View Full Version : ارور پس از نصب برنامه در صورتيكه روي سيستم خودم ارور نداره
csharpprogramer88
یک شنبه 22 فروردین 1389, 21:32 عصر
سلام به همه دوستان من براي پروژه اي setup درست كردم ولي پس از نصب بر روي سيستم مقصد ارور مي ده در برنامه از dotnetbar استفاده كردم و ديتابيس هم اس كيو ال سرور و از كريستال ريپورت هم استفاده كردم البته dotnetbar بدون مشكل اجرا شده و بانك را هم در debug پيش فايل exe قرار دادم كانكشن استرينگ هم اينه :
con = new SqlConnection("Data Source=.\\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirecto ry|\\khanevade.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True"); آيا بازهم بايد بانك را اتچ كنم اگر آره راهي داره كه بتونم حالت عادي خود برنامه اين كاررا انجام بده يعني موقع ساخت ستاپ خود نرم افزار بتونه اين كار را انجام بده بدون اينكه كاربر دخالتي داشته باشه . من موقع ساخت ستاپ چه prerequisites را بايد اصافه كنم . محتويات Application folder را در تصوير زير مي بينيد اساتيد محترم اين ارور ميتونه از يوزر سيستم مشتري باشه
samanff2000
دوشنبه 23 فروردین 1389, 01:16 صبح
سلام دوست عزیز نمیدونم این به دردت میخوره یا نه
من همین مشکل رو داشتم بعد از کلی گشتن و از چندتا از اساتیدم که سئوال کردم گفتن حتما باید SQL نصب بشه یکسری تنظیمات در اون انجام بشه یک کاربر ساخته بشه بانک با اون کاربر مورد استفاده قرار بگیره و ... که این مطالب روبه زودی قرار میدم در پست خودم میتونی ببینیش برای سئوال دومت که آیا راهی برای اینکه خودش نصب بشه باید بگم خدمت که این کار برای ُSQL server امکان پذیر نیست یا خیلی سخته چون جواب درستی به من ندادن ام میتونی بانکت رو با SQL lite درست کنی و وقتی داری با اینستال شیلد ستاپ درست میکنی بگی که در ادامش SQL lite روهم برات نصب کنه از طریق کد نویسی هم انگار راه هایی داره اما مشکله اینا چیزایی بود که من یاد گرفتم امیدوارم به دردت بخوره موفق باشی
csharpprogramer88
دوشنبه 23 فروردین 1389, 13:00 عصر
سلام دوست عزیز نمیدونم این به دردت میخوره یا نه
من همین مشکل رو داشتم بعد از کلی گشتن و از چندتا از اساتیدم که سئوال کردم گفتن حتما باید SQL نصب بشه یکسری تنظیمات در اون انجام بشه یک کاربر ساخته بشه بانک با اون کاربر مورد استفاده قرار بگیره و ... که این مطالب روبه زودی قرار میدم در پست خودم میتونی ببینیش برای سئوال دومت که آیا راهی برای اینکه خودش نصب بشه باید بگم خدمت که این کار برای ُSQL server امکان پذیر نیست یا خیلی سخته چون جواب درستی به من ندادن ام میتونی بانکت رو با SQL lite درست کنی و وقتی داری با اینستال شیلد ستاپ درست میکنی بگی که در ادامش SQL lite روهم برات نصب کنه از طریق کد نویسی هم انگار راه هایی داره اما مشکله اینا چیزایی بود که من یاد گرفتم امیدوارم به دردت بخوره موفق باشی
دوست عزيز لطفا كدها را زودتر بفرست
csharpprogramer88
دوشنبه 23 فروردین 1389, 13:33 عصر
دوستان من اين سوال را در تالار سي شارپ پرسيدم ولي زماني كه دوباره سر زدم متوجه شدم كه اين تاپيك در (Setup و Deployment مباحث مربوط به ساخت Seup برای برنامه های دات نت) وجود داره در صصورتيكه من مطمئنم در تالار سي شارپ پرسيدم ، به همين دليل دوباره مجبور شدم يه تاپيك جديد با كمي تغيير ايجاد كنم ولي با كمال تعجب الان مي بينم كه اين تاپيك انتقال داده شده به تاپيك قبل آخه يكككككككككككككككككككككككك كككككي بگه چرا اينكار را كردي .
آقا من بايد تا هفته بعد جواب اين سوال را بيابم خيلي مهمه چرا انتقال داديد آخه توي تاپيك ( (Setup و Deployment ) كسي سر نميزنه . جواب نميده منم عجله دارم خواهشششششششششششششششششا مديران سايت جواب منو بدن چرا اينطور شده خيلي عصبيم
:متفکر::کف::گریه::عصبانی::عصب نی:::عصبانی::متعجب::عصبانی++:: عصبانی++::عصبانی++::عصبانی++:
Mahmoud-En
دوشنبه 23 فروردین 1389, 13:47 عصر
با سلام
شما هنگامي كه setup رو به برنامت اضافه ميكني روي نام Setup كليك راست كن گزينه properties رو انتخاب كن سپس گزينه prerequers رو انتخاب كن و پيش نيازهاي نصب برنامت رو از قبيل sql و window inistaller و .net frame work و crystall report رو تيك بزن .
من اين كارو كردم مشكل نداشتم . البته با sql express 2005.
موفق باشي.
csharpprogramer88
سه شنبه 24 فروردین 1389, 08:14 صبح
با سلام
شما هنگامي كه setup رو به برنامت اضافه ميكني روي نام Setup كليك راست كن گزينه properties رو انتخاب كن سپس گزينه prerequers رو انتخاب كن و پيش نيازهاي نصب برنامت رو از قبيل sql و window inistaller و .net frame work و crystall report رو تيك بزن .
من اين كارو كردم مشكل نداشتم . البته با sql express 2005.
موفق باشي.
تما م اين كارها را انجام دادم
samanff2000
جمعه 27 فروردین 1389, 02:12 صبح
اینم آدرس پستی که گفته بودم موفق باشید
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=212073&page=2
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.