View Full Version : سوال: تبدیل دات نت X86 یا Win32 exe
Hamishebahar
جمعه 20 فروردین 1389, 21:46 عصر
سلام دوستان خسته نباشید.
من نرم افزارهای زیادی دیدم که با دات نت نوشته میشن ولی نیاز به نصب دات نت ندارن.من شنیدم نرم افزار هایی هستن که dll های مورد نیاز رو از دات نت گرفته و با یه سری تغییرات کاری میکنند که دیگه نرم افزار نیاز به نصب دات نت نداشته باشه.
اگه کسی نرم افزاری میشناسه یا میدونه لطفاً معرفی کنه.و کمی هم در مورد امنیت Win32 بگین که ایا میشه کد های اونو هم بدست آورد؟
(هیچکس)
شنبه 21 فروردین 1389, 07:05 صبح
با سلام دوست عزیز.
اولا اگه تو سایت یه سرچ بزنید بد نیست چون بعضی ها همین مسئله رو داشتن و تقریبا حل شده.
1- برنامه ای هست به نام Xenocode که میاد اسمبلی دات نت رو میگیره با Reference هاش و همه در قالب یه فایل exe تولید می کنه که برای اجرا نیازی به دات نت نداره :چشمک: ولی حجم فایل بالا می ره (چندین برابر).
در مورد win32 هم در قسمت امنیت در نرم افزار و برنامه نویسی همین سایت اگه بگردید اطلاعات مفیدی هست.
win32 رو نمیشه مثل دات نت حساب کرد چون عملا برنامه ای که کامپایل میشه به کد native تبدیل می شه و برگردونده شدش میشه زبان اسمبلی (برعکس دات نت که به MSIL تبدیل می شه) . مسلما کد شما دیگه لو نمیره ولی الگوریتم هایی که نوشتید بستگی به خودتون داره که چه قدر کدهای قویتری نوشته باشید یا چندتا پکر و پروتکتور زده باشید تنگ برنامه :لبخند:
البته یه پروتکتور به نام SLP هست برای دات نت که مال خود مایکروسافته خیلی هم ... اگه خواستید بیشتر در موردش بنویسم ؟ :شیطان:
موفق باشید.
Mrs.Net
شنبه 21 فروردین 1389, 19:18 عصر
البته یه پروتکتور به نام SLP هست برای دات نت که مال خود مایکروسافته خیلی هم ... اگه خواستید بیشتر در موردش بنویسم ؟ :شیطان:
موفق باشید.
حتما بیشتر بنویسید
Hamishebahar
یک شنبه 22 فروردین 1389, 18:02 عصر
سلام.
اون نرم افزاری که گفتی رو دارم منتهی یه خورده سرعتش پایینه و همچنین اینکه یه ریزه مشکلاتی هم داره نسخه 2009 رو دارم نمیدونم چرا دو تا exe باز میکنه.
ممنونم از کمکاتون اگه یکم بیشتر توضیح بدید ممنونتون میشم.
(هیچکس)
پنج شنبه 26 فروردین 1389, 16:48 عصر
با سلام.
می بخشید یه چند روزی نبودم. به علت دلایلی نمیتونستم بیام اینترنت :افسرده:.
برنامه Microsoft Software Licensing and Protection یا SLP رو در مورد امنیت برنامه های win32 که سوال کرده بودید معرفی کردم. اگه مایکروسافت داره هرسال امکانات فوق العاده ای رو به دات نت اضافه می کنه و کاربرای خودشو به خاطر امنیت از دست نمی ده به نظر من به خاطر این پروتکتور هست (البته بیشتر برای خودشون تا ما :لبخند: چون پولیه). روش کار این پروتکتور بسیار جالبه. طی چند مرحله انجام میشه:
1- شما باید برنامه SLP Protector رو داشته باشید. (دانلود مجانی جستجو در گوگل)
این برنامه روی کامپیوترتون نصب می کنید.
2- در سایت مربوط به برنامه عضو شوید و مبلغی رو پرداخت می کنید و نرم افزار خودتون رو معرفی می کنید و یه Permutation خصوصی و نامحدود از طریق سایت ایجاد می کنید و اونو دانلود می کنید.
3- Permutation رو در برنامه SLP روی کامپیوترتون نصب و فعال می کنید.
4- اسمبلی خودتون رو به برنامه می دید و Permutation مربوطه رو انتخاب می کنید و همینطور متدهایی از اسمبلیتون که می خواهید حفاظت بشن و اونو پروتکت می کنید.
* Permutation : یه فایل هست حاوی الگوریتم های پیچیده حفاظت از اسمبلی (مثل Gloss های بابیلون که برای ترجمه کردن به حداقل یه Gloss نیاز داره) رو در بر داره.
* SLP قسمت های برنامتون رو که محافظت کردید به زبان Secure Virtual Machine Language تبدیل میکنه و حتی یک سری SDK هم داره.
* البته می تونید به صورت 30 روزه یه Permutation بگیری (کاری که من کردم) که اگه خواستید بگید تا :چشمک:...!
انشاالله در ادامه براتون یه نمونه از فایل پروتکت شده رو می زارم :قلب:.
موفق باشید.
babak_delphi
سه شنبه 21 اردیبهشت 1389, 12:27 عصر
لطفا روش کار رو بگید
ممنون
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.