View Full Version : سوال: برنامه منشي تلفني در VB
pooya1072
جمعه 27 فروردین 1389, 02:32 صبح
با سلام
يه كاري رو ميخوام شروع كنم،ولي اول بايد بدونم امكانش هست يا نه.
ميخوام يه برنامه منشي تلفني بنويسم كه روي سيستم نصب بشه و به تماسها جواب بده و يا پيامي رو ذخيره كنه.ولي مي خوام وقتي سيستم در حالت standby يا hibernat قرار گرفته اگر با تلفن من تماسي گرفته شد سيستم از حالت standby يا hibernat خارج بشه و كارش رو به عنوان منشي انجام بده و دوباره سيستم رو به حالت standby يا hibernat برگردونه.نمي دونم ميشه انجامش داد يا نه؟
HjSoft
جمعه 27 فروردین 1389, 07:44 صبح
حالت Hibernate در دفعه اول نمیرسه سیستم رو روشن کنه . چون ما یک تنظیم bios داریم که به محض زنگ خوردن تلفن ، سیستم روشن میشه ، اما فکر نکنم اونقدر سرعت زیاد باشه تا بیاد بالا ، اما برای Standby میشه .
kooroush
شنبه 28 فروردین 1389, 10:44 صبح
دوست عزیز اگه امانش هست سورس یا مثالی در این زمینه ضمیمه کنید !
HjSoft
شنبه 28 فروردین 1389, 13:19 عصر
چه نوع سورسی می خواید ؟ ، روشن شدن که سورس نداره ، واسه standby هم شما محیط نرم افزارت تغییر کنه از حالت میاد بیرون . پس مشکل شما در چیست ؟
kooroush
شنبه 28 فروردین 1389, 14:18 عصر
منظورم سورس در زمینه منشی تلفنی بود ! راستش هنوز سرچ نزدم !
مهران رسا
شنبه 28 فروردین 1389, 23:25 عصر
چه نوع سورسی می خواید ؟ ، روشن شدن که سورس نداره ، واسه standby هم شما محیط نرم افزارت تغییر کنه از حالت میاد بیرون . پس مشکل شما در چیست ؟
تا اونجایی که من میدونم ویندوز تنها زمانی از این حالت خارج میشه که در اجزای کامپیوتر تغییر فیزیکی (مثل تکون خوردن mouse یا فشرده شدن کلید های کیبورد) ایجاد بشه نه تغییر مجازی !
pooya1072
یک شنبه 29 فروردین 1389, 02:04 صبح
پس به نظر دوستان راهي نيست كه بشه بطور مجازي سيستم رو از حالت standby خارج كرد؟؟؟؟؟؟
kooroush
یک شنبه 29 فروردین 1389, 13:19 عصر
به نظر من هم راهی وجود نداره !!! اگه هم داره من نمی دونم ! کسی می دونی به ما هم یاد بده !
bad_boy_2007
پنج شنبه 25 شهریور 1389, 23:43 عصر
فکر کنم در تنظیمات باییو باید تنظیم WakeUpByRing را فعال کنید ، تنظیم دیگری تحت عنوان WakeUpByLan نیز وجود دارد . جهت اطلاعات بیشتر به کتابچه راهنمای مادر بورد و تنظیمات باییوس سیستمتان رجوع کنید . مابقی کارها هم که برنامه نویسی عادی سیستم پاسخگوی تلفنی است .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.