ورود

View Full Version : مشکل در sql server 2000

Arash.Net
دوشنبه 23 فروردین 1389, 18:14 عصر
با سلام خدمته دوستان عزیز من sql server 2000 رو نصب کردم بدون مشکل ولی در هنگام اجرا به مشکل برخوردم اگر به عکس زیر نگاه کنید میبینید که start نمیشه sql server

لطفا راهنمایم کنید در ضمن من از ویندوز 7 استفاده میکنم

zmmehrdad
سه شنبه 24 فروردین 1389, 15:11 عصر
فکر کنم دار از vista یا seven اسفاده می کنی اگر آره کارهای زیر رو انجام بده

یا به user sql خاصیت admin بده
یا اینکه برو تو safe mode بعد cmd رو اجرا کن بعد دستور زیر رو انجام بده net user administrator /active به space ها دقت کن عین دستور رو بنویس
بعد restart کن حالا دو تا user می بینی یکی قبلی و یکی administrator بعدش با administrator وارد شو و حالشو ببر

Arash.Net
چهارشنبه 25 فروردین 1389, 00:01 صبح
ممنون دوسته عزیز برم تست بزنم بینم خدا کنه حل شه

Armin.s
چهارشنبه 25 فروردین 1389, 00:17 صبح
سلام بخاطر ویندوز7 نمیتونه باشه
شما در قسمت سرور کارکتر . (نقطه)بزن و box بعدی sql server رو انتخاب کن وrun رو بزن.

Arash.Net
چهارشنبه 25 فروردین 1389, 11:14 صبح
فکر کنم دار از vista یا seven اسفاده می کنی اگر آره کارهای زیر رو انجام بده

یا به user sql خاصیت admin بده
یا اینکه برو تو safe mode بعد cmd رو اجرا کن بعد دستور زیر رو انجام بده net user administrator /active به space ها دقت کن عین دستور رو بنویس
بعد restart کن حالا دو تا user می بینی یکی قبلی و یکی administrator بعدش با administrator وارد شو و حالشو ببر

با سلام خدمته دوسته عزیز zmmehrdad جان و تشکر از شما به خاطر پاسختون من از safe mode رفتم و با تایپ دستوری که گفته بودید مشکلم حل شد و در ادمین من الان مشکلی ندارم ولی روش دوم که گفتید (یا به user sql خاصیت admin بده) منظورتون کدوم قسمت از اس کیو ال سرور هست ممنون میشم در این مورد هم یه راهنمایی کنید
چون من تازه دارم با اس کیو ال کار میکنم آشنایی کامل ندارم با محیط نرم افزار فعلا

بازم ممنون از بابت حل مشکل من واقعا لطف کردید در حقم (سپاس گذارم) :قلب:

سلام بخاطر ویندوز7 نمیتونه باشه
شما در قسمت سرور کارکتر . (نقطه)بزن و box بعدی sql server رو انتخاب کن وrun رو بزن.

Armin.s جان از جوابه شما هم ممنونم و منظورتون از قسمته سرور کجاست کدوم قسمت رو باید اجرا کنم من ناشی هستم فعلا ب بسم الله تازه شروع کردم

با اینکه مشکلم حل شده و اینکه دوباره از شما عزیزان سوال کردم و چیزی جز دادن زحمت برای شما بزرگواران نیست هدفم اینه که فقط راههای دیگه رو هم یاد بگیرم

بازم ممنونم از شما

zmmehrdad
چهارشنبه 25 فروردین 1389, 14:50 عصر
اونی که گفتم خاصیت admin به user بده مربوط به sql server 2005 هست چون Sql Server 2005 هم همین مشکل رو داره البته تو 2000 هم ممکنه باشه ولی دیگه آخه 2 سال هست که نه نصب می کنم و نه استفاده اگر تو 2005 می خوای باید بری sql server managment studio بعد قسمت security بعد logins بعد user رو انتخاب کن
و properties بگیر و در قسمت server roles باید sysadmin رو تیک کنی

Arash.Net
پنج شنبه 26 فروردین 1389, 12:58 عصر
دوسته عزیز ممنون از راهنمایت ، من مشکل قبلیم حل شد الان که sql server رو باز میکنم وقتی میخوام تیبل درست کنم خطا میده بزودی عکسی ازش تهیه میکنم و میزارم مثل اینکه آخرش باید باز رو ایکس پی بالا بیام

persiandata
پنج شنبه 26 فروردین 1389, 16:31 عصر
خواهشا به من بگید چطوری وقتی یه برنامه رو با c# 2008نوشتم و خواستم آدرس بانک اطلاعاتی اون رو رو یه کامپیوتر دیگه اجرا کنم چیکار کنم خطا نده و مجبور به عوض کردن آدرس data source نشم ممنون

zmmehrdad
جمعه 27 فروردین 1389, 00:50 صبح
باید ConnectionString ها تو اصلاح کنی
ConnectionStringی رو که استفاده می کنی بگذار ببینیم چشه