View Full Version : ذخیره تاریخ و ساعت
mammad_asir
شنبه 28 فروردین 1389, 13:39 عصر
برای پیاده سازی یه برنامه تاکسی تلفنی آیا بجز جدول مشتری راننده و سرویس جدول دیگری نیاز است میدونم بستگی با کارم داره ولی کمی راهنمایی کنید
وبرای کار کردن با سیشارپ و اسکیوال برای درج زمان و ساعت ونام و... فیلد هارا از چه نوعی انتخاب کنم بهتر است(این اولین برنامه بانک اطلاعاتی من است) و جستجو هایی را که میخوام بر اساس تاریخ و ساعت انجام بدم چگونه است (روش خوب وساده)(باتوجه به چند روشی که وجود دارد مثلا آیا فیلد را از نو ع تاریخ یا زمان بگیرم و به شمسی تبدیل کنم یا از نوع تکست)
nafasak
جمعه 03 اردیبهشت 1389, 21:19 عصر
برای پیاده سازی یه برنامه تاکسی تلفنی آیا بجز جدول مشتری راننده و سرویس جدول دیگری نیاز است میدونم بستگی با کارم داره ولی کمی راهنمایی کنید
وبرای کار کردن با سیشارپ و اسکیوال برای درج زمان و ساعت ونام و... فیلد هارا از چه نوعی انتخاب کنم بهتر است(این اولین برنامه بانک اطلاعاتی من است) و جستجو هایی را که میخوام بر اساس تاریخ و ساعت انجام بدم چگونه است (روش خوب وساده)(باتوجه به چند روشی که وجود دارد مثلا آیا فیلد را از نو ع تاریخ یا زمان بگیرم و به شمسی تبدیل کنم یا از نوع تکست)
برای یک کار معمولی به نظر من همین 3 جدول کافیه،
تاریخ و زمان : datetime
فیلد های متنی :nvarchar
کانترها رو از : int
برای boolean هم از: bit
...
یک جدول هم بگیر که توی اون موارد تشکر،شکایت ، انتقاد و پیشنهاد رو ذخیره کنی .
airsoft
شنبه 04 اردیبهشت 1389, 11:21 صبح
سلام،
من برا یه برنامه که مدیریت زمان بود و با تاریخ خیلی سرو کار داشتم،برا این که خیالم راحت باشه تک تک اطلاعات تاریخ و ساعت رو فیلد از نوع INTجداگانه گرفتم تا دستم برا هر گزارش گیری باز باشه،همچنین دو فیلد کامل از تاریخ یکیstring
و یکی int برای مثلا 1389/02/04درج میکنیم: 13890204
در مورد جدول ها هم نگران نباش جدول های اصلی همین هاست،اگه چیزی هم لازم شد بعدا هم میتونی اضافه کنی چون فکر نمیکنم به این جدول ها ربطی داشته باشه.ولی میتونی جدول های زیر رو هم نظر بگیری:
1-جدول کاربران برای امنیت نرم افزار
2-جدول آدرس های مکان های مهم
3-جدول رزرو برای مشتری هایی که به جاهای خاص به صورت دوره ای میرن که بتونی امکان آلارم بزاری که مثلا فلان موقه فلان مشتری باید فلان جا بره،البته این برا ساده شدن کارته و میتونی تو جدول سرویس هم با اضافه کردن چند فیلد جاش بدی.:چشمک:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.