View Full Version : سوال: وابستگی فایل های اجرایی به کتابخانه VCL
(هیچکس)
پنج شنبه 26 فروردین 1389, 16:18 عصر
با سلام.
من از دوستان چندتا سوال دارم لطفا راهنمایی کنید.
1- می خواستم بدونم که Delphi for win32 و C++Builder در قدرت و سرعت چه فرقی با هم دارن ؟
2- فایل خروجی برنامه های Delphi بدون نیاز به کتابخانه VCL هر جایی اجرا میشه ولی خروجی C++Builder این طور نیست به فایل هایی مثل vcl100.bpl, rtl100.bpl, borlndmm.dll وابستگی داره و باید کنار فایل اجرایی باشه .می خواستم بدونم چه کار کنم که کتابخانه vcl مثل دلفی رو لازم نداشته باشه ؟
3- داخل Delphi for win32 2009 یا C++Builder 2009 کنترل ها Unicode هستند یا نه؟
موفق باشید.
vcldeveloper
پنج شنبه 26 فروردین 1389, 16:54 عصر
می خواستم بدونم که Delphi for win32 و C++Builder در قدرت و سرعت چه فرقی با هم دارن ؟
تقزیبا هیچی؛ بخصوص در نسخه های جدید. معمولا دلفی کمی امکانات بیشتری نسبت به C++ Builder ارائه میکنه.
فایل خروجی برنامه های Delphi بدون نیاز به کتابخانه VCL هر جایی اجرا میشه ولی خروجی C++Builder این طور نیست به فایل هایی مثل vcl100.bpl, rtl100.bpl, borlndmm.dll وابستگی داره و باید کنار فایل اجرایی باشه .می خواستم بدونم چه کار کنم که کتابخانه vcl مثل دلفی رو لازم نداشته باشه ؟
C++ Builder به طور پیش فرض با Runtime packages کامپایل میکنه. اینو می تونید توی تنظیمات پروژه تغییر بدید. من الان C++ Builder ندارم که دقیقا بگم کجاش هست. ولی فکر کنم قبلا توی همین تالار درباره اش توضیح دادم.
داخل Delphi for win32 2009 یا C++Builder 2009 کنترل ها Unicode هستند یا نه؟
بله. البته اگر می خواید شروع کنید، بهتره با نسخه 2010 شروع کنید.
#target
یک شنبه 29 فروردین 1389, 17:46 عصر
محلی که این گزینه ها قرار دارند .
ابتدا بر روی پروژه کلیک راست و Properties (بخشی که Debug , Release داره )
1 - برای غیر فعال کردن Dynamic RTL در قسمت C++ > Linker گزینه Dynamic RTL را False کنید
2 - برای غیر فعال کردن Build With Runtime Package و حذف وابستگی به فایل های *.Bpl در بخش Packages گزینه Build With Runtime Packages را غیر فعال کنید
mk8800
پنج شنبه 23 اردیبهشت 1389, 10:39 صبح
اقا شما مطمئني من فكر كنم هر كار كه مي تونستم كرده باشم ولي به هنوز به دوتا فايل DLL نياز داره...
:متفکر::متفکر::متفکر:
با اين حال كلا م با ارزش شما ارزش امتحان دوباره رو داره ....:لبخند::لبخند::لبخند:
#target
پنج شنبه 23 اردیبهشت 1389, 22:27 عصر
خیر این دو فایل یس از غیر فعال کردن Dynamic RTL نیاز نیستند
می توانید با استفاده از Dependency Walker خود ویندوز ( موجود در Cd ویندوز , یوشه support .. اگه اشتباه نکنم ) چک کنید که فایل تان به چی نیاز داره .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.