ورود

View Full Version : Bug در IS 2010

far9090
پنج شنبه 26 فروردین 1389, 17:13 عصر
سلام . در IS 2010 این مسیر رو دنبال کنید : Installation Designer\User Interface\Dialogs
روی یکی از گره های Dialog ها مثلا InstallWelcom کلیک کنید و <English> رو انتخاب کنید .
حالا روی یکی از دکمه ها کلیک کنید و خصوصیت <Control Style> اون رو به <Bitmap> تغییر بدین .
خصوصیت <File Name> رو که آدرس عکستون رو نگه می داره مقدار بدین . حالا روی یک Dialog دیگه کلیک کنید و واردش بشید و دوباره به همین Dialog وارد بشید . دیگه عکس نیست .
به نظر من این یه Bug هست , SP هم نصب کردم درست نشد . اگه دوستان چیزی می دونن خوشحال میشیم کمک کنن .

far9090
جمعه 27 فروردین 1389, 19:10 عصر
من الان دو روز میشه که این تاپیک رو باز کزدم . دوستان اگه تونستن یه بار حداقل این مراحل رو دنبال کنن و نتیجش رو اگر همینه بگن . من از IS 2010 Premium Sp1 استفاده می کنم .

salehbagheri
شنبه 28 فروردین 1389, 01:04 صبح
من الان دو روز میشه که این تاپیک رو باز کزدم . دوستان اگه تونستن یه بار حداقل این مراحل رو دنبال کنن و نتیجش رو اگر همینه بگن . من از IS 2010 Premium Sp1 استفاده می کنم .

احتمالا كسي در اون مورد چيزي نميدونه!

در كل تا هنوز InstallShield محيط مناسبي براي طراحي و ساخت ديالوگ هاي دلخواه براي كاربرانش ايجاد نكرده! و همگي داراي اشكالاتي هستند!

از اين رو بهتون توصيه ميكنم كه براي ساخت ديالوگ هاي دلخواه از برنامه InstallShield Skin Customization Kit استفاده كنيد كه فعلا بهترين گزينه هست! ولي باز كاركردن باهاش به اون راحتي كه فكر ميكنيد نيست!

far9090
شنبه 28 فروردین 1389, 10:07 صبح
این موضوع رو توی Forum های خود سایت IS هم مطرح کردم . مثل اینکه اونا هم با این مشکل کنار اومدن . یعنی واقعا این Bug رو کسی گزارش نمی کنه و یا خودشون تست نمی کنن محصولشون رو .
به هر حال ممنون .

noshin2008
شنبه 28 فروردین 1389, 17:56 عصر
از اين رو بهتون توصيه ميكنم كه براي ساخت ديالوگ هاي دلخواه از برنامه InstallShield Skin Customization Kit استفاده كنيد كه فعلا بهترين گزينه هست! ولي باز كاركردن باهاش به اون راحتي كه فكر ميكنيد نيست! اقای باقری من این برنامه رو توسط DVD اینستال شیلد نصب کردم .بعد تا بازش میکنیم فقط یه صفحه HTML مانند باز میکنه.چطور شما به کاربران مدام توصیه میکنید از این برنامه استفاده کنند؟ میشه به منم توضیح بدین؟

با تشکر

salehbagheri
یک شنبه 29 فروردین 1389, 09:00 صبح
اقای باقری من این برنامه رو توسط DVD اینستال شیلد نصب کردم .بعد تا بازش میکنیم فقط یه صفحه HTML مانند باز میکنه.چطور شما به کاربران مدام توصیه میکنید از این برنامه استفاده کنند؟ میشه به منم توضیح بدین؟

اون صفحه HTML در واقع فايل آموزشي طريقه استفاده از برنامه هست!

شما بايد به محلي كه برنامه رو نصب كرديد بريد و فايل exe اون رو از طريق Cmd اجرا كنيد و طبق دستورات داده شده در فايل آموزشي، اسكين هاي خودتون رو بسازيد!

far9090
یک شنبه 29 فروردین 1389, 10:23 صبح
من برای ساختن Skin از عکس استفاده نمی کنم . برای رفع مشکل فارسی نویسی از عکس استفاده می کنم .