PDA

View Full Version : چرا سایت edn.embarcadero.com باز نمیشه؟

BORHAN TEC
سه شنبه 24 فروردین 1389, 13:04 عصر
سلام

مدتی است که قصد دارم به این صفحه رجوع کنم ولی موفق نمی شوم آنرا باز کنم.
می خواستم ببینم که آیا شما هم این مشکل را دارید یا خیر؟

با تشکر...

Felony
سه شنبه 24 فروردین 1389, 13:16 عصر
برای من هم باز نمیشه .

BEHESHT*
سه شنبه 24 فروردین 1389, 14:12 عصر
برای من هم همین طور حتی با ف-ل-تر شـ-ـکن

h_mohamadi
سه شنبه 24 فروردین 1389, 18:38 عصر
به یکی از لینک های زیر بروید
http://www.embarcadero.com/services/education
http://www.embarcadero.com/products/delphi

vcldeveloper
سه شنبه 24 فروردین 1389, 19:00 عصر
ظاهرا مشکل از خودشون هست، چون همه بخش های دیگه، از جمله ویدئوهای آموزشی، انجمن ها، Whitepaperها، دانلود نسخه های Trial، و غیره همگی کار می کنند.

در هر حال، من این مورد رو در انجمن شون مطرح کردم.

vcldeveloper
چهارشنبه 25 فروردین 1389, 10:45 صبح
خب، پیگیری که کردم، در مکاتبات با یک منبع موثق از شرکت مربوطه، این محدودیت از طرف شرکت اعمال شده. باز تحت همون عنوان تکراری پایبندی به قوانین صادرات آمریکا.

البته جالبه که این پایبندی شون به قوانین صادراتی یک دفعه رخ نمیده، بلکه یک دستی در پشت پرده، با یک برنامه ریزی حساب شده، هر چند وقت یک بار، برخی سرویس ها را از دسترس ایرانیان خارج میکنه. مثلا یک بار شناسه هایی که از ایران باشند را در سایت شان بن می کنند، بعد از چند ماه، EDN رو از دسترس ایرانی ها خارج می کنند، چند وقت بعد هم چیز دیگه.

نکته جالب ترش اینه که دوست ندارند این رو اعلام کنند، یعنی بیان بگن ما نمی خوایم ایرانی ها به سایت مان دسترسی داشته باشند. شناسه های ایرانی را بدون اطلاع قبلی حذف می کنند. بخش EDN رو هم که از دسترس خارج می کنند، پیغامی به کاربر نمایش نمیدند. تازه وقتی هم ازشون سوال میکنی، توی پیام خصوصی بهت میگن ما سیاست مون اینه، آخر پیام خصوصی هم می زنند که این مطلب خصوصی هست، و حق ندارید آن را جایی علنی کنید!

بگذریم...احتمال داره محدودیت های اعمال شده توسط شان در آینده بیشتر بشه. اگر شد، تعجب نکنید. قدم بعدی میتونه محدود کردن دسترسی به سرورهای دانلود باشه، در این صورت، دیگه نمی تونید از سرورهای اون شرکت محصولات Trial یا Update محصولاتش را دانلود کنید، و مثلا بعدا کرک کنید، یا رجیستر کنید.

BORHAN TEC
چهارشنبه 25 فروردین 1389, 13:06 عصر
خيلي ناراحت كننده بود :افسرده:
حالا بايد چه كار كنيم؟؟؟!!!
يعني بايد دلفي رو بي خيال بشيم؟؟؟؟

BORHAN TEC
چهارشنبه 25 فروردین 1389, 13:33 عصر
بالاخره با استفاده از یک شی-لتر-بش-کن موفق شدم که وارد این سایت بشم. از آنجایی که معمولاً استفاده منفی از این نرم افزارها بیشتر از استفاده مثبت آن است از معرفی این نرم افزار معذورم. فقط می خواستم که اطلاع بدم که راههایی برای وارد شدن به سایت edn.embarcadero.com وجود دارد.
:قلب:
:عصبانی++: