View Full Version : حرفه ای: نحوه دسترسی به رمز برنامه ؟
susangerd
شنبه 21 فروردین 1389, 20:42 عصر
من از یک برنامه ی که با پایگاه داده sql کار می کند کار میکنم . متاسفانه رمز برنامه یادم رفت . آیا می توان با استفاده از جداول یوزر در پایگاه داده یک یوزر ساخت و بتونم وارد محیط برنامه بشم .
دوستان واقعا شرمنده اما کارم گیره و خیلی مهم و ضروری هست اگه امکان داره یک راهنمایی بکنین که بتونم زود راهش بندازم که آبروم نره همه کارام مونده باید ثبتشون کنم اما نمی تونم وارد بشم.
daneshjo IT
یک شنبه 22 فروردین 1389, 01:05 صبح
باسلام،
من نیز مشکل مشابهی دارم ، sql server 2005 را چند وقت پیش نصب کرد و هم اکنون برای اتصال به SQL Server Authentication ،
Login و Password را فراموش کردم و زیاد هم مطمئن نیستم که اصلا user و pass برای سیستم تعریف کردم یا نه.
برای دسترسی به SQL Server Authentication چه کار می توانم انجام دهم؟؟؟
svahidm
یک شنبه 22 فروردین 1389, 10:54 صبح
سلام
اگه اشتباه نكنم مي تونين با windows authentication وارد شين و از اونحا pass رو تغيير بدين . البته منظور دوستمو از جدول user نفهميدم
daneshjo IT
یک شنبه 22 فروردین 1389, 18:28 عصر
لطفا دقیق تر بفرمایید
susangerd
دوشنبه 23 فروردین 1389, 19:51 عصر
من از نرم افزار دبیرخانه یگانه استفاده میکنم . اما رمز ورد به نرم افزار رو فراموش کردم. منظورم از جدول user اینه که این نرم افزار از پایگاه داده sql استفاده می کنه وارد محیط پایگاه sql شدم و دیتابیس برنامه رو پیدا کردم داخل اون یک تیبل یوزر بود . من میگم ایا امکان تعریف یک یوزر در اون قسمت هست که بشه با اون به برنامه یگانه دبیرخانه وارد شد ..
ممنون میشم دوستان پاسخم رو بدن خیلی اضطراری هست گفتم تو پست اول /:گریه:
svahidm
سه شنبه 24 فروردین 1389, 07:58 صبح
اگه ساختار DB رو كامل بشناسيد بله مي تونيين . يعني اينكه اگه جدول user ارتباطي الزامي با جدول ديگه اي داره بايد اونو بدونين و اطلاعات لازم رو تو اون جدول هم وارد كنين
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.