PDA

View Full Version : سوال:تجزیه و تحلیل سیستم بیمه

راحیل مهربان
دوشنبه 23 فروردین 1389, 17:11 عصر
سلام دوستان
میخواستم ببینم کسی میتونه تو پروژه تجزیه و تحلیل بیمه(شخص ثالث)کمکم کنه؟
مراحل اجرای این پروژه یه کم پیچیدست و راستشو بخواهید برا من که اولین پروژه درسیم هست خیلی سنگینه.
مهمترین چیز هم فعلا سناریو هستش.
اگر کسی باشه که درس تحلیل و طراحی سیستم ها رو گذرونده باشه و بتونه کمکم کنه ممنون میشم.

Elham_gh
سه شنبه 07 اردیبهشت 1389, 11:59 صبح
شما صورت مسئله رو مطرح كنيد كامل تا در مراحل كار كمكتون كنيم.به شرطيكه مثل بقيه دوستان كار نصفه رها نكنيد.

baran_mehr
یک شنبه 12 اردیبهشت 1389, 22:33 عصر
اینجور که شما گفتید پیچیده و سنگین منم سنگینیشو احساس کردم.
من حدود سه سال پیش یه برنامه برای بیمه نوشتم که تا اونجایی که یادم میاد بیمه شخص ثالث یه بخشش بود اونموقع من هم مثل شما بودم اما اینقدر این قضیه رو برای خودم سنگینش نکردم که فکر حل کردنش عذابم بده
در هر صورت بیشتر توضیح بدید تا بهتر سوالتون نتیجه بده و دوستان کمک کنن

راحیل مهربان
پنج شنبه 16 اردیبهشت 1389, 16:45 عصر
سلام دوستان
ممنون از توجهتون.
راستش حق با شماست من خیلی برا خودم سنگینش کردم.
پروژه من در مورد بیمه البته شخص ثالث هستش. نحوه صدور بیمه نامه و گرفتن خسارت رو برای پروژه درنظر گرفتم.
تقریبا 12 تا actor داریم ولی بیشترین کار رو کمک کارشناس صدور، کمک کارشناس خسارت و کارشناس مالی انجام میده. کارشناس خسارت و صدور هم هستن که کارشون کمتره.
الان usecase رو با rational rose رسم کردم. حالا اگه لازمه بگید تا بزارمش اینجا.
البته sequense رو هم رسم کردم ولی به مشکل برخوردم.
یه چیز دیگه ما برا این پروژه شعبه مرکزی یکی از شرکت های بیمه رو انتخاب کردیم.

m.hamidreza
پنج شنبه 16 اردیبهشت 1389, 17:02 عصر
شما یه توضیح اولیه از پروژه بگین. این نرم افزار شما چه نیازی از مشتری رو مرتفع میکنه و نحوه این کار به چه صورت هست؟ همون الگوریتم عامیانه ای که هست.
بعد Actorها رو مختصر معرفی کنید و شرح مختصری از Usecase ها بگین بد نیست تا یه شمای کلی از پروژه ی شما دست ما هم بیاد. بعد از این سوالاتتون رو در جریان روند انجام کار بپرسین تا دوستان راهنمایی کنن. مثلا این که شما چرا در جریان رسم sequence به مشکل خوردین رو مسلما هیچ کس نمیدونه. من اگه به شما بگم ماشینم یه دفعه وایساد دیگه راه نرفت شمای مکانیک مشکل دقیقش رو میتونید بگین؟؟! صورت مساله باید واضح و صریح باشه نه مبهم و کلی.
موفق باشید.

راحیل مهربان
دوشنبه 20 اردیبهشت 1389, 17:06 عصر
میشه گفت مهم ترین مزیتش این هست که مشتری با عضویتش میتونه از هر شعبه این شرکت(در تمام کشور) با ارائه شماره بیمه نامه مخصوص به خود از تمامی خدمات (تمدید بیمه نامه، دریافت خسارت در صورت وقوع حادثه ) استفاده کنه.

اکتور: کارمندان که شامل کمک کارشناس صدور، کارشناس صدور، کمک کارشناس خسارت، کارشناس خسارت، کارشناس مالی هستن. البته اکتورهای دیگه هم هست که استاد ما گفت با همین ها کار کنید.چون بیشترین کار رو هم همین ها انجام میدن.

کمک کارشناس صدور = ورود به سیستم، وارد کردن مشخصات بیمه ای، وارد کردن مشخصات متقاضی، وارد کردن مشخصات وسیله نقلیه، وارد کردن تعهدات، صدور اولیه بیمه نامه

کارشناس صدور = ورود به سیستم، بررسی بیمه نامه صادر شده، تائید بیمه نامه صادر شده

کمک کارشناس خسارت = ورود به سیستم، وارد کردن مشخصات حادثه، وارد کردن مشخصات بیمه گذار، وارد کردن مشخصات زیان دیده، استعلام خسارت، برآورد خسارت،صدور حواله خسارت

کارشناس خسارت = ورود به سیستم، بررسی خسارت واردشده، تائید خسارت وارده

کارشناس مالی: ورود به سیستم، دریافت رسید وجه جهت تمدید اعتبار، پرداخت خسارت به زیان دیده، محاسبه بدهکاری و بستانکاری بیمه گذار، بررسی حساب مالی شرکت، پرداخت بدهی های معوقه شرکت

m.faramarzi
شنبه 20 فروردین 1390, 17:34 عصر
سلام
راستشو بخواین من هم پروژه آز مهندسی نرم افزارم سیستم بیمه اتومبیل هست از اونجایی که هیچ شناختی از بیمه ندارم خواهش می کنم کمکم کنید تا بتونم شروع کنم. از راحیل مهربون هم خواهش می کنم اگه فرمی یا هر docی داره به من هم برسونه تا بتونم یه چیزی سر در بیارم و شروع کنم این برای درس آز مهندسی هست که من مهندسی نرم افزار رو با نمره ماکسیمم گذروندم یعنی یه چیزایی سرم می شه فقط اصل ماجرا یعنی سناریو و فرم های غیر الکترونیکی رو نمی دونم. خواهش می کنم کمکم کنید .

Z_BAHRAMI_FARD_64
دوشنبه 05 اردیبهشت 1390, 00:26 صبح
سلام دوستان
من هم ازتون کمک می خواستم .پروژه درس آز مهندسی نرم افزار منم بیمارستانه و من اصلا نمی دونم برای شروع چی کار باید بکنم؟موجودیت های دقیق سیستممو نمی دونم.لطفا راهنمایی ام کنید.

Z_BAHRAMI_FARD_64
دوشنبه 05 اردیبهشت 1390, 00:30 صبح
سلام بچه ها
من هم پروژه آزمهندسی نرم افزار دارم پروژه من بیمارستانه ولی من نمی دونم که باید از کجا شروع کنم؟؟؟موجودیت های من چی هست؟ERهم بلد نیستم که بکشم.لطفا کمکم کنید.:گریه: