View Full Version : عدم نمایش فیلدها در گزارش
sina.md
دوشنبه 23 فروردین 1389, 16:28 عصر
مشکل من اینه که وقتی select از یکtable میزنم و به کریستال میفرستم فیلد هایی که تو کریستال گذاشتم مقادیر رو نشون میدن اما
وقتی از چند table با دستور join یک select میزنم فیلد های کریستال خالی میمونند در حالی که همون dataset دارای مقادیر بوده و gridView رو پر میکنه.
خواستم ببینم مشکل از کجای کار هستش.
ممنون
mohammad diba
دوشنبه 23 فروردین 1389, 18:08 عصر
به نظر من پروژه ات رو بذار ما هم ببینیم.
seven7777777
دوشنبه 23 فروردین 1389, 20:41 عصر
دوست عزیز کد Select و کد Select با Join رو بزار . اینجوری که نمیشه مشکل حل کرد !!!
tefos666
دوشنبه 23 فروردین 1389, 20:49 عصر
دوست عزيز دقيقا عين همون جداول رو بايد تو خود گزارش لود كرده باشي من همين مشكل رو داشتم كلي كلنجار رفتم تا مشكلم حل شد ، قضيه از اين قراره كه شما تو سورستون دارين چندتا جدول رو پر ميكنيد ولي كريستال از اون بي خبره و اونور فقط يك جدول رو ميبينه واسه همين خالي برميگردونه يعني واضح تر بگم ميشه اينكه شما سمت فرم ويندوزتون رو حل كرديد و گريد رو پر كرديد ولي سمت گزارش چي ؟ . اميدوارم مشكلتون حل شده باشه .:متعجب:
sina.md
سه شنبه 24 فروردین 1389, 11:15 صبح
دوستان عزیز سلام.
مشکلم حل نشده. شما فرض کنید یه select ساده از 2 فیلد که یکی در table با کلید اصلی و یکی در کلید فرعی:
select Mname,sahm from tb_servis join tb_moshtarak on tb_servis.moshtarakid=tb_moshtarak.mid
همچین select ی رو که او فیلد ها رو تو کریستال گذاشتم نشون نمیده
حالا اگه فقط از یه table سلکت بزنم و تو کریستال هم هیچ فیلدی از یه table دیگه نباشه همه چی کار می کنه.
نمیدونم کار به این سادگی کجاش مشکل داره.
sina.md
سه شنبه 24 فروردین 1389, 15:39 عصر
مشکلم حل شد.
با تشکر.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.