View Full Version : امتیاز دهی به کاربرانی که سایت همکاری داشتند
حمید محمودی
جمعه 20 فروردین 1389, 22:44 عصر
سلام
میخاستم بپرسم برای کاربرهایی که میان از دکمه "آگاه کردن مدیدرت از مخالفت" تاپیک و یا پستی رو گزارش میکنن تا بشه کمکی کرد چه نوع تشکری از سوی سایت برنامه نویس صورت میگیره؟یعنی چه فرقی داره که کاربری بیاد اینکار رو انجام بده یا نه؟
با یکی از مدیران محترم سایت که صحبت کردم(البته قبلا) گفتن که که هیچ آمار یا چیزی شبیه به اون که بشه روی این قضیه مدیریت کرد، صورت نمیگیره. که به نظرم کار جالبی به نظر نمیرسه....
موفق باشید
Behrouz_Rad
جمعه 20 فروردین 1389, 23:35 عصر
اصولاً همین که کاربری از مطالب این سایت استفاده می کنه بزرگترین تشکری هست که ازش میشه. کاربر هم با رعایت نظم و کمک در حفظ سایت از مسئولین سایت تشکر می کنه :)
حمید محمودی
جمعه 20 فروردین 1389, 23:41 عصر
اصولاً همین که کاربری از مطالب این سایت استفاده می کنه بزرگترین تشکری هست که ازش میشه. کاربر هم با رعایت نظم و کمک در حفظ سایت از مسئولین سایت تشکر می کنه :)
از این جنبه که بله. ولی به هر حال فکر میکنم اگه کار دیگه ای انجام بشه بهتره. ما که همیشه گفتیمو بازم میگیم که متشکریم بابت زحمات شما مدیران. اما به هر حال این کاربران نقششون خیلی پررنگ هستش. (میدونم اگه مدیرای محترم نباشن اینجا یه بلبشوی میشه که بیا و ببین ) اما زحمات کاربران هم به هر حال به نظر من بایستی بیشتر مد نظر قرار بگیره.یعنی اون کسایی که همکاری بیشتر دارن با اونایی که همکاری کمتری دارن ، با اونایی که اصلا همکاری ندارن نباید فرقی بکنه؟!!!! ...
موفق باشید
Behrouz_Rad
شنبه 21 فروردین 1389, 10:25 صبح
من به نوبه ی خودم کاری که در این سایت انجام میدم رو انجام وظیفه می دونم و هیچ انتظاری هم از کسی ندارم.
کسی من رو مجبور نکرده به این سایت بیام و کسی هم بابت وظیفه ای که بر دوشم هست به من چیزی نمیده.
باید انتظاراتت رو با محیطی که در اون هستی هماهنگ کنی.
از شما "ممنونم" که کاربر خوبی هستی :)
موفق باشید.
حمید محمودی
شنبه 21 فروردین 1389, 12:44 عصر
من به نوبه ی خودم کاری که در این سایت انجام میدم رو انجام وظیفه می دونم و هیچ انتظاری هم از کسی ندارم.
کسی من رو مجبور نکرده به این سایت بیام و کسی هم بابت وظیفه ای که بر دوشم هست به من چیزی نمیده.
باید انتظاراتت رو با محیطی که در اون هستی هماهنگ کنی.
از شما "ممنونم" که کاربر خوبی هستی :)
موفق باشید.
بنده هم وظیفه خودم میدونم که اگه کمکی از دستم بر میاد کوتاهی نکنم و هیچ انتظاری بابت همکاری خودم ندارم. اگه اینطور نبود با اینکه میدونستم اصلا همکاریم معلوم نمیشه باز هم اگه جایی رو که باید همکاری داشته باشم (و وقتش دارم) رو حضور پیدا نمیکردم.(حتما خیلی ها هم مثل من هستند)
بله کسی هم نگفت که برنامه نویس شخصی رو مجبور کرده که .....
در آخر هم میگم صرفا من به خاطر خودم نگفتم ، این تنها یه نظر بود تا میزان فعالیت همکاری افراد در سایت مشخص بشه.....
موفق باشید.
davood59
چهارشنبه 25 فروردین 1389, 11:25 صبح
دوست عزیز ، جناب آقای dcamera
به نظر من این کار جالب به نظر نمیرسه، به چند دلیل که خدمتتون عرض می کنم. قبل از اینکه دلایلم رو بگم با این نظر شما مدیران باید یه وقتی رو بذارن برای ارسال تشکر و یا دادن امتیاز ویژه به کاربرانی که به قول شما اونها رو آگاه کردن.
و اما دلایل من:
با این کار بعضی از افراد جهت گرفتن امتیاز و یا برخی مسائل دیگه دنبال مچ گرفتن از بقیه میشن، مثلاً دنبال می گردن ببینن کی پست تکراری داده ، فوراً اونو گزارش کنن یا کی سوال بی ربط و بدون ارتباطی پرسیده تا فوراً گزارش بدن و یه جورایی خودشون رو نشون بدن.
به نظر من اگه هم امتیازی میخوان در نظر بگیرن باید برای افرادی باشه که از نظر علمی بیشترین پاسخ رو به بقیه دادن، نه اینکه مدیران رو از پستهای دیگه مطلع کردن.
حمید محمودی
پنج شنبه 26 فروردین 1389, 03:02 صبح
مدیران باید یه وقتی رو بذارن برای ارسال تشکر و یا دادن امتیاز ویژه به کاربرانی که به قول شما اونها رو آگاه کردن.
به نظر من با کد نویسی هم میشه میزان ارسال گزارش هر کاربر و میزان گزارش هایی رو که مفید بوده (یعنی حتما درست گزارش شده) رو پیدا کرد و حتما نیازی نیست که مدیران محترم وقتشونو برای امتیاز دهی هر ارسال بزارن.
با این کار بعضی از افراد جهت گرفتن امتیاز و یا برخی مسائل دیگه دنبال مچ گرفتن از بقیه میشن، مثلاً دنبال می گردن ببینن کی پست تکراری داده ، فوراً اونو گزارش کنن یا کی سوال بی ربط و بدون ارتباطی پرسیده تا فوراً گزارش بدن و یه جورایی خودشون رو نشون بدن.
بله این مورد هم ممکنه پیش بیاد ولی در هر حال کاربران باید قوانین رو رعایت کنند تا کسی نتونه بهشون الکی گیر بده.....
به نظر من اگه هم امتیازی میخوان در نظر بگیرن باید برای افرادی باشه که از نظر علمی بیشترین پاسخ رو به بقیه دادن، نه اینکه مدیران رو از پستهای دیگه مطلع کردن.
راستش اصل منظور من از مطرح کردن این بحث همون جمله عنوان تاپیک بود و آگاه سازی مدیران از پست های خلاف مقررات یه مثال بود.......
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.