ccidp_assistant
یک شنبه 22 فروردین 1389, 11:29 صبح
با سلام خدمت دوستان پایگاه داده ای
خسته نباشید
من در مورد sql 2000 مشکل دیده نشدن سرور رو دارم .
شرح مسئله و مشکل :
ابتدا روی یه pc یه ویندوز xp نصب کردم و net 2005 و سپس net 2008 و در نهایت sql 2000 .
حالا روی یه (1) laptop یه برنامه توی net 2005 نوشتم که به sql 2000 متصل می شد با username و pass در sql .
البته خیلی با pc کلنجار رفتم تا از راه دور شناخته شد .
این هم connectionstring
MConn.ConnectionString = "Data Source=home;Initial Catalog=db1;User ID=user1;password=p1"
همه چیز خوب بود و هیچ مشکلی وجود نداشت تا تصمیم گرفتم سرور رو عوض کنم و به جای pc یه(2) laptop بذارم .
روی این laptop یه xp نصب کردم و سپس sql 2000 و سپس net 2005 .
حالا روی این laptop سرور home\sqlexpress از راه درو شنلخته میشه و دیده میشه ولی سرور sql 2000 اصلا از راه دور دیده نمیشه .
ظاهرا همه تنظیمات pc و laptop 2 مثل هم دیگه است .
چندین بار همه رو چک کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم .
خطایی که در laptop 1 موقع اتصال به laptop 2 دیده میشه اینه :
{"A network-related or instance-specific error occurred while establishing a connection to SQL Server. The server was not found or was not accessible. Verify that the instance name is correct and that SQL Server is configured to allow remote connections. (provider: Named Pipes Provider, error: 40 - Could not open a connection to SQL Server)"}
خودم فکر میکنم به یه نکته بسیار ریز وابسته است .
ممنون میشم از دوستان کسی بهم کمک کنه .
خسته نباشید
من در مورد sql 2000 مشکل دیده نشدن سرور رو دارم .
شرح مسئله و مشکل :
ابتدا روی یه pc یه ویندوز xp نصب کردم و net 2005 و سپس net 2008 و در نهایت sql 2000 .
حالا روی یه (1) laptop یه برنامه توی net 2005 نوشتم که به sql 2000 متصل می شد با username و pass در sql .
البته خیلی با pc کلنجار رفتم تا از راه دور شناخته شد .
این هم connectionstring
MConn.ConnectionString = "Data Source=home;Initial Catalog=db1;User ID=user1;password=p1"
همه چیز خوب بود و هیچ مشکلی وجود نداشت تا تصمیم گرفتم سرور رو عوض کنم و به جای pc یه(2) laptop بذارم .
روی این laptop یه xp نصب کردم و سپس sql 2000 و سپس net 2005 .
حالا روی این laptop سرور home\sqlexpress از راه درو شنلخته میشه و دیده میشه ولی سرور sql 2000 اصلا از راه دور دیده نمیشه .
ظاهرا همه تنظیمات pc و laptop 2 مثل هم دیگه است .
چندین بار همه رو چک کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم .
خطایی که در laptop 1 موقع اتصال به laptop 2 دیده میشه اینه :
{"A network-related or instance-specific error occurred while establishing a connection to SQL Server. The server was not found or was not accessible. Verify that the instance name is correct and that SQL Server is configured to allow remote connections. (provider: Named Pipes Provider, error: 40 - Could not open a connection to SQL Server)"}
خودم فکر میکنم به یه نکته بسیار ریز وابسته است .
ممنون میشم از دوستان کسی بهم کمک کنه .