ورود

View Full Version : سوال: تعداد معین تعداد ردیف جدول در کریستال

fatemehmoon
شنبه 21 فروردین 1389, 14:44 عصر
با سلام
من در کریستال دارم یک فرم تهیه می کنم مشکل من این است که می خوام داده ها را در جدول نمایش بده تا اینجا که مشکلی نیست مشکل از اینجا شروع می شه که من می خوام تعداد ردیف های جدولم حتما 19 تا باشه حتی اگه رکورد های من خیلی کمتر از این مقدار باشه چه طور می تونم این کار را انجام بدم ؟
با تشکر

mn_zandy63
شنبه 21 فروردین 1389, 22:26 عصر
سلام دوست من،
یک راه که به ذهنم میرسه رو برات توضیح میدم،
Page header رو دو قسمت کن،
اگه نمیدونه چه شکلی، کافیه روی Page header کلیک راست کنی، Insert Section Below رو کلیک کن.
حالا در قسمت پایین، یا به عبارتی Page header b، نوزده تا ردیف رو طراحی کن، با خط و ... (منظورم اینه که فیلد ها رو نذار فقط خطوط رو بکش)
بعد در Section expert، روی Page header b کلیک کن، و Underlay Following Sections رو تیک بزن،
این باعث میشه که Page header b و Detail بیان روی همدیگه.
http://barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=46880&stc=1&d=1270924129

به این ترتیب، همیشه 19 تا ردیف در گزارشت داری، چه تعداد رکورد ها به 19 تا برسه چه کمتر باشه.

همونطور که در عکس ضمیمه شده میبینی، کل جدول در قسمت Page header b طراحی شده، بعدا در زمان نمایش فیلد های detail در هر سطر قرار میگیرند.
موفق باشی

چینی ساز
سه شنبه 24 فروردین 1389, 10:55 صبح
سلام
من می خوام با کریستال ریپورت گزارش گیری کنم با شرایط خاص ولی هر کاری می کنم نمی تونم بانک من اکسس
بعنوان نمونه چند تکس باکس و چک باکس دارم که با علامت دار کردن هر چک باکس _ تکس باکس فعال شده و بر اساس اون گزارش گیری کنه
مثلا
1- نام
2-شغل
3-آدرس
-مدرک
-..
ممنون میشم اگه نمونه ای باشه کمک کنید

mehran5
چهارشنبه 31 شهریور 1389, 12:46 عصر
خوب اگه بخایم ردیف 20 موازی ردیف 1 قرار بگیره باید چه کار کرد؟عکس یه نگاه بکنید؟