View Full Version : نميتونم فايل html رو در كامپيوتر كاربر بازكنم
V60
چهارشنبه 28 اردیبهشت 1384, 18:39 عصر
من در یک پروژه ای می آیم یک فایل htm را از طریق برنامه باز می کنم و دیتاهای برنامه را از درون آن می خوانم
انتخاب فایل را از طریق opendialog انجام می دهم , و بدون هیچ مشکلی در سیستم من این کار انجام می شود , ولی در سیستم مقصد که من برایشان ارسال می کنم می گویند ایراد می گیرد این شکلی که
error I/O 123.htm که 123 اسم فایلی است که انتخاب می شود .
این اشکال از کجا می تونه سرچشمه گرفته باشد
vcldeveloper
پنج شنبه 29 اردیبهشت 1384, 03:19 صبح
فایل رو از طریق OpenDialog انتخاب می کنید...چطوری فایل رو باز/بسته می کنید؟ اگر می تونید بخشی از کدتون (یا کدی مشابه اون) رو هم بزارید.
V60
جمعه 30 اردیبهشت 1384, 15:18 عصر
OpenDialog1.Execute;
if (OpenDialog1.Files.CommaText<>'' ) and (MaskEdit3.Text<>'') and (MaskEdit3.Text<>' / / ') then
begin
AssignFile(webfile,OpenDialog1.Files.CommaText);
reset(webfile);
جناب کشاورز
تعجب من از این است که اینجا کار می کند و در کامپیوتر مقصد جواب نداده است , البته من فایل exe را ارسال کردم و نمی دانم در چه خطی ایراد می گیرد
ولی به صورت کلی در چه صورتی ممکن است این ایراد را سیستم بگیرد.
با تشکر
vcldeveloper
شنبه 31 اردیبهشت 1384, 22:08 عصر
این احتمال وجود داره که فایل مربوطه وجود نداره (اگر ofFileMustExist = False ) یا مسیری وارد میشه غلط باشه. در هنگام استفاده از reset باید دقت کنید که در صورتی که فایل وجود نداشته باشه، یا دسترسی به اون امکان پذیر نباشه، یک run-time error رخ میده. بهتره قبل از استفاده از reset با استفاده از تابع FileExists از وجود فایل انتخاب شده مطمپن بشید.
نکته دیگه استفاده شما از OpenDialog1.Files.CommaText هست که اگر در نام یا مسیر فایل مربوطه کاما یا فاصله وجود داشته باشه، براتون مشکل پیش میاره. بهتره از خصوصیت FileName استفاده کنید.
V60
دوشنبه 09 خرداد 1384, 23:16 عصر
جناب کشاورز در هر دو مورد حق با شما بود ،
فقط از run time error چگونه این خطا را گیر بیاورم
با تشکر
vcldeveloper
سه شنبه 10 خرداد 1384, 02:23 صبح
فقط از run time error چگونه این خطا را گیر بیاورم
با استفاده از try...except
try
//Open the file
except
On E: EInOutError do
//The error is catched. Do what you should do
end;
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.