ورود

View Full Version : سوال: درامد شبکه بشتره یا برنامه نویسی؟

saeed.amd
سه شنبه 24 فروردین 1389, 11:31 صبح
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی اساتید
می خواستم بدونم از نظر درامد و بازار کار بخش برنامه نویسی قوی تره یا شبکه؟
برای حرفه ای شدن چه دوره هایی رو باید گذروند؟
ممنون
(در ضمن با عرض معذرت اخر سوال نظر سنجی که به اشتباه برنامه نو تایپ شده برنامه نویسی است)

moh_mov
سه شنبه 24 فروردین 1389, 11:56 صبح
ازنظرم ندر شرایط برابرشبکه سودش بیشتره...ولی به قول یکی دوستان یک برنامهنویس همه کارمیتونه بکنه....ولی شبکه در مجموع سودش بیشتره.....

moharrami
سه شنبه 24 فروردین 1389, 11:58 صبح
در امد هر شغلی بستگی به مهارت و تلاش شما داره. هر دو زمینه خوب و پر درآمد هستند برای افراد متخصص. ولی تو شبکه تعداد کسایی که کار میکنن کمتره . تو برنامه نویسی هم دست زیاده ولی با تخصص کم هم میشه پول در اورد که بر عکس توشبکه برا پول در اوردن باید تخصص بالایی داشته باشین. البته در هر دو زمینه ارتباطات هم مهمه.

saeed.amd
سه شنبه 24 فروردین 1389, 12:39 عصر
من خودم توی اغلب اگهی ها دیدم به برنامه نویس نیاز دارن .شبکه کجاها استخدام داره؟اصلا خودتون کدوم رو پیش گرفتین؟شبکه یا برنامه نویسی؟دلیلتون چیه؟

saleh.hi.62
چهارشنبه 25 فروردین 1389, 07:04 صبح
بستگی داره !

ولی مثلا کسی که مدرک security + رو داشته باشه حقوقی رو که میگیره برابر با چند تا برنامه نویس که به فرض مدرک .net رو دارن.

bitaaa
چهارشنبه 25 فروردین 1389, 14:14 عصر
من هم مشكلي مشابه اينو دارم.برنامه نويسي .net و sql server را در حد 50 % بلدم اما خيلي كار نكردم. الانم دارم مي رم كلاس شبكه دوره MCITP . البته علاقم به شبكه بيشتر از برنامه نويسيه اما مي ترسم با اين همه هزينه اي كه مي كنم حتي وقتي مدارك مايكروسافت شبكه رو بگيرم كار واسم نباشه .احساس مي كنم اين رشته بيشتر مردونه است.تو آگهي هاي استخدامي هم زياد شبكه نمي خوان. منم موندم بالاخره برنامه نويسي بهتره يا شبكه!

cybercoder
چهارشنبه 25 فروردین 1389, 21:39 عصر
این کتاب رو بگیرید بخونید
http://www.amazon.com/Rich-Dad-Poor-Money-That-Middle/dp/0446677450
فکر کنم فارسیشم باشه

در ضمن می تونید به این یارو که از این کتاب های موفقیت مینویسه که همش چر.. " آنتونی را.. " سفارش بدید یک کتاب در این مورد بخصوص بنویسه!

اینم شد سوال شما می پرسید؟
مگه میشه به این سوال جواب درست حتی حداقلی داد؟

saleh.hi.62
پنج شنبه 26 فروردین 1389, 06:54 صبح
من فکر میکنم واقعا توی رشته کامپیوتر حداقل میشه اینو گفت که توی هر ضمینه که شما واقعا حرفه ای باشید کار هست ! و همین جور که اکثرا گفته شده باید رفت دنبال علاقه !

online_mansoor2007
پنج شنبه 26 فروردین 1389, 08:47 صبح
در هر زمینه ای اگر تلاش کنید و راه را پیدا کنید قطعاً موفق خواهید شد و درامد خوبی خواهید داشت . مهم پیدا کردن راه هست . در هر کدام از این شاخه ها اگر مسلط باشید و اون راه تجارت را پیدا کنید به نظر من هیچ کدوم به دیگری برتری نداره و می تونید درامد خوبی داشته باشید .

nemo php
یک شنبه 22 دی 1392, 11:48 صبح
هر دوشون خوبه.

امیر مهرشاد
چهارشنبه 25 دی 1392, 21:48 عصر
ببینید جاهایی که ما بهشون برنامه ارائه میدیم تعداد کامپیوتر های زیادی هم دارند متعاقب این موضوع اگر بتونید در زمینه کسب دانش کافی در زمینه شبکه هم تلاش بکنید مطمعنا هر دو تا درآمدی که دوستان اینجا روی اون دعوا دارن که نه این یکی بهتره یا اون یکی , رو نصیب خودتون میکنید شما بعنوان یک برنامه نویس اطلاعات شبکتونم باید عالی باشه ولی در جاهایی که سطح امنیت بالایی رو میطلبه از یک متخصص که دانش لازم رو برای پیاده سازی اینجور کارها نیاز هست کمک بگیرید یا توافقی با هم کار کنید این نظر منه :چشمک: