusbar گزاشته. منم میخاستم همین کارو انجام بدم. اگه میشد که یه باتنی بسازم که بصورت همون toolbutton باشه که دیگه....

SAASTN
جمعه 20 فروردین 1389, 22:35 عصر
خوب این عکس که گذاشتی خود popupmenu ه که. قرار نیست چیزی بسازی. یه popup بذار رو فرمت توی onclick دکمت بنویس PopupMenu1.Popup(X, Y);. برای X, Y هم باید یه فاصله ای نسبت به مختصات دکمت بذاری تا درست دربیاد.

حمید محمودی
جمعه 20 فروردین 1389, 22:50 عصر
خوب این عکس که گذاشتی خود popupmenu ه که. قرار نیست چیزی بسازی. یه popup بذار رو فرمت توی onclick دکمت بنویس PopupMenu1.Popup(X, Y);. برای X, Y هم باید یه فاصله ای نسبت به مختصات دکمت بذاری تا درست دربیاد.

درسته پاپ اپ منو که مشخصه. ولی اون باتن رو چطور بسازم و چطور در پنل یه satusbar بزارمش.(که این قسمت دومی رو بلدم) اما باتنی که مثل toolbutton باشه تا با کلیک روی یه قسمتش منو نمایش بده و با کلیک روی قسمت دیگش یه کاری انجام بده رو بلد نیستم؟

اصلا خود toolbutton رو نمیشه در پنل statusbar گزاشت؟؟ :متفکر: من میخام یه چیزی مثل همون IE در بیاد...

ممنون دوست عزیز

SAASTN
جمعه 20 فروردین 1389, 23:02 عصر
برای گذاشتن کنترل توی status :
http://www.swissdelphicenter.ch/torry/showcode.php?id=1938

اصلا خود toolbutton رو نمیشه در پنل statusbar گزاشت؟؟
همون فنه بالا رو بزن ببین میشه یا نه. ولی فکر نکنم بشه،ToolButton چیز خاصیه، فکر نکنم رو چیزی غیر از Toolbar بتونی بذاریش.
این عکسه هم یجورایی دوتا speed ه ها.

SAASTN
جمعه 20 فروردین 1389, 23:31 عصر
تست کردم، toolbutton نشد. بعد از انتقال دکمه رو درست ترسیم نمیکنه ولی وقتی رو status کلیک می کنی onclickش اجرا میشه!

حمید محمودی
جمعه 20 فروردین 1389, 23:33 عصر
برای گذاشتن کنترل توی status :
http://www.swissdelphicenter.ch/torry/showcode.php?id=1938

خیلی ممنون ولی تنها جایی از این سوال رو که از قبل بلد بودم همینه.

این عکسه هم یجورایی دوتا speed ه ها.

فکر نکنم این کنترلی که گفتین باشه. دوستان نظر دیگه ای ندارن؟

متشکرم

nilidelphi
شنبه 21 فروردین 1389, 10:24 صبح
دوست عزیز اگه از دلفی 2009 و یا بالاتر استفاده کنی از همون Button استفاده کن
در دلفی 2009 یکی از خاصیت های باتن Style نام داره که میتونی اونو شبیه اون چیزی بکنی که در IE دیدی.

البته فکر کنم هنگام کامپایل باید ویندوز 7 یا ویستا داشته باشی ولی بعد از کامپایل تو XP هم جواب میده

حمید محمودی
شنبه 21 فروردین 1389, 12:42 عصر
در دلفی 2009 یکی از خاصیت های باتن Style نام داره که میتونی اونو شبیه اون چیزی بکنی که در IE دیدی.

میشه بگین چطوری اینکارو انجام بدم؟ همچنین اون popupmenu رو چطور بهش وصل بکنم.

در حال حاضر روی سیستم بنده فقط xp نصبه و من نتونستم کاری انجام بدم که مثل اون حالت بشه. (دوتان دیگه که ویندوز بالاتر براشون نصبه یه تستی بکنن ببینن آیا همین طوره. تا اگه نیاز باشه vista یا سون نصب بکنم.

حمید محمودی
شنبه 21 فروردین 1389, 23:08 عصر
دوستان کسی نمیدونه چکار باید کرد؟:ناراحت:

ProSpoota
یک شنبه 22 فروردین 1389, 10:07 صبح
من فعلا به دلفی 2009 دسترسی ندارم ولی تو خاصیت Style باید مقداری رو قرار بدین کهbsDropDown است بعد یک پوپاپ را به آن نسبت دهید.

حمید محمودی
یک شنبه 22 فروردین 1389, 18:21 عصر
من فعلا به دلفی 2009 دسترسی ندارم ولی تو خاصیت Style باید مقداری رو قرار بدین کهbsDropDown است بعد یک پوپاپ را به آن نسبت دهید.

من قبلا هم خاصیت style این کنترل (یعنی همون button) رو دیدهم ولی این مقداری که بالا گفتینو توش نداره. (توی xp) حالا نمیدونم ممکنه که روی ویندوز بالاتر خاصیت جدید بهش اضافه بشه؟

ممنون

SAASTN
یک شنبه 22 فروردین 1389, 22:01 عصر
به نظرم خودتم بتونی بنویسیش. استارتشو بزن، میشه.
مسئله تنها بازنویسی Paint کنترل Buttonه.

imani1983
سه شنبه 24 فروردین 1389, 02:30 صبح
دوست عزيز شما به راحتي مي تونيد با كامپيوننت statusbarpro همه كار جالب رو statusbar انجام بدين از جمله گذاشتن edit,progres,button,comboboxو...