ورود

View Full Version : مبتدی: اعمال نشدن class به اشیاء داخل Table

amir_paia
چهارشنبه 25 فروردین 1389, 09:50 صبح
یه سوال ساده دارم، بعضی مواقع مثلا وقتی یک TextBox رو داخل یک Table می ذارم و به Table یک class اعمال می کنم تا فونت Table و همه کنترل های داخلش عوض بشه ، فونت TextBox ها DropDownList ها و اشیاء دیگه که داخل Table هست عوض نمی شه، دلیلش چیه؟ من برای اینکه بتونم فونت TextBox رو عوض کنم باید دقیقابه تک تک TextBox ها class بدم (لطفا پیشنهاد استفاده از skin رو ندید)

milade
چهارشنبه 25 فروردین 1389, 10:44 صبح
يه خورده غير عاديه ...
من الان در حالتي نيستم كه چك كنم .
اما توي يه Div تست كن ...
فكر نكنم بايد مشكلي بوده باشه ...

alireza_s_84
چهارشنبه 25 فروردین 1389, 10:45 صبح
یه سوال ساده دارم، بعضی مواقع مثلا وقتی یک TextBox رو داخل یک Table می ذارم و به Table یک class اعمال می کنم تا فونت Table و همه کنترل های داخلش عوض بشه ، فونت TextBox ها DropDownList ها و اشیاء دیگه که داخل Table هست عوض نمی شه، دلیلش چیه؟ من برای اینکه بتونم فونت TextBox رو عوض کنم باید دقیقابه تک تک TextBox ها class بدم (لطفا پیشنهاد استفاده از skin رو ندید)

سلام دوست عزیز:
اگر شما doctype تعریف کرده باشید و از XHTML استفاده کنید تمامی خصوصیات المنت والد به فرزند به ارث میرسه و گرنه در ویرایش های HTML المنت های Input رو باید با کلاس یا استایل جدا از کانتینر والد فرمت بندی کنید.
ضمنا چرا اسکین رو پیشنهاد ندیم؟؟؟
من به شما پیشنهاد میکنم اینجوری عمل کنید:
یک فایل تم درست کنید و تمامی کلاس ها و فرمت بندی های عمومی (StyleSheet) رو توی اون قرار بدین بعد توی فایلهای skin میتونید Textbox هاتون رو اینجوری فرمت بندی کنید:

<asp:TextBox runat="server" CssClass="TextBox" />

اگر هم واقعا نمیخواید از اسکین استفاده کنید:

input
{
font-family: tahoma;
font-size: 9pt;
}
select
{
text-align: right;
width: 110px;
font-family: tahoma;
direction: rtl;
}
textarea
{
font-family: Tahoma;
text-align: justify;
}

استایل فوق باعث تنظیم فونت و خصوصیات دیگر برای کنترلهای input میشود.
موفق باشید