View Full Version : سوال: فوري : بروز رساني اطلاعات در 2 سرور
arsisman2006
شنبه 28 فروردین 1389, 10:52 صبح
من 2 تا سرور دارم كه داراي اي پي ثابت هستند و هميشه ميتونن همديگرو ببينن
روي هر 2 سرور يه ديتابيس هستش
ميخوام بدونم چه جوري ميتونم 2 تا ديتابيس رو با هم jion كنم . بصورتي كه اگه ركوردي در table سرور 1 اضافه،ويرايش يا حذف شد ؛ بصورت اتوماتيك در سرور 2 هم آپديت بشه.
از چه خاصيتي استفاده كنم. لطفا راهنمايي كنيد
(در ضمن در حالت عادي از هر كدوم از سرورها به راحتي ميتونم با سرور ديگه ارتباط برقرار كنم و ذيتابيسش رو ببينم - يعني مشكل ارتباطي بين سرورها ندارم)
متشكرم
mollyAreco
شنبه 28 فروردین 1389, 11:23 صبح
برای انجام این کار باید ازReplication در SQL استفاده نمایید:قهقهه:.
arsisman2006
یک شنبه 29 فروردین 1389, 12:43 عصر
با تشكر از اين دوست عزيز
لطفا نمونه كد يا روش كار رو ميشه توضيح بديد
mollyAreco
یک شنبه 29 فروردین 1389, 13:51 عصر
در تمامی ورژن های SQL قسمتی بنام Replication وجود داره من با استفاده از SQL Server 2008تو ضیح می دم ولی در بقیه نسخه هانیز به همین شکل است با کمی تغییر در این نسخه کمی پیچیدگی بیشتره :
با راست کلیک برروی Local Publication و انتخاب New Publication کار را آغاز می کنیم تا ویزارد ساخت باز شود.
با انتخاب Next به مرحله انتخاب بانک اطلاعاتی مورد نظرتان می رسید و آنرا انتخاب می کنید سپس نوع ذخیره سازی و اینکه کدام یک از Objectها برروی سرور دوم انتقال یابد(جدول یا ویو یا...)را انتخاب نموده و زمان این جابجایی را مشخص نموده و ادامه مراحل فقط به خاطر داشته باشید که باید سرویس Agent SQL فعال شده باشد تا این قابلیت اجرایی باشد.
برای توضیحات بیشتر با جستجو در خصوص Replication به نتایج بهتری نیز خواهی رسید.:قهقهه:
Qermezkon
یک شنبه 29 فروردین 1389, 14:17 عصر
از كدوم نسخه SQL Server استفاده مي كني
اگر از SQL Server 2005 يا 2008 هست DataMirror راحت تره
arsisman2006
سه شنبه 31 فروردین 1389, 10:18 صبح
از كدوم نسخه SQL Server استفاده مي كني
اگر از SQL Server 2005 يا 2008 هست DataMirror راحت تره
با تشكر از همه دوستان
نسخه 2005
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.