Armandis
شنبه 21 فروردین 1389, 18:44 عصر
با سلام من مسول آی تی یک کارخانه هستم که برای انجام یک پروژه که شرح خواهم داد مامور شدم و باید بهترین قیمت و کار رو پیدا کنم از دوستان عزیز تقاضا دارم تا یک قیمت حدودی در مورد کاری که شرح میدم به من بدن تا برای شروع بدونم تقریبا چه میزان مناسب هستش.
این کار دارای دو بخش کلی پرتال و یک سامانه رهگیری قطعه هستش و با جزیات زیر
امکانات پرتال و سامانه مرتبط برای بخش های داخلی:
1- بخش اخبار به صورت حرفه ای با امکانات کامل
2- بخش نمایندگی شامل : - درخواست نمایندگی ، پنل نمایندگی ( ثبت سفارش ، سوال و پاسخ ، بررسی سفارش ، تایید دریافت سفارش ، مشاهده میزان اعتبار ، بررسی سر رسید چکهای داده شده به شرکت و...)
3- بخش فروش : - بررسی سفارش نماینده ، بررسی درخواست نمایندگی ، فروش تکی( اشخاص جز نماینده ، بررسی اعتبار نماینده ، تایید سفارشات )
4- پنل مدیریت بازاریابان : - ورود بازاریابان و ثبت فعالیت ها ، پرسش و پاسخ با واحد مربوطه ، ثبت پیش سفارش ها و اطلاعات افراد و فروشگاههای ویزیت شده
5- بخش مالی : ثبت اعتبارات فروشندگان ، بررسی پرداخت ها ، بررسی چک ها
6- بخش انبار : تولید خودکار بارکد برای قطعه ها با توجه به کد هر قطعه و موجودی های انبار ، بررسی سفارشات ورودی و تایید برای خروج ، ثبت ورودی ها از تولید کارخانه و کسر از موجودی
7- بخش رهگیری قطعه : این بخش میبایست از 3 طریق پورتال ، اس ام اس و فکس اطلاعات قطعات فروخته شده را از مشتری و فروشندگان دریافت کند و با تجمیع آنها اطلاعات صحیح را استخراج نماید تا مشخص شود هر قطعه را چه شخصی خریداری کرده است.
لطف بفرمایید یک حدود رو به من بگید تا بدونم و اینکه عجله دارم
با تشکر از دوستان عزیز
این کار دارای دو بخش کلی پرتال و یک سامانه رهگیری قطعه هستش و با جزیات زیر
امکانات پرتال و سامانه مرتبط برای بخش های داخلی:
1- بخش اخبار به صورت حرفه ای با امکانات کامل
2- بخش نمایندگی شامل : - درخواست نمایندگی ، پنل نمایندگی ( ثبت سفارش ، سوال و پاسخ ، بررسی سفارش ، تایید دریافت سفارش ، مشاهده میزان اعتبار ، بررسی سر رسید چکهای داده شده به شرکت و...)
3- بخش فروش : - بررسی سفارش نماینده ، بررسی درخواست نمایندگی ، فروش تکی( اشخاص جز نماینده ، بررسی اعتبار نماینده ، تایید سفارشات )
4- پنل مدیریت بازاریابان : - ورود بازاریابان و ثبت فعالیت ها ، پرسش و پاسخ با واحد مربوطه ، ثبت پیش سفارش ها و اطلاعات افراد و فروشگاههای ویزیت شده
5- بخش مالی : ثبت اعتبارات فروشندگان ، بررسی پرداخت ها ، بررسی چک ها
6- بخش انبار : تولید خودکار بارکد برای قطعه ها با توجه به کد هر قطعه و موجودی های انبار ، بررسی سفارشات ورودی و تایید برای خروج ، ثبت ورودی ها از تولید کارخانه و کسر از موجودی
7- بخش رهگیری قطعه : این بخش میبایست از 3 طریق پورتال ، اس ام اس و فکس اطلاعات قطعات فروخته شده را از مشتری و فروشندگان دریافت کند و با تجمیع آنها اطلاعات صحیح را استخراج نماید تا مشخص شود هر قطعه را چه شخصی خریداری کرده است.
لطف بفرمایید یک حدود رو به من بگید تا بدونم و اینکه عجله دارم
با تشکر از دوستان عزیز