PDA

View Full Version : خبر: ارائه وای مکس ایرانسل با قیمت اینترنت پر سرعت شاتل

bache_net
شنبه 21 فروردین 1389, 13:49 عصر
ایرانسل اقدام به ارائه سرویس جدیدی کرده است که قیمت ها، ترافیک و سرعت این سرویس ها شباهت زیادی به سرویس های ART شرکت شاتل دارد. متن کامل خبر را درزیز بخوانید:

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي ايرانسل، با عرضه اين طرح هاي تعرفه جديد، مشتركين و متقاضيان استفاده از سرويس وايمكس ايرانسل، گزينه هاي بيشتري براي انتخاب طرح تعرفه متناسب با نياز خود خواهند داشت.
براساس اين گزارش، پيش از اين، طرح هاي تعرفه وايمكس ايرانسل براي سرعت هاي 128، 256 و 512 كيلوبيت بر ثانيه، در دو نوع "طرح تعرفه پايه " با ترافيك رايگان مشخص و "طرح تعرفه نامحدود " عرضه شده بود و اكنون "طرح تعرفه پيشرفته " با حجم ترافيك رايگان بيشتر نيز به مشتركين و متقاضيان عرضه مي‌شود.
بر پايه اين گزارش، هزينه آبونمان ماهيانه سرويس وايمكس ايرانسل با سرعت 128 كيلوبيت بر ثانيه، با طرح تعرفه "پيشرفته " به همراه 12 گيگابايت ترافيك رايگان، ماهيانه 30هزار تومان و اشتراك اين سرويس با سرعت 256 كيلوبيت بر ثانيه و با طرح تعرفه پيشرفته به همراه 20 گيگابيت ترافيك رايگان، 45 هزار تومان است.
همچنين استفاده از وايمكس ايرانسل با سرعت 512 كيلوبيت بر ثانيه و با طرح تعرفه پيشرفته، به همراه 45 گيگابايت ترافيك رايگان، 800 هزار ريال در ماه هزينه خواهد داشت.
از سوي ديگر تمامي كاربراني كه از تاريخ 21 فروردين تا 31 خردادماه 89، نسبت به اشتراك سرويس وايمكس ايرانسل اقدام كنند، مي توانند از 10 درصد تخفيف در هزينه اشتراك ماهيانه دوره آتي سرويس خود بهره‌مند شوند.
10 درصد تخفيف مذكور در حساب وايمكس كاربر ذخيره شده و از هزينه اشتراك ماه بعدي كاربران اعتباري كسر شده و يا در قبض دوره بعد كاربران دائمي منظور مي‌شود. همچنين كاربران وايمكس ايرانسل مي‌توانند از مبلغ تخفيف مذكور جهت خريد بسته افزايشي استفاده كنند.
براساس اين گزارش، در حال حاضر خدمات وايمكس ايرانسل با پهناي باند 64 كيلوبيت بر ثانيه تا دو مگابيت بر ثانيه بر اساس درخواست، در 10 شهر اصفهان، اهواز، تبريز، تهران، شيراز، كرج، مشهد مقدس، شهريار، شهر قدس و خميني شهر عرضه مي‌شود.
علاقه‌مندان براي كسب اطلاعات بيشتر با مركز تماس وايمكس ايرانسل به شماره تلفن 707 براي تماس از خط ايرانسل و 09377070000 براي تماس از ساير خطوط، تماس بگيرند.
انتهاي پيام/ح

shahryarpanah
شنبه 21 فروردین 1389, 15:22 عصر
آیا درست است که امواج وایمکس برای سلامتی مضر است ؟ و جایی که ADSL ارائه می شود راحت تریم که از adsl استفاده کنیم ؟

مهدی کرامتی
شنبه 21 فروردین 1389, 15:27 عصر
در خیلی از نقاط تهران، بخصوص مرکز و حوالی مطهری-بهشتی-شریعتی پورت آزاد ADSL به سختی یافت می شود و استفاده از سرویس فوق گاهی اوقات تنها گزینه است.

M.T.P
شنبه 21 فروردین 1389, 16:41 عصر
دوستانی که وای مکس ایرانسل استفاده میکنن بفرمایین چه طوریه؟
ازش راضی هستین؟
به نظر شما عزیزان با توجه به تاثیر ایرانسل در قیمت همراه اول ،،، وای مکس ایرانسل میتونه تاثیری در قیمت ADSL داشته باشه؟:متفکر:

aryasoft2872
شنبه 21 فروردین 1389, 19:18 عصر
توی بعضی از انجمن های دیگه دیدم می گفتن چون پهنای باندشون اشتراکی نیست سرعت خوبی دارن یکیشون می گفت 128 گرفته 45 و سرعت ثابت 16 کیلوبایت ولی خوب قیمتش یکخورده ای زیاده ...

تازه این قیمت مال طرح تشویقیه،بعدشو خدا می دونه چقدر می گن...

dousti_design
شنبه 21 فروردین 1389, 20:01 عصر
وای مکس ایرانسل میتونه تاثیری در قیمت ADSL داشته باشه؟
به نظر من 100% این اتفاق بزودی خواهد افتاد و ایرانسل قیمت هارو پایین میکشه.
فعلا که توی شهر ما نیاورده. کسی خبر داره برای شهرهای دیگه رو کی میخواد بده؟

alifatehi
سه شنبه 24 فروردین 1389, 22:44 عصر
آیا امکان استفاده وایمکس با لپ تاپ نیز انجام پذیر است. اگر هست چگونه

salehbagheri
سه شنبه 24 فروردین 1389, 23:09 عصر
آیا امکان استفاده وایمکس با لپ تاپ نیز انجام پذیر است.

فكر نمي كنم! چون لپتاپ ها بر اساس تكنولوژي WiFi طراحي شدند و قابليت وصل شدن به WiMax رو ندارند!

چون اين دوتا باهم فرق داره!

بنابراين مودم لازم داره! اونهم چه مودمي!!! :قهقهه: به اندازه يه پارچ!!! :قهقهه:

bache_net
چهارشنبه 25 فروردین 1389, 09:59 صبح
مودم های وایمکس در اندازه کوچک برای استفاده در لپ تاپ وجود داره اما اینکه در کشور ما این مودم ها در بازار وجود داره یا نه من اطلاعی ندارم.دیدن این دوتا آدرس مفید است:
http://www.laptop-junction.com/toast/content/wimax-usb-wireless-adapters
http://www.laptop-junction.com/toast/content/wimax-wireless-pcmcia-expresscard-roundup

x.xoma
چهارشنبه 25 فروردین 1389, 18:17 عصر
با سلام.
مدتی پیش (1 ماه پیش ) که برای خریدن مودم adsl برای یکی از دوستان به یکی از فروشنده ها رجوع کردم ؛ شخصی اونجا بود که این سرویس رو داشت برای خودش راه مینداخت. ازش کلی سوال پرسیدم و اون هم از خان های دهشتناک سپری شده و قیمت های عجیب و غریب و از همه عجیب تر و جدا از همه اون هزینه ها خریدن یک مودم به اندازه گلدون اون هم به قیمت 120 هزار تومان صحبت کرد که واقعا کارشون جای تحسین داشت ؛ چون تو شیراز شرکت های ارائه کننده اینترنت از جمله شاتل (با نام ارانیک در شیراز ) محدودیت ندارند و هزینه برقراری این سرویس بسیار معقولانه تر است.

salimim
چهارشنبه 25 فروردین 1389, 18:26 عصر

سلام
شما براي استفاده WiMax ايرانسل بايد يك مودم خريداري كنيد كه به دو سايز هستند :مودم فضاي باز با قيمت 220 تومن و مودم فضاي بسته با قيمت 110 تومن
سايز مودم فضاي بسته خيلي كوچيكه و شما مي تونيد اونو به راحتي همراه نوت بوكتون حمل كنيد.

StAbbEr
پنج شنبه 02 اردیبهشت 1389, 18:28 عصر
به نظر من وایمکس برای کسایی خوبه که لب تاپ دارن ولی برای کسایی که کامپیوتر معمولی داری adsl بهتره.
من هم از وایمکس استفاده کردم هم از adsl.

morrning
پنج شنبه 02 اردیبهشت 1389, 19:18 عصر
فكر نمي كنم! چون لپتاپ ها بر اساس تكنولوژي WiFi طراحي شدند و قابليت وصل شدن به WiMax رو ندارند!

چون اين دوتا باهم فرق داره!

بنابراين مودم لازم داره! اونهم چه مودمي!!! :قهقهه: به اندازه يه پارچ!!! :قهقهه:

دوست عزیز کی گفته نمیشه استفاده کرد.
کلیه گوشی های موبایل جدید قابلیت اتصال مستقیم رو خواهند داشت. و به وسیله یه پرت usb (کابل گوشی) میشه اونو روی لب تاب ها و کامپیوتر های خانگی share کرد!

در ضمن دو تا تکنولوژی که گفتید هیچ ربطی به هم ندارند و wifi با تکنولوژی TFF عرضه شده ولی تاریخچه WiMAX به دو سه سال پسش بر میگرده!

یادمه یه جا خوندم که اولین بار شرکت موتورولا از wifi استفاده کرد ولی تو اون سالها مورد استقبال قرار نگرفت تا اینکه با یه تکنولوژی دیگه یکپارچه شد!

salehbagheri
پنج شنبه 02 اردیبهشت 1389, 20:43 عصر
دوست عزیز کی گفته نمیشه استفاده کرد.
کلیه گوشی های موبایل جدید قابلیت اتصال مستقیم رو خواهند داشت. و به وسیله یه پرت usb (کابل گوشی) میشه اونو روی لب تاب ها و کامپیوتر های خانگی share کرد!

بحث سر گوشي نبود! سر لپتاپ بود!

منظور من اينه كه لپتاپهاي فعلي قادر به دريافت WiMax نيستند!اما كار نشد نداره! به روشهاي خاصي ميشه امواج WiMax رو دريافت كرد كه تنها مختص گوشي نيست!
البته اين اواخر لپتاپهاي داراي مودم WiMax داره وارد بازار ميشه! پس به خودتون زحمت خريد گوشي رو نديد!

در ضمن دو تا تکنولوژی که گفتید هیچ ربطی به هم ندارند و wifi با تکنولوژی TFF عرضه شده ولی تاریخچه WiMAX به دو سه سال پسش بر میگرده!

من گفتم مرتبط اند؟؟؟ من تازه گفتم اين دوتا باهم فرق دارند!