View Full Version : مشكل در جستجو با استفاده از باتن جستجو
goli2020
دوشنبه 23 فروردین 1389, 13:29 عصر
با سلام من يك منو را با استفاده از activix control خود اكسس درست كردم با استفاده از 2 قسمتش( microsoft toolbar sp6 , microsoft image list) حالا فرم هايم را كه با اين منو باز مي كنم و روي اين فرمم يك باتن جستجو دار كه براي جستجوي ركوردهايم هست.باز نمي كند. وقتي روش كليك مي كنم .error فايل ضميمه را مي دهد .چيكار بايد كنم كه اين باتن فعال شود.مثل وقتي كه نخوام فرمم را از طريق منو باز كنم اون دكمه جستجوعمل مي كند؟
bita_ziba77
سه شنبه 24 فروردین 1389, 10:36 صبح
با سلام من يك منو را با استفاده از activix control خود اكسس درست كردم با استفاده از 2 قسمتش( microsoft toolbar sp6 , microsoft image list) حالا فرم هايم را كه با اين منو باز مي كنم و روي اين فرمم يك باتن جستجو دار كه براي جستجوي ركوردهايم هست.باز نمي كند. وقتي روش كليك مي كنم .error فايل ضميمه را مي دهد .چيكار بايد كنم كه اين باتن فعال شود.مثل وقتي كه نخوام فرمم را از طريق منو باز كنم اون دكمه جستجوعمل مي كند؟
با سلام
دوست گرامي من فكر مي كنم اشكال به وجود آمده به دليل اين است كه فرم شما در حالت Dialog باز مي گردد و در اين حالت جستجو غير فعال مي گردد .
شما فايلتان را در حالت Normal با زنموده و اگر مشكل برطرف گرديد و شما خواستيد فرمتان در حالت Dialog باز گردد بايد از كد نويس جهت جستجو استفاده نماييد.
با تشكر
goli2020
شنبه 28 فروردین 1389, 15:19 عصر
با سلام:
مشكلم با دكمه جستجو حل شد اما دكمه هاي ايجاد ركورد جديد و همچنين حذف يك ركوردم چرا كار نمي كند؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.