View Full Version : نمایش یا عدم نمایش تشکر کرده ها
حمید محمودی
جمعه 20 فروردین 1389, 22:33 عصر
سلام.
میخاستم بپرسم چرا برای کسایی که توی پست هاشون براشون تشکر ارسال کردند به جای اینکه همه رو با لود کردن صفحه نمایش بدین یه دکمه یا چیزی شبیه به اون قرار نمیدید تا اگه کسی خواست تشکرها رو تو اون پست ببینه کلیک کنه. با اینکار فضای تاپیک بیشتر میشه و .. مثلا دیده شده که چندین نفر همزمان به یه ارسال تشکر کردند که اگه یه حالت pulldown (اگه درست گفته باشم) داشت بهتر بود.
یعنی در واقع همون دفعه اول با لود شدن یه تاپیک تشکرهایی که برای یه نف در یه پست ارسال شده نمایش پیدا نکنه...
چرا استایل وبسایتو روی اون حالت ست نمیکنید.
موفق باشید
vcldeveloper
شنبه 21 فروردین 1389, 02:52 صبح
به نظر شما به زحمتش میارزه؟! اکثر پست هایی که تشکر دریافت می کنند، تعداد تشکرهایشان از یک سطر تجاوز نمیکنه. یه تعداد بسیار محدودی از پست ها هستند 2 یا 4، 5 سطر تشکر دارند. اگر کسی بخواد میانگین تشکر ها در هر صفحه را حساب کنه، شاید به 4 - 5 سطر هم در کل یک صفحه نرسه.
البته کاربرها هم مجبور نیستند برای دیدن اینکه چه کسی ازشون تشکر کرده، برای هر پست یک بار کلیک کنند.
به طور خلاصه، قابلیت مورد نظر شما مزیت خاصی به سایت یا تجربه کار کردن با رابط کاربر سایت اضافه نمیکنه.
حمید محمودی
یک شنبه 22 فروردین 1389, 17:57 عصر
خوشبختانه یکی از حالتی که این استایل فعلی داره اینه که با رزولایشن های مختلف خوب کار میکنه(حداکثر سایز برای اون). و این مساله باعث میشه که تصرف شدن چندین سطر توسط کادر تشکر شده ها خودشو نشون نده.
البته کاربرها هم مجبور نیستند برای دیدن اینکه چه کسی ازشون تشکر کرده، برای هر پست یک بار کلیک کنند.
بله. ولی نظر شخصی بنده اینه که کسایی که میان پاسخ بدن هدفشون کمک کردنه نه جمع کردن تشکر ،که کاربرها بخان زیاد بهش توجه داشته باشن.همچنین در این سایت میزان تشکر لحاظ نمیشه.(برخلاف بعضی از سایت های دیگه که میان میگین اگه انقدر تشکر داشته باشی بهت .....). که این دو عامل فکر میکردم بقدر کافی قابل قبول باشن.
به طور خلاصه، قابلیت مورد نظر شما مزیت خاصی به سایت یا تجربه کار کردن با رابط کاربر سایت اضافه نمیکنه.
اگه درست گفته باشم این استایل، قالب پیش فرض vBulletin هستش. و نمیدونم که اضافه کردن این حالت به قول شما "ارزششو داره" یا نه اما به هر حال دلیل اصلی بنده از مطرح کردن این بحث همون عامل های بالایی بودن.
موفق باشید.
vcldeveloper
یک شنبه 22 فروردین 1389, 18:57 عصر
ولی نظر شخصی بنده اینه که کسایی که میان پاسخ بدن هدفشون کمک کردنه نه جمع کردن تشکر
تشکر در سایت کاربردهای مختلفی در شرایط متفاوت داره؛ مثلا اینکه مطلب منتشر شده چقدر مورد توجه کاربران قرار گرفته، یا چه افرادی این مطلب براشون مفید بوده، یا چه افرادی با اظهار نظر مطرح شده موافق بودند، و مواردی از این قبیل.
همچنین در این سایت میزان تشکر لحاظ نمیشه.
در این سایت بابت داشتن تشکرهای زیاد چیزی به کاربر داده نمیشه، ولی تعداد تشکرهای کاربر در پروفایلش ثبت میشه، و این میتونه تا حدودی برای سایر کاربران و مدیران میزان مفید بودن آن کاربر برای سایت را مشخص کنه.
Peyman.Gh
یک شنبه 22 فروردین 1389, 19:43 عصر
ستاره ها و تشکر ها اصلاً و تاکید میکنم اصلاً ملاک نیستند.
از حرف دوستان به این صورت برداشت میشود که یک سری ارتقاء درجه برای کاربران گذاشته شود برداشت من از چند تاپیک دیگه هم میباشد.
حمید محمودی
یک شنبه 22 فروردین 1389, 22:58 عصر
تشکر در سایت کاربردهای مختلفی در شرایط متفاوت داره؛ مثلا اینکه مطلب منتشر شده چقدر مورد توجه کاربران قرار گرفته، یا چه افرادی این مطلب براشون مفید بوده، یا چه افرادی با اظهار نظر مطرح شده موافق بودند، و مواردی از این قبیل.
در این سایت بابت داشتن تشکرهای زیاد چیزی به کاربر داده نمیشه، ولی تعداد تشکرهای کاربر در پروفایلش ثبت میشه، و این میتونه تا حدودی برای سایر کاربران و مدیران میزان مفید بودن آن کاربر برای سایت را مشخص کنه.
مطالب بالا کاملا درستن ولی باز بحث سر همون میشه که همون اول کادر نشون داده بشه یا با کلیک و روش های دیگه که فکر میکنم بایستی بیخیال این بحث بشم.و این استایل خوبه.
ستاره ها و تشکر ها اصلاً و تاکید میکنم اصلاً ملاک نیستند.
بنده هم با نظر شما موافقم و روی حرف شما تاکید میکنم.
از حرف دوستان به این صورت برداشت میشود که یک سری ارتقاء درجه برای کاربران گذاشته شود برداشت من از چند تاپیک دیگه هم میباشد.
ولا حرف من توی این تاپیک که این نبود حالا شما کجا منظورتونه نمیدونم.....
Peyman.Gh
دوشنبه 23 فروردین 1389, 06:55 صبح
شرمنده اشتباه برداشت کردم منظورم این تاپیکها بود.
http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=213761
http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=207428
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.