PDA

View Full Version : سوال: تنظیمات سرور برای راه اندازی webApplication

emad_ban
پنج شنبه 26 فروردین 1389, 12:15 عصر
با سلام
من یه سرور دارم برای این برنامه نرم افزارهای مورد نظر را نصب کردم iis و sqlserver هم نصب کردم
همچی ok هست حالا می خوام این سرور ببرم جایی که بستر لازم برای اینترنت این سرور رو فراهم می کنه تا با ip ولید به برنامه دسترسی داشته باشیم
حالا تنظیمات بیشتری نیاز دارم برای امنیت یا دسترسی به سرور که باید انجام بدم؟؟

nima_8m
جمعه 27 فروردین 1389, 22:55 عصر
دوست عزیز صرف راه اندازی یه سرور و نصب iis نمیشه گفت کار تقریبا تمامه تو دنیای بی رحم و امنیت اینترنتجای که سرورهای yahoo و googlei هک میشن ره اندازی و امنیت وب سرور ها یکی از دغدغه های مدیران شبکه در سراسر دنیاست اگه شما میخواید این کاروانجام بدید حتما برای اولین بار از یه متخصص با سابقه استفاده کنید و مطالعه بیشتر در زمینه امنیت انجام بدید این به نظر من بهترین راه

Beyondsoft
دوشنبه 06 اردیبهشت 1389, 20:41 عصر
با سلام
من یه سرور دارم برای این برنامه نرم افزارهای مورد نظر را نصب کردم iis و sqlserver هم نصب کردم
همچی ok هست حالا می خوام این سرور ببرم جایی که بستر لازم برای اینترنت این سرور رو فراهم می کنه تا با ip ولید به برنامه دسترسی داشته باشیم
حالا تنظیمات بیشتری نیاز دارم برای امنیت یا دسترسی به سرور که باید انجام بدم؟؟

1- فراموش نکن که ".نت فریم ورک" های مورد نیار رو نصب کنی:
.net framwork 3.5 sp1 فراموش نشود.

2- باید حتما موجه باشید که sql به صورت پیشفرض اجازه ورود اتصالات خارجی را نمی دهد، پس باید در sql surface این اجازه داده شود.

3- معمولا در دیتاسنتر ها فایروال های سخت افزار قرار داده می شود که از حملات کلی جلوگیری کند، اما شما باید تنظیمات امنیتی لازم برروی سرور خود را نیز کنترل کنید:
دقت کنید:
1- تمامی پرت های اضافی به جز پرت های وب - وب سرویس ها - و بانک های اطلاعاتی رو ببندید
2- اتصال های یک طرفه و دو طرفه رو مد نظر قرار دهید
3- حتما آخرین وصله های امنیتی مربوط به سیستم عامل - آی آی اس - دیتابیس و ... نصب شود.