ورود

View Full Version : آموزش: یک نمونه طراحی کاملا استاندارد با CSS, JavaScript, JQuery

Keramatifar
جمعه 27 فروردین 1389, 14:16 عصر
سلام
اینجا (http://test5.novinmedia.com/Default.aspx) آخرین کار Web Design منه که فعلا نگارش Alpha تست اون آپلود شده، فکر کردم دیدنش از چند جنبه برای دوستانی که یکم تازه کارن بد نباشه:
1- طراحی بدون استفاده از Table و کاملا با CSS
2- استفاده در عمل از تکنیک های JavaScript
3- استفاده در عمل از تکنیک های JQuery مخصوصا در بخش Product سایت
4- استفاده حداکثر از تکنیک های Optimization (کم حجم سازی) برای تصاویر
5- رعایت حداکثر اصول Cross Browser (تطبیق با مرورگرهای مختلف)
6- رعایت اصول روانشناسی رنگها در طراحی وب
7- رعایت اصول User Friendly (کاربر پسند)
8- رعایت اصول SEO (Search Engine Optimization)
و ...

http://test5.novinmedia.com/Default.aspx
با تشکر

Peyman.Gh
جمعه 27 فروردین 1389, 14:23 عصر
سورس و توضیحات هم بزاری فکر کنم خوب باشه !

Keramatifar
جمعه 27 فروردین 1389, 14:36 عصر
برای اینکه دوستان بتونن براحتی سورس صفحه رو مطالعه کنن فعلا css ها و javascrpt ها رو داخل head صفحه گذاشتم، اگه تو browser تون رایت کلیک کنید و View Source رو بزنید میتونید سورس تمام صفحه رو بصورت کامل ببینید
اگر هم سوالی در هر مورد داشتید همینجا بپرسید توضیح میدم

peymannaji
شنبه 28 فروردین 1389, 09:26 صبح
سايت خوبي هست اما تركيب رنگ ها تون كاملا صحيح نيست . و همينطور با توجه به اينكه گفتيد سايت با Css پياده شده و optimize هم شده سرعت اون ميتونه بالاتر باشه . لوگو هدر رو هم گوشه هاش رو گرد كنيد .

exlord
شنبه 28 فروردین 1389, 09:49 صبح
مهندس نظرتون راجب این سایت چیه ؟؟ البته امروز یا فردا کاملترشو Upload میکنم ....
http://aspspider.info/exlord

m.hamidreza
شنبه 28 فروردین 1389, 10:15 صبح
با تشکر از نمونه ای که گذاشتید. این موارد به نظر من رسید:

سایز 90 کیلوبایتی اون بنر بشدت زیاد هست.
مدل آبشاری به درستی پیاده سازی نشده. یکی از نمونه هاش اینه که در تگ های p شما به دفعات اسم کلاس ها رو ذکر کردین یا استفاده از تگ br.
حجم جاوااسکریپت صفحات خیلی زیاد هست خیلی از WebResource ها زاید تولید شدن یا اگه زاید نیستن به نظر من ارزش استفاده رو ندارن.
برای jQuery اگه از CDN های گوگل یا مایکروسافت استفاده کنید حجم فایل JS اونها خیلی پایین تر میشه.
در SEO شما چه مواردی رو رعایت کردین؟ الان همه صفحات در Default لود میشن سرچ انجین چه جوری باید صفحات رو ایندکس کنه؟ ضمن اینکه تگ های متا هم در صفحه وجود نداره.
آدرس ایمیل رو اگه بجای متن عکسش رو بذارید خیلی بهتر هست.

موفق باشید.

Keramatifar
یک شنبه 29 فروردین 1389, 12:45 عصر
با تشکر از نمونه ای که گذاشتید. این موارد به نظر من رسید:

سایز 90 کیلوبایتی اون بنر بشدت زیاد هست.
مدل آبشاری به درستی پیاده سازی نشده. یکی از نمونه هاش اینه که در تگ های p شما به دفعات اسم کلاس ها رو ذکر کردین یا استفاده از تگ br.
حجم جاوااسکریپت صفحات خیلی زیاد هست خیلی از WebResource ها زاید تولید شدن یا اگه زاید نیستن به نظر من ارزش استفاده رو ندارن.
برای jQuery اگه از CDN های گوگل یا مایکروسافت استفاده کنید حجم فایل JS اونها خیلی پایین تر میشه.
در SEO شما چه مواردی رو رعایت کردین؟ الان همه صفحات در Default لود میشن سرچ انجین چه جوری باید صفحات رو ایندکس کنه؟ ضمن اینکه تگ های متا هم در صفحه وجود نداره.
آدرس ایمیل رو اگه بجای متن عکسش رو بذارید خیلی بهتر هست.

موفق باشید.
دوست عزیز
از نظر و توجهتون کمال تشکر رو دارم و بابت نکاتی که گفتید خیلی ممنونم، اما در مورد نکاتی که گفتید باید توضیح بدم که:

بنر توسط خود کارفرما طراحی شده و اصرار هم داشتن که ازش استفاده بشه و فایلی که دادن حدود 6 مگابایت بود، من حداکثر Optimize رو انجام دادم و حجمش رو از 6mb به 90kb رسوندم
WebResource هایی که تولید میشن مربوط به یکسری عملیاتیه که توی CodeBehind داره انجام میشه و بسیار ضروریه ...
سرچ انجین قرار نیست فقط صفحات رو ایندکس کنه و مطالب داخل صفحات رو هم ایندکس می کنه، MetaTag ها هم بصورت داینامیک از بخش کنترل پنلی که برای ادمین سایت نوشتم ایجاد میشه، چون هنوز ادمین MetaTag ای ایجاد نکرده توی سورس دیده نمیشه

Keramatifar
یک شنبه 29 فروردین 1389, 12:47 عصر
سايت خوبي هست اما تركيب رنگ ها تون كاملا صحيح نيست . و همينطور با توجه به اينكه گفتيد سايت با Css پياده شده و optimize هم شده سرعت اون ميتونه بالاتر باشه . لوگو هدر رو هم گوشه هاش رو گرد كنيد .
دوست عزیز
از نظر و توجهتون کمال تشکر و سپاسگذاری رو دارم

این نظر و سلیقه شماست و من بهش احترام می ذارم، ولی در ترکیب کردن رنگها توی WebDesign باید خیلی چیزها در نظر گرفته بشه، ماهنامه دنیای کامپیوتر و ارتباطات هر ماه مقالات من در زمینه تکنولوژی های تحت وب رو چاپ میکنه، توی شماره 82 این ماهنامه یک مقاله نوشتم با عنوان "روانشناسی رنگ ها در طراحی وب" که اگر بخونیدش بد نیست.

alireza_s_84
یک شنبه 29 فروردین 1389, 12:53 عصر
دوست عزیز
این نظر و سلیقه شماست و من بهش احترام می ذارم، ولی در ترکیب کردن رنگها توی WebDesign باید خیلی چیزها در نظر گرفته بشه، ماهنامه دنیای کامپیوتر و ارتباطات هر ماه مقالات من در زمینه تکنولوژی های تحت وب رو چاپ میکنه، توی شماره 82 این ماهنامه یک مقاله نوشتم با عنوان "روانشناسی رنگ ها در طراحی وب" که اگر بخونیدش بد نیست.
سلام مهندس:
من نیز با نظر peymannaji در مورد اینکه ترکیب رنگ ها مناسب نیست موافقم .
طبق قوانین طیف رنگ ما سه نوع رنگ داریم : رنگ های سرد و رنگهای گرم و رنگهای خنثی.
رنگها دارای مشخصه‌ای بنام سردی یا گرمی هستند. رنگی که ما می‌بینیم حاصل طول موج نور منعکس شده از رنگ است. طیف‌های قابل دیدن بین فروسرخ (در انتهای طرف گرم) و فرابنفش (در انتهای طرف سرد) قرار دارند.
رنگهای گرم نیمه ی قرمز چرخه رنگها به عنوان رنگهای گرم شناخته می‌شوند که شامل زرد- سبز و قرمز-بنفش می‌باشد.
نیمه آبی چرخه رنگ به عنوان رنگهای سرد شناخته شده که شامل آبی - سبز و آبی - بنفش می‌باشد.
و رنگهای خنثی رنگهایی هستند که در مرز دایره رنگ قرار دارند مثل سفید و سیاه.
رنگهای گرم باعث تلقین گرمی و حرارت و نوعی تهییج اعصاب مشیوند و در مقابل رنگهای سرد سبب آرامش و فروکش احساسات .
رنگ‌های گرم، محرک سیستم عصبی بوده و باعث تشدید احساسات و جلب توجه می‌شوند و گفته می‌شود که استفاده از این رنگ‌ها صمیمیت فضا را افزایش می‌دهد.
به همین دلیل استفاده از رنگ های سرد در وب سایت های رسمی و اداری به هیچ عنوان توصیه نمیشود.
از لحاظ فیزیکی دریچه دید این دو رنگ با هم متفاوت است بطوریکه برای دیدن رنگهای گرم دریچه چشم گشادتر و برای دیدن رنگهای سرد دریچه چشم کوچکتر میشود.
بهمین خاطر استفاده از رنگ قرمز در لوگوهای تجاری بسیار زیاده و رنگهایی مثل آبی آسمونی کمتر کاربرد راند.
حال به مقدمه ای که گفتم شما یک بک گراند مشکی برای وب سایت خود انتخاب کردید که یک رنگ خنثی با دریچه دید بسیار باز و بنرها و سرتیترهای نارنجی که یک رنگ شاد و سرد با دریچه دید بسیار کوچک و باریک .
طبیعتا نتیجه آن چیزی جز خستگی چشم کاربر نیست و به این ترتیب مدت زمان حظور کاربران در وب سایت شما بسیار اندک است.
شما با یک جستجو در مورد زمینه مشکی در خواهید یافت که استفاده از رنگ زمینه مشکی برای یک وب سیات اصلا کار خوبی نیست چون باعث گشاد شدن بیش از حد دریچه دید شده و استفاده از رنگهای گرم روی آن باعث ناخوانایی نوشته ها و استفاده از رنگ های سرد سبب خستگی چشم بازدید کننده میشود.
شمار وب سایتهایی که از رنگ زمینه مشکی استفاده میکنند بسیار اندک است و بهترین رنگ زمینه برای وب سایت رنگ های سرد و آرام بخش چون آبی کم رنگ و یا سفید مایل به خاکستری(دقیقا روانشناسی رنگ برنامه نویس) است.
با مطالعه کتب مختلف طراحی وب سایت به این نتیجه رسیدیم که حداکثر حجم بنر یک وب سایت نباید از 50 کیلوبایت تجاوز کند و البته بهتر است حجم آن 35 کیلو بایت باشد.
ضمنا اگر قرار باشد در یک رزولوشن سند ما تمام صفحه باشد و کل عرض صفحه را بپوشاند خوب نباید با تغییر زولوشن حاشیه های آن پیدا شود که در وب سایت شما اینمورد رعایت نشده است در مورد رزولوشن های پایینتر از 1024*768 هم صحبت نیکنم چون اصلا نیازی به تعدیل در اینمورد نیست کمتر کسی از آنها استفاده میکند.
ضمنا شما فرمودید که «رعایت اصول User Friendly (کاربر پسند)» ولی تا کنون دو نفر نظر منفی داشته اند بهتر است یک نظر سنجی در اینمورد انجام دهید چون به نظر شخصی من اینمورد رعایت نشده است.
موفق باشید

Keramatifar
یک شنبه 29 فروردین 1389, 14:48 عصر
سلام مهندس:
من نیز با نظر peymannaji در مورد اینکه ترکیب رنگ ها مناسب نیست موافقم .
...حال به مقدمه ای که گفتم شما یک بک گراند مشکی برای وب سایت خود انتخاب کردید که یک رنگ خنثی با دریچه دید بسیار باز و بنرها و سرتیترهای نارنجی که یک رنگ شاد و سرد با دریچه دید بسیار کوچک و باریک .
طبیعتا نتیجه آن چیزی جز خستگی چشم کاربر نیست و به این ترتیب مدت زمان حظور کاربران در وب سایت شما بسیار اندک است.
...
با مطالعه کتب مختلف طراحی وب سایت به این نتیجه رسیدیم که حداکثر حجم بنر یک وب سایت نباید از 50 کیلوبایت تجاوز کند و البته بهتر است حجم آن 35 کیلو بایت باشد.
ضمنا اگر قرار باشد در یک رزولوشن سند ما تمام صفحه باشد و کل عرض صفحه را بپوشاند خوب نباید با تغییر زولوشن حاشیه های آن پیدا شود که در وب سایت شما اینمورد رعایت نشده است در مورد رزولوشن های پایینتر از 1024*768 هم صحبت نیکنم چون اصلا نیازی به تعدیل در اینمورد نیست کمتر کسی از آنها استفاده میکند.
ضمنا شما فرمودید که «رعایت اصول User Friendly (کاربر پسند)» ولی تا کنون دو نفر نظر منفی داشته اند بهتر است یک نظر سنجی در اینمورد انجام دهید چون به نظر شخصی من اینمورد رعایت نشده است.
موفق باشید
با سپاس از حسن توجهتون
نکاتی که شما در مورد طیف رنگها ذکر کردید کاملا صحیحه، ولی یک قضیه دیگه هم داریم به اسم Color Focus و Color Weight
کاربرد این قضیه زمانیه که ما میخواهیم از خصوصیات تاثیر روانی یکسری رنگ استفاده بکنیم که از نظر طیف رنگی با هم تفاوت زیادی دارند. مثل کاری که من کردم
من از یک رنگ قهوای مایل به مشکی برای BackGround استفاده کردم چون میخواستم هم از خصوصیات تاثیر روانی رنگ مشکی مثل ( ظرافت ، قدرت ، دلیری ، شهامت) و هم خصوصیات رنگ قهوه ای مثل( خاصیت تاثیر گذاری ، متانت ، توانگری مالی و یاری کنندگی) استفاده کنم و با توجه اصول روانشناسی رنگها استفاده از این چنین رنگی برای Background صحیح نیست، اما طبق این قضیه ما میتونیم از رنگی مثل نارنجی که از طیف رنگهای گرمه روی Background تیره ای که از طیف رنگهای خنثی است استفاده کنیم و به اینصورت بلافاصله بعد از اینکه چشم کاربر به صفحه می افته رنگ نارنجی که دارای Weight بیشتری نسبت به رنگ تیره Background است فورا Focus دید کاربر رو جذب می کنه (مخصوصا در 90 ثانیه ی اول که رنگها بیشترین تاثیر را روی احساسات بیننده دارند) و این باعث میشه دیگه مشکلی که در زمینه استفاده همزمان از رنگهای طیف گرم و خنثی و خستگیه چشم بهش اشاره کردید پیش نیاد.
در مورد قضیه بنر هم توضیح دادم که بنر توسط کارفرما طراحی شده بود و اصرار داشتن که ازش استفاده بشه و فایلش هم حدود 6 مگابایت بود که من با حداکثر Optimize کردن حجمش رو از 6mb به 90kb رسوندم
در ضمن دوستان کارشناس ما در زمینه مسائل فنی با من اختلاف نظر دارند و این دلیل بر User Friendly نبودن سایت نیست ...

peymannaji
دوشنبه 30 فروردین 1389, 09:48 صبح
دوست عزیز
از نظر و توجهتون کمال تشکر و سپاسگذاری رو دارم

دوست عزيز اون چيزي كه من به شما گفتم هيچ ارتباطي با نظر و يا سليقه بنده نداره . بحث رنگ شناسي با روانشناسي رنگ كاملا متفاوت هست . و رنگ شناسي پايه روانشناسي رنگ ميباشد . در ضمن در بحث روانشناسي رنگ با تركيب رنگها و وزن رنگ در سمت هاي مختلف يك وب سايت يك تعادل ايجاد ميكنيم كه باعث جذب هرچه بيشتر كاربر ميشه وهمينطور تمايل كاربر . در اين مورد هم آنچنان با روانشانسي رنگ جلو نرفته ايد چرا كه بحث اول يعني همخواني رنگ ها بطور كامل وجود ندارد . در ضمن اگر بحث استاندارهاي w3C بياد وسط و همينطور واژه اي بنام usability و accessibility اكثر سايت ها و همينطور سايت شما با قوانين w3c همخواني نداره .

Keramatifar
سه شنبه 31 فروردین 1389, 22:03 عصر
دوست عزيز اون چيزي كه من به شما گفتم هيچ ارتباطي با نظر و يا سليقه بنده نداره . بحث رنگ شناسي با روانشناسي رنگ كاملا متفاوت هست . و رنگ شناسي پايه روانشناسي رنگ ميباشد . در ضمن در بحث روانشناسي رنگ با تركيب رنگها و وزن رنگ در سمت هاي مختلف يك وب سايت يك تعادل ايجاد ميكنيم كه باعث جذب هرچه بيشتر كاربر ميشه وهمينطور تمايل كاربر . در اين مورد هم آنچنان با روانشانسي رنگ جلو نرفته ايد چرا كه بحث اول يعني همخواني رنگ ها بطور كامل وجود ندارد . در ضمن اگر بحث استاندارهاي w3C بياد وسط و همينطور واژه اي بنام usability و accessibility اكثر سايت ها و همينطور سايت شما با قوانين w3c همخواني نداره .
دوست عزیز
من فکر نمیکنم بغیر از بعضی قوانین usability و accessibility که با بوجود آمدن Web2 تقریبا منسوخ شدن، چیزی رو رعایت نکرده باشم ...

peymannaji
چهارشنبه 01 اردیبهشت 1389, 08:22 صبح
دوست عزیز
من فکر نمیکنم بغیر از بعضی قوانین usability و accessibility که با بوجود آمدن Web2 تقریبا منسوخ شدن، چیزی رو رعایت نکرده باشم ...

والا من فكر ميكنم شما خيلي اصرار داريد به اين كه كارتون از هر جهت بدون مشكل هست ! البته اين مشخصه يك developer ايراني هست !!!
دوست عزيز usability و accessibility هيچ ربطي به web2 نداره اينها يك سري قوانين هستن كه يك وب سايت بايد منطبق با اون جلو بره ! اين قوانين نه تنها منسوخ نميشه بلكه هر سال موارد جديدي به اون اضافه ميشه ! :لبخندساده:بر اساس قوانين usability و accessibility اگر بفرض مثال بنده و شما در UK و يا هر جايي كه به اين قوانين اهميت بدن ، زندگي ميكرديم براحتي بنده ميتونستن بخاطر اين كه وب سايت شما contrast رنگ نداره ازتون شكايت كنم !!! :چشمک:

Keramatifar
چهارشنبه 01 اردیبهشت 1389, 09:38 صبح
والا من فكر ميكنم شما خيلي اصرار داريد به اين كه كارتون از هر جهت بدون مشكل هست ! البته اين مشخصه يك developer ايراني هست !!!
دوست عزيز usability و accessibility هيچ ربطي به web2 نداره اينها يك سري قوانين هستن كه يك وب سايت بايد منطبق با اون جلو بره ! اين قوانين نه تنها منسوخ نميشه بلكه هر سال موارد جديدي به اون اضافه ميشه ! :لبخندساده:بر اساس قوانين usability و accessibility اگر بفرض مثال بنده و شما در UK و يا هر جايي كه به اين قوانين اهميت بدن ، زندگي ميكرديم براحتي بنده ميتونستن بخاطر اين كه وب سايت شما contrast رنگ نداره ازتون شكايت كنم !!! :چشمک:
دوست عزیز
من برای پیشرفت کارم همیشه و حتی از غیر متخصص ها هم در مورد کارم نظر میگیرم دیگه چه برسه به اینجا و نظر دوستان کارشناس، ولی این حق رو برای خودم محفوظ نگه داشتم که در مورد ایراداتی که به کارم وارد نیست ازش دفاع کنم و صد البته ایراداتی که بهش وارد بوده رو پذیرفته و در صدد رفعش برآمدم.
لازم به ذکر است که قوانین W3C آیات الهی نیستند که از آسمان نازل شده باشند و هیچوقت تغییر نکنند یا منسوخ نشن، اگر دوستان بیشتر به Froum های WebDesign بین المللی سر بزنن و تحقیق کنن، متوجه میشن که کدامیک از قوانین usability و accessibility با بوجود آمدن Web2 در حال منسوخ شدن هستند.
البته در تکمیل فرمایش شما، بعضیDeveloper های ایرانی مشخصه دیگه ای هم دارند و اونم اینه که هیچکس رو بغیر از خودشون قبول ندارند و همیشه مقدار Return Value ی Function نظر سنجیشون در مورد کار دیگران یک مقدار Constant با Value ی "اصلا خوب نیست، بدرد نمیخوره، چون من انجامش ندادم حتما خیلی ایراد داره" است ...

peymannaji
چهارشنبه 01 اردیبهشت 1389, 10:41 صبح
دوست عزیز
من برای پیشرفت کارم همیشه و حتی از غیر متخصص ها هم در مورد کارم نظر میگیرم دیگه چه برسه به اینجا و نظر دوستان کارشناس، ولی این حق رو برای خودم محفوظ نگه داشتم که در مورد ایراداتی که به کارم وارد نیست ازش دفاع کنم و صد البته ایراداتی که بهش وارد بوده رو پذیرفته و در صدد رفعش برآمدم.
لازم به ذکر است که قوانین W3C آیات الهی نیستند که از آسمان نازل شده باشند و هیچوقت تغییر نکنند یا منسوخ نشن، اگر دوستان بیشتر به Froum های WebDesign بین المللی سر بزنن و تحقیق کنن، متوجه میشن که کدامیک از قوانین usability و accessibility با بوجود آمدن Web2 در حال منسوخ شدن هستند.
البته در تکمیل فرمایش شما، بعضیDeveloper های ایرانی مشخصه دیگه ای هم دارند و اونم اینه که هیچکس رو بغیر از خودشون قبول ندارند و همیشه مقدار Return Value ی Function نظر سنجیشون در مورد کار دیگران یک مقدار Constant با Value ی "اصلا خوب نیست، بدرد نمیخوره، چون من انجامش ندادم حتما خیلی ایراد داره" است ...

شما همچنان روي حرف خودتون هستيد ! در ضمن قوانين usability و accessibility رو شما منسوخ ميدونيد وگرنه هيچ وقت منسوخ نميشه بعدش من نگفتم شما حتما بيا رعايتش كن !!! :چشمک: . به هر حال موفق باشيد دوست من :چشمک::لبخندساده:

esmaeily-hosein
جمعه 03 اردیبهشت 1389, 14:26 عصر
نکاتی که من دیدم برای بهتر شدن کار :
1- در مورد رنگ ها من کارشناس نیستم ولی من زیاد خوشم حقیقتن نیومد .
2- استفاده از Style در صفحات Dynamic زیاد امر جالبی نیست ولی اگر static بود گزینه خوبی میباشد چرا که هر بار آن حجم Style نیز با صفحه شما بارگزاری میگردد توصیه میگردد در فایل خارجی css های خود را قرار دهید .
3-حجم ارسالی viewstate کمی بیش از اندازه زیاد است ، چک شود .
4-Web Resource ها نیز به همین شکل ، اگر مورد استفاده است لااقل compress گردد .
5-برای کاهش Request به Server بهتر است عکس ها در یک فایل قرار گرفته و با css آدرس دهی شود .
6-از تگ noscript استفاده نشده است .
7- ترتیب منوها برای من کمی عجیب بود . معمولا about us گزینه آخر است . نمیدونم شاید من اشتباه میکنم

mohsen_Iran
شنبه 04 اردیبهشت 1389, 09:44 صبح
سلام
من هم یه چندتا نقد دارم ولی سایت جالب بود البته نقد خاصیت بهتر شدن است برای همه :)
شما از تگ h1 استفاده نکردید و این تو seo یه مشکل یا ایراد حساب میشه (مثل مقاله ای می مونه که تیتر نداره) استفاده از H1 خیلی مهم است. راستی شما از تگ H2 استفاده نکردید و کلا زیاد مثل اینکه مینتون با h ها خوب نیست :)
شما دوست عزیر مثل خود من تو تگ های img از خاصیت alt استفاده نکردید و این هم یک مشکل و ایراد به قسمت image ها است چون تو xhtml حتما باید استفاده بشه و در کل بهتر است که استفاده شود.
و مورد سوم باز هم استفاده نکردن از meta description که این هم از نظر seo مشکل است یا بهتر است که استفاده شود تا به موتور های جستجو کمک کند.

در یه مورد در ترکیب رنگ که دوستان می گفتند من بیشتر فکر میکنم ترکیب رنگ یک کار سلیقه ای است.
براتون آرزوی موفقیت بیشتر دارم

peymannaji
شنبه 04 اردیبهشت 1389, 20:12 عصر
محسن جان ترکیب رنگ کاملا قانون داره ! اما اینکه هر کس بخواد هر رنگی استفاده کنه ایرادی ندارد . اینکه دوستمون تم تیره استفاده کرده خوب این مربوط میشه به سلیقه ایشون یا کارفرما اما ترکیب رنگهایی که در این تم تیره استفاده میشه مهم هست و قوانینی داره .

mohsen_Iran
یک شنبه 05 اردیبهشت 1389, 10:14 صبح
سلام پیمان جان
میشه یه مقدار بیشتر توضیح بدی یا یک مقاله معرفی کنی؟

peymannaji
یک شنبه 05 اردیبهشت 1389, 15:46 عصر
دوست عزيز در گوگل سرچ كنيد ! . مطالب خوبي وجود داره به زبان انگليسي در ضمن من فكر ميكنم كتاب به زبان فارسي هم موجود است در اين زمينه . همچنين Adobe و چندين وب سايت ديگه tools هاي بسيار جالبي در اين مورد ارائه دادن ! و حتي به شما در تنظيم contrastرنگ كمك ميكنه . اگر لينكهاي اين وب سايت ها رو هنوز داشته باشم حتما اينجا قرار ميدم .

اين لينك رو مطالعه فرمائيد البته كاملا نيست در حد يك توضيحي كوچك : http://en.wikipedia.org/wiki/Color_theory

salehbagheri
یک شنبه 05 اردیبهشت 1389, 23:11 عصر
سلام
اینجا آخرین کار Web Design منه که فعلا نگارش Alpha تست اون آپلود شده، فکر کردم دیدنش از چند جنبه برای دوستانی که یکم تازه کارن بد نباشه:
1- طراحی بدون استفاده از Table و کاملا با CSS
2- استفاده در عمل از تکنیک های JavaScript
3- استفاده در عمل از تکنیک های JQuery مخصوصا در بخش Product سایت
4- استفاده حداکثر از تکنیک های Optimization (کم حجم سازی) برای تصاویر
5- رعایت حداکثر اصول Cross Browser (تطبیق با مرورگرهای مختلف)
6- رعایت اصول روانشناسی رنگها در طراحی وب
7- رعایت اصول User Friendly (کاربر پسند)
8- رعایت اصول SEO (Search Engine Optimization)

اصولا ديدن يه سايتي هيچ كمكي به پيشرفت اون فرد در طراحي سايت بر اساس تكنولوژيهايي كه ذكر كردي نميكنه!

برای اینکه دوستان بتونن براحتی سورس صفحه رو مطالعه کنن فعلا css ها و javascrpt ها رو داخل head صفحه گذاشتم، اگه تو browser تون رایت کلیک کنید و View Source رو بزنید میتونید سورس تمام صفحه رو بصورت کامل ببینید

من حتي اين سايت رو هم ديدم و به طريقي كه اشاره كرديد سورسش رو هم نظاره گرم! اما تا 5 سال ديگه هم شايد نتونم يه همچنين چيزي بسازم!
http://ie.microsoft.com/testdrive/

پس بدونيد گذاشتن سورس 90 درصد بيشتر از مشاهده خالي يه صفحه، تأثير داره!

همچنين به نظر من تاپيك شما فعلا هيچ گونه بار آموزشي نداره و فقط براي تست صفحه خودتون و استفاده از نقطه نظرات ديگران ايجاد شده!
پس لطفاً موضوع تاپيك رو از «آموزش» به «گفتگو» تغيير بديد!

Keramatifar
دوشنبه 06 اردیبهشت 1389, 00:51 صبح
دوست عزیز
ضمن تشکر از حسن توجهتون
سورس سایت من بغیر از اتفاقاتی که توی Code Behind داره میافته و هیچ ارتباطی به مباحث WebDesign نداره، چیز دیگه ای نیست
لازم به یادآوریه که سورس بخش Design هر سایت مربوط به کدهای HTML, CSS, Java Script میشه و شما توی سایت من میتونی به روشی که گفتم هر سه مورد رو ببینی و مطالعه کنی.
قرار دادن CSS و Script داخل سورس صفحه بر خلاف قوانین W3C است و باعث غیر استاندارد شدن سایت میشه اما بدلیل همون کلمه "آموزش" که در ابتدای عنوان تاپیک آوردم، CSS ها و Script ها رو داخل سورس صفحه قرار دادم تا براحتی برای کاربرانی که میخوان سورس رو مطالعه کنن در دسترس باشه، در صورتی که اگر به گفته شما هدفم فقط نظرسنجی در مورد سایتم بود، CSS ها و Script ها رو به فایل های جداگانه منتقل و از دید کاربران پنهان می کردم تا علاوه بر رعایت کامل قوانین W3C و نزدیک تر شدن به استانداردها، بتونم نظرات مثبت بیشتری رو جلب کنم
کمااینکه میبینید خیلی از دوستان در نظراتشون بدون توجه به توضیحی که من در این مورد دادم از اینکار انتقاد کردن و جزو نکات منفی ذکر فرمودند
تجربه من طی سالهایی که در زمینه آموزش فعالیت کردم این بوده که مطالعه سورس یک نمونه کار واقعی یا بهتر بگم تجاری، میتونه بهترین روش برای آموزش و کسب تجربه در زمینه کد نویسی باشه
(البته لازم به ذکره که این نظر و تجربه شخصی منه و نظر شما هم برام قابل احترامه ...)