ورود

View Full Version : دوره آموزشی ASP.NET پیشرفته

aftab_mahtab
شنبه 28 فروردین 1389, 15:55 عصر
با سلام و عرض خسته نباشيد به همه مديران اين سايت :
من نميدونستم كه كجا بايد سوالي در زمينه اين دوره آموزشي بپرسم (دوره آموزشی ASP.NET پیشرفته ) . ميخواستم بدونم دوره هاي فشرده براي افرادي كه شهرستاني هستن چرا برگزار نميشه و ديگر اينكه چرا اين دوره اي رو كه گذاشتين ، فقط با زبان سي شارپ هست و ما وبي دات نت كارها بايد چيكار كنيم ؟
ضمنا بابت اينكه يك تاپيك براي سوالم باز كردم ، عذر خواهي ميكنم .
ممنونم

Peyman.Gh
شنبه 28 فروردین 1389, 16:37 عصر
بهتر بود در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد مطرح میکردید.
خوب کد ها را تبدیل کنید.

Marjan_Bala
شنبه 28 فروردین 1389, 17:00 عصر
فک کنم تاپیکو جای بدی هم نزده باشن چون بالاخره اینجا پاتق asp.net کاراس دیگه ،ممنون میشم اگه کسایی که قبلا تو این دوره ها شرکت کردن در مورد کیفیت برگزاریش یه توضیحی بدن.

mohammad.sakhidel
شنبه 28 فروردین 1389, 19:46 عصر
به نظر من بهترین دوره یه کتابه (اگه ترجمه نشده باشه بهتره) با حضور و خوندن مطالب همین سایت و مشکلات دوستان و تمرین تمرین تمرین
این فقط نظر من بود و به کسی بر نخوره.

-----------------------------------------------------------------
بازار مرزی ایرانیان :: تجربه یک خرید ارزان و با کیفیت (http://www.bazaremarzi.com)

Marjan_Bala
شنبه 28 فروردین 1389, 22:12 عصر
به نظر من بهترین دوره یه کتابه (اگه ترجمه نشده باشه بهتره) با حضور و خوندن مطالب همین سایت و مشکلات دوستان و تمرین تمرین تمرین

این فقط نظر من بود و به کسی بر نخوره.

البته نظر شما محترمه ، ولی من کلاسو به کتاب ترجیح می دم چون سرعت یادگیری تو کلاس رفتن نسبت به کتاب خوندن خیلی بالاتره؛ولی نمیدونم کیفیت دوره هایی که این سایت برگزار می کنه چجوریه و رفتن این دوره ها بهتره یا ثبت نام تو جاهایی مثل مجتمع فنی و ...

مهدی کرامتی
یک شنبه 29 فروردین 1389, 00:42 صبح
با سلام و عرض خسته نباشيد به همه مديران اين سايت :
من نميدونستم كه كجا بايد سوالي در زمينه اين دوره آموزشي بپرسم (دوره آموزشی ASP.NET پیشرفته ) . ميخواستم بدونم دوره هاي فشرده براي افرادي كه شهرستاني هستن چرا برگزار نميشه و ديگر اينكه چرا اين دوره اي رو كه گذاشتين ، فقط با زبان سي شارپ هست و ما وبي دات نت كارها بايد چيكار كنيم ؟
ضمنا بابت اينكه يك تاپيك براي سوالم باز كردم ، عذر خواهي ميكنم .
ممنونم
دوره های فشرده رو ممکنه در تابستان برگزار کنیم.

علت انتخاب زبان #C برای این دوره، محبوب بودن اون و استقبال از اون در داخل کشور و سطح جهانی است.

aftab_mahtab
یک شنبه 29 فروردین 1389, 08:13 صبح
ضمن تشكر از جناب آقاي دلفي اسيستانت ، كه پاسخ من رو دادند ، هر چند كه به نظر من دليل خوبي براي انتخاب زبان ارائه نكردند ( عقيده شخصي ) ولي VB كارهايي مثل من هم بي صبرانه منتظر برگزاري اين دوره ها براي اين زبان هستند .
باز هم تشكر خودم رو از مديران سايت اعلام ميكنم و با اشتياق منتظر برگزاري دوره هاي فشرده در تابستان هستيم .
همواره سر بلند و پيروز باشيد .