View Full Version : اختصاص فایل fr3 در هنگام اجرا و نمایش گزارش
Felony
یک شنبه 22 فروردین 1389, 20:26 عصر
سلام ،
اولا آیا میشه در زمان اجرای برنامه بخش Design کامپوننت Fast Report رو فراخوانی کرد ؟
و اینکه فرض کنید من گزارشم رو ساختم و ذخیره کردم ( با فرمت fr3 ) حالا چه طور در حالت اجرا برنامه به کامپوننت frxReport آدرس فایل رو بدم تا از اون فایل به عنوان پایه گزارش استفاده کنه و گزارش رو در اون قالب نوشن بده ؟
با کد زیر این کار رو کردم ولی کار نکرد :
frxReport1.FileName:= 'D:\1.fr3';
frxReport1.ShowReport;
vcldeveloper
یک شنبه 22 فروردین 1389, 21:48 عصر
با کد زیر این کار رو کردم ولی کار نکرد
بین اون دو خط باید PrepareReport فراخوانی بشه.
اولا آیا میشه در زمان اجرای برنامه بخش Design کامپوننت Fast Report رو فراخوانی کرد ؟
بله، خودش یک کامپوننت داره که اگر روی فرم بیاندازیدش، با استفاده از آن، در زمان اجرا میشه Designer فست ریپورت را نمایش داد. در Demo خودش هم این قابلیت نمایش داده شده.
danesh1351
سه شنبه 24 فروردین 1389, 10:41 صبح
OpenDlg.InitialDir :=VVCurDir+'\FastRep' ;
IF OpenDlg.Execute Then Begin
MyFastRep := OpenDlg.FileName ;
FrxReport1.LoadFromFile(MyFastRep);
FrxReport1.ShowReport(True);
SetCurrentDir(VVCurDir);
OpenDlg.InitialDir :=VVCurDir+'\FastRep' ;
End;
afsoon_k77
دوشنبه 30 فروردین 1389, 11:22 صبح
برای ویرایش گزارش در زمان اجرا باید یک کامپوننت frxDesigner بر روی فرم قرار بدی و در رویداد دکمه ویرایشی که بر روی فرم قرار دادی کد زیر را بنویسی
frxReport1.DesignReport();
با این دستور قسمت ویرایش گزارش باز میشه
در قسمت ویرایش هم در زمان اجرا با زدن Open File گزارش مورد نظر رو می تونید لود کنید
برای لود کردن گزارش از طریق کد می تونید از دستور زیر استفاده کنید
frxReport1.LoadFromFile('D:\path ...',true);
موفق باشید
rezaemjey
جمعه 15 فروردین 1393, 11:14 صبح
سلام ..... من کاربر جدید و مبتدی هستم
تو برنامه هلو چند گزارش با فرمت fr3 و fp3 هست که میخوام یه تغییراتی توشون اعمال کنم .... فست ریپورت دات نت رو نصب کردم ... فیل رو باز نمیکنه ..... ارور میده فایل رو نمیشناسه ..... البته بگم که با چند ورژن دیگه فست ریپورت هم امتحان کردم که باز نشدند .... میشه لطفا راهنمایی کنین .....
101101000
جمعه 15 فروردین 1393, 12:59 عصر
تا اون زمانی که من در طرفه نگار همکاری میکردم با دلفی 6 نوشته میشد.
تصویر از خطایی که میده بذارید تا راحتتر بشه راهمناییت کرد دوست عزیز
rezaemjey
جمعه 15 فروردین 1393, 17:06 عصر
سلام دوست عزیز ..... ممنون ..... این تصویر ارور هست .... ممنون بابت راهنمایی .....
117603
این نکته رو هم بگم که این فایل ریپورت توسط طراح ، برای امکان پرینت بارکد به نرم افزار اضافه شده .... فرمتش FR3 هست .
101101000
جمعه 15 فروردین 1393, 18:44 عصر
هلو با دلفی 6 نوشته شده البته اگر ورژن جدیدش باشه دلفی XE و Fast Report 4 طراحی و پیاده سازی شده.
قابلیتی که در فست ریپورت دلفی وجود داره اینه که گزارش رو در چند صفحه جداگانه برای اعمال کنترل روی چند گزارش در یک قالب یا با یک دیتاست اما صفحه بندی متفاوت بشه پیاده سازی کرد.
اطلاع دقیق ندارم که فست ریپورت دات نت با این قابلیت مشکل داشته باشه یا خیر!!! TfrxReportPage مرتبط با همینه که گزارش رو در صفحه ی مختلف طراحی کنید. احتمال میدم که این خطا به دلیل وجود چند صفحه در این فایل باشه. به نظر من با دلفی امتحان کنید ببینید باز میکنه یا خیر.
در غیر این صورت اساتید دیگه باید اظهار نظر کنن که من هم یاد بگیرم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.