View Full Version : انتقاد/پیشنهاد برای دسترسی به این بخش از سایت
jlover
چهارشنبه 25 فروردین 1389, 20:22 عصر
با سلام خدمت مدیران و مسئولان سایت خوب برنامه نویس
یه مسئله ای که بنده دارم اینه که برای رسیدن به این بخش از فضای سایت، یعنی "اخبار و اعلانات" واقعن راه ساده ای نمیبینم! و الان اگه پنجره ی این صفحه رو ببندم نمیدونم از چه آدرسی باید به اینجا بیام!
چون در فهرست تالارها که موجود نیست این بخش و ...
نمیدونم شاید هم من چیزی به ذهنم نمیرسه !
ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایید
با سپاس
jlover
چهارشنبه 25 فروردین 1389, 20:27 عصر
البته الان متوجه شدم با استفاده از گزینه ی "پرش" که در انتهای همین صفحه هست میشه به اینجا رسید.
اما پیشنهاد میکنم در صفحه ی فهرست تالارها هم پیوندی برای رسیدن به اینجا قرار داده بشه، چون در صفحه ی اصلی تالارها چنین امکانی وجود نداره !
vcldeveloper
پنج شنبه 26 فروردین 1389, 00:42 صبح
این تالار در صفحه اول سایت جزو 3 - 4 عنوان اول فهرست هست. به تصویر گرفته شده از صفحه اول سایت، توجه کنید:
47095
jlover
پنج شنبه 26 فروردین 1389, 01:56 صبح
این تالار در صفحه اول سایت جزو 3 - 4 عنوان اول فهرست هست. به تصویر گرفته شده از صفحه اول سایت، توجه کنید:
47095
خیلی عجیبه !
شاید باورتون نشه، با مرورگر اپرا (که مرورگر پیشفرض و مورد علاقه م هست)، وقتی آدرس زیر رو باز میکنم، خبری از عناوین مورد نظر نیست !
http://barnamenevis.org/forum/
و منم اول داشتم یه چیزای دیگه ای جواب میدادم، که حدس زدم ممکنه .... و با فایرفاکس امتحان کردم، دیدم نه شما اشتباه میفرمایید و نه من کور بودم !
یادم میاد بار اولی هم که در این قسمت تاپیک ایجاد کردم بدلیل همین ناسازگاری اپرا بود.
یه نکته ی دیگه هم که گزارشش خالی از لطف نیست، بعضی از صفحات رو میشه با انتخاب mask/identify as firefox/internet explorer در site preference اپرا فریب داد، اما اینجا جواب نداد
به هر حال ممنونم و ببخشید که وقتتونو گرفتم.
پس پیشنهادم اینه که برای رفع این معضل هم اگر فرصت داشتید اقدام بفرمایید.
ارادتمند
بدرود
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.