View Full Version : سوال: گرفتن خطا از برنامه در صورتی که لیست خطاها 0 می باشد
am 241
یک شنبه 22 فروردین 1389, 22:57 عصر
با سلام خدمت تمام اساتید
من یک برنامه نوشتم با asp.net وvs2008 , زبان VB.netتا چند وقت زمان کامپایل درست بود و خطایی نداشت اما به یکباره زمان کامپایل کردن این اخطار میاد که برنامه خطا داره ایا میخواهید کامپایل بشه یا نه بعد این درصورتیه که لیست خطاهام خالیه!! و اگه برنامه رو با خطا کامپایل کنم برنامه درست اجرا میشه
اینم یک عکس فقط میخوام بدونم بعد از آپلود برنامه ایا اتفاق خاصی ممکنه براش بیافته و اینکه چجوری میتونم اینو حلش کنم
aminghaderi
دوشنبه 23 فروردین 1389, 03:48 صبح
فکر نکنم ، مورد خاصی باشه؟!
شما اون وارنینگ های مربوط به استایل شیت ها رو برطرف کنید، یک یا دوبار اختار دادن در طول پروژه زیاد مهم نیست.
اما اگه بیشتر شد ، باید برید از جایی که برنامه این خطا رو نداشت به بعد رو ، برسی کنید ببینید مشکل کجاست.
am 241
دوشنبه 23 فروردین 1389, 10:54 صبح
فکر نکنم ، مورد خاصی باشه؟!
شما اون وارنینگ های مربوط به استایل شیت ها رو برطرف کنید، یک یا دوبار اختار دادن در طول پروژه زیاد مهم نیست.
اما اگه بیشتر شد ، باید برید از جایی که برنامه این خطا رو نداشت به بعد رو ، برسی کنید ببینید مشکل کجاست.
مرسی بابت پاسخ فقط من یادم نمیاد چی شد اینطوری شد که حالا برم از اونجا نیگاه کنم
mehdi.mousavi
دوشنبه 23 فروردین 1389, 12:07 عصر
با سلام خدمت تمام اساتید من یک برنامه نوشتم با ASP.NET وvs2008 , زبان VB.netتا چند وقت زمان کامپایل درست بود و خطایی نداشت اما به یکباره زمان کامپایل کردن این اخطار میاد که برنامه خطا داره ایا میخواهید کامپایل بشه یا نه بعد این درصورتیه که لیست خطاهام خالیه!! و اگه برنامه رو با خطا کامپایل کنم برنامه درست اجرا میشه
اینم یک عکس فقط میخوام بدونم بعد از آپلود برنامه ایا اتفاق خاصی ممکنه براش بیافته و اینکه چجوری میتونم اینو حلش کنم
سلام.
پنجره Output رو باز کنید، اونجا دلیل خطا رو مینویسه. جالبه که تعداد Message ها اگر دقت کنید 5 هستش و Warning ها 4. اون یک دونه دیگه قاعدتا باید توی output window ببینید.
موفق باشید.
am 241
سه شنبه 24 فروردین 1389, 10:10 صبح
سلام.
پنجره Output رو باز کنید، اونجا دلیل خطا رو مینویسه. جالبه که تعداد Message ها اگر دقت کنید 5 هستش و Warning ها 4. اون یک دونه دیگه قاعدتا باید توی output window ببینید.
موفق باشید.
از یک کنترل (Button)خطا گرفته که وقتی پاکشون میکنم درست میشه اما هر وقت دوباره یک کنترل فرقی نداره هرچی که باشه اضافه میکنم دوباره خطا میگیره اما درست کار میکنه !!!!!:متعجب:
mehdi.mousavi
سه شنبه 24 فروردین 1389, 10:56 صبح
از یک کنترل (Button)خطا گرفته که وقتی پاکشون میکنم درست میشه اما هر وقت دوباره یک کنترل فرقی نداره هرچی که باشه اضافه میکنم دوباره خطا میگیره اما درست کار میکنه !!!!!:متعجب:
پیام خطایی که در پنجره Output نمایش داده میشه چیه؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.