PDA

View Full Version : درخواست بخش ویندوز سرور در برنامه های عامل - لطفاً بخوانید دوباره

منصور بزرگمهر
شنبه 28 فروردین 1389, 09:43 صبح
با عرض سلام خدمت مدیران محترم

این درخواست تکراری می باشد، و سال قبل پرسیدم، گفتید به این دلیل و آن دلیل نمی شود، ولی من گیر بسیار در ویندوز سرور و تنظیم آن دارم، و تنظیم دامین سرور، که برای SQL Sever و محیطهای اداری مهم است، تنظیم امینیت، اکتیو سرور، و غیره وغیره. من سئوالات فراوان دارم، و بدون منبع برای جواب آنها.
من تعجبم که ویندوز سرور (2000/2003/2008) و یا حتی سئوالات فنی در مورد XP یا ویستا یا 7 بسیار مهم می باشد. سال قبل جواب دادید، ممکن است این بخش تبدیل به ورود افراد کم تجربه به سایت و طرح سئوالات غیر فنی شود، ولی مدیران بخش می توانند آن را کنترل، و از سئوالات پیش پا افتاده جلوگیری کنند، و ما نیاز داریم، ویندوز سرور بخش بزرگی در کار برنامه نویسی ایفا می کند، و اطلاع از جزئیات آن ضروری است.

لطفاً این بخش را حتماً اضافه نمائید. چرا که اشکال زیاد دارم، و هر جا مطرح می کنم، آنرا پاک و غیر مربوط می دانند، مثلاً در SQL Sever می گذارم، پاک می کنند، و غیره و غیره.

بعضاً مقاله برای ویندوز سرور نیز دارم، (برای مثال جدیداً دوره ویندوز ادمینستری بر داشته ام، و می خواهم اطلاعات فرا گرفته را انتقال دهم، ولی جای مناسبی پیدا نمی کنم)

تشکر - لطفاً بررسی و پاسخ دهید.

vcldeveloper
شنبه 28 فروردین 1389, 11:08 صبح
سلام،

فعلا سوالات تان در آن زمینه را در همان تالار شبکه مطرح کنید.

Saeed.Masoumi
شنبه 28 فروردین 1389, 12:05 عصر
سلام با احترام به نظر شما دوست عزیز
اما به نظر می آید این جور تالار ها مناسب این انجمن نباشد.همانطور که از نام این انجمن بر می آید تالار حتما باید مستقیما به برنامه نویسی مرتبط باشد.
به فرض اگر نیاز به مکانی برای جواب دادن به سوالات سیستم عاملی همچون سرور یا سون باشد نیاز به تالاری برای به طراحی به وسیله فتو شاپ و... است.و غیره خیلی از بخشهای این جا هم بلا استفاده است.
مثلا تالار کرک می ها :لبخند:

vcldeveloper
شنبه 28 فروردین 1389, 20:12 عصر
اما به نظر می آید این جور تالار ها مناسب این انجمن نباشد.
این تالارها باقی مانده از سال های گذشته برنامه نویس هستند. در آن زمان ها تالارهای غیر برنامه نویسی مختلفی در سایت برنامه نویس وجود داشت که به مرور زمان همگی بسته شدند، و فقط یکی دو تا از آنها تا امروز باقی ماندند.

منصور بزرگمهر
شنبه 28 فروردین 1389, 21:24 عصر
ما که نفهمیدیم اشکال کار کجاست، مسائل شبکه مربوط به تکنولوژی شبکه و گاهاً برنامه نویسی آن است، و ویندوز سرور چیز دیگر. مثالاً چند وقت قبل سئوال در مورد mirror کردن دو هارد درایو داشتم، هر جا گذاشتم پاک شد، در حالیکه بدان نیاز داشتم، (بجای Mirror برنامه SQL Server) و ده مطلب فنی وجود دارد که، در شبکه نمی توان مطرح کرد.

اصلاً خیلی تعجب آور است، چرا یک همچین بخشی وجود ندارد، واقعاً ویندوز سرور نیاز است در بخش برنامه های عامل، لطفاً اگر مخالف هستید دلایل خود را بیاورید.

گفتم اگر در این بخش افراد ناوارد وارد شوند، و سوالات غیر فنی، خوب مدیر بخش آنها را حذف می کند.

بهرحال توضیح دهید و ما احتیاج داریم

مهدی کرامتی
یک شنبه 29 فروردین 1389, 12:32 عصر
طبقه بندی خاصی برای بخش های ویندوز سرور در نظر دارید؟ لطفا پیشنهاد دهید.