ورود

View Full Version : پیشنهاد: کوئری با Exist

s.Jabbari
شنبه 21 فروردین 1389, 22:52 عصر
سلام اقای mSalim
شما قبلا اینجا یک تاپیکی زده بودین و در اون کوئری هایی با استفاده از Exist ارائه می کردین
نمیدونم چرا تعطیلش کردید
ایا امکانش هست این بحث رو از سر بگیرید
جا داره با هم از تمامه زحمات شما و اقای AminSobati تشکر کنم .من هر وقت اومدم به تالار Sql Server همیشه مطلب جدیدی برای یاد گرفتن بوده.
فکر کنم ایتجا تنها تالاری باشه که نزدیک به 100% تاپیکها به نتیجه مطلوب می رسه
بازم ممنون

محمد سلیم آبادی
یک شنبه 22 فروردین 1389, 00:26 صبح
سلام دوست عزیز،

شما قبلا اینجا یک تاپیکی زده بودین و در اون کوئری هایی با استفاده از Exist ارائه می کردین
منظورتون این (http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=204868) تاپیکه؟ اگر این باشه. تعطیل شد چون madhivanan (https://mvp.support.microsoft.com/profile=89AE3999-3741-4451-B596-0069BEB8E594) میگه استفاده از گزاره ی ()EXISTS در Query ممکنه در داده های بیش از ده هزارتایی مشکل عملکردی داشته باشه. البته INDEX گذاری می تونه به طور وحشتناکی سرعت اینگونه Query ها را افزایش بده.

EXISTS در دانشگاه جایگاه ویژه ای داره. منتهی وقتی صحبت از تئوری به عملی انتقال پیدا میکنه محدودیت های سیستم از جمله سرعت دستیابی به داده و پردازش داده ها اهمیت پیدا میکنه. یک مدت کوتاهی یکی از کتاب های آقای C.J. Date رو خواندم واقعا تمام کوئری ها رو با EXISTS حل کرده بود! و به ندرت از JOIN استفاده شده بود.

روش های آکادمیکی پیچیده هستند (از مفاهیم ریاضی پیروی می کنند) و همچین از ماده های بسیار کمی برای نوشتن یک Query بهره می برند. بطور مثال فقط از سه ماده ی SELECT -FROM- WHERE مساله رو حل میکنند.

ایا امکانش هست این بحث رو از سر بگیرید

خیلی علاقه دارم بطور عمیق، جدی و دقیق روی به بحث Predicate Logic و Set Theory بپردازم ولی هنوز فرصتی ایجاد نشده.
اگر بخواهین از استفاده از ()EXISTS لذت ببرین بایستی به Subquery و مخصوصا Correlated Subquery ها تسلط واقعی داشته باشن. در این حالت کافیه برای محک زدن خودتون یک سری به فرومهای پر ترافیک مثل sqlteam.com بزنید که روزی چند سوال فقط در مورد Most Recent پرسیده میشه!

جا داره با هم از تمامه زحمات شما و اقای AminSobati تشکر کنم
خیلی ممنون. در کل بخشی می تونه کاربرانشو راضی نگه داره که مدیران باسواد و معلوماتی داشته باشه. اینجا هم خدا را شکر افرادی هستند که در حد بین الملی دانش و تجربه دارند.