View Full Version : سوال: چرا جریمه؟؟؟
royalreihaneh
شنبه 28 فروردین 1389, 21:51 عصر
سلام من نمی دونم که چرا این آقا مرتب منو جریمه می کنه 3 بار پشت سر هم آخه من موضوع و عنوانم علمی بود به خدا من الکی سوال نمی کنم هزار تا کار دارم با ید جواب سوالام را پیدا کنم الان بعد از 12 تا تاپیکی که ایجاد کرده بودم این اقا واسه تاپیک های جدید من که هیچ مشکلی هم نداره هی جریمه می فرسته شما بگید چرا ؟باید چی کار کنم؟؟؟؟:عصبانی: :عصبانی:
Behrouz_Rad
شنبه 28 فروردین 1389, 22:20 عصر
این فروم یک سری قوانین داره که به شدت بهشون پایبنده. اگر نتونید که به اونها عمل کنید، فقط خودتون اذیت میشید. اگر پس از دریافت اولین جریمه به تکرار روال گذشته ادامه بدی، روال دریافت جریمه هم تا "متاسفانه" قطع دسترسی شما ادامه پیدا می کنه. اگر نمی تونید عنوان مناسبی برای تاپیک هاتون انتخاب کنید، پیشنهاد می کنم ابتدا نحوه ی انتخاب عنوان مناسب رو با نگاه به برخی تاپیک های دیگه فرا بگیرید و سپس شروع به فعالیت کنید.
موفق باشید.
Peyman.Gh
شنبه 28 فروردین 1389, 23:57 عصر
این فروم یک سری قوانین داره که به شدت بهشون پایبنده. اگر نتونید که به اونها عمل کنید، فقط خودتون اذیت میشید. اگر پس از دریافت اولین جریمه به تکرار روال گذشته ادامه بدی، روال دریافت جریمه هم تا "متاسفانه" قطع دسترسی شما ادامه پیدا می کنه. اگر نمی تونید عنوان مناسبی برای تاپیک هاتون انتخاب کنید، پیشنهاد می کنم ابتدا نحوه ی انتخاب عنوان مناسب رو با نگاه به برخی تاپیک های دیگه فرا بگیرید و سپس شروع به فعالیت کنید.
موفق باشید.
جناب راد یک سری از مدیران از مدیریت فقط کارشون شده پاک کردن پست ها !
این مساله را من میخواستم با آقای کشاورز مطرح کنم که اینجا فرصت مناسبیه
salehbagheri
یک شنبه 29 فروردین 1389, 00:36 صبح
منظورتون چيه؟ خب مگه كار ديگه اي هم ميشه كرد؟
نكنه توقع داريد مثل مدرسه، بچه ها رو اردو ببريم؟
قبول دارم كه بعضي از تاپيك ها كمي با سختگيري حذف ميشن ولي باور بفرماييد تا اين كار نشه كاربران تازه وارد به قوانين سايت به هيچ وجه پايبند نخواهند بود!!
Peyman.Gh
یک شنبه 29 فروردین 1389, 00:40 صبح
منظورتون چيه؟ خب مگه كار ديگه اي هم ميشه كرد؟
نكنه توقع داريد مثل مدرسه، بچه ها رو اردو ببريم؟
قبول دارم كه بعضي از تاپيك ها كمي با سختگيري حذف ميشن ولي باور بفرماييد تا اين كار نشه كاربران تازه وارد به قوانين سايت به هيچ وجه پايبند نخواهند بود!!
عجب پس فرق یک مدیر خوب که با عشق در سایت فعالیت میکند با مدیری که کارش شده پاک کردن پست چیه ؟
خوب خوبه خود شما هم دارید میگید که زیاد روی در این کار میشود پس تکلیف کاربر این وسط چی میشه ؟!
Behrouz_Rad
یک شنبه 29 فروردین 1389, 00:54 صبح
این مساله را من میخواستم با آقای کشاورز مطرح کنم که اینجا فرصت مناسبیه
اگر منظورتون اینه که فقط پست پاک می کنن، حقیقتش هم اینه که معمولاً فقط برقراری نظم بر عهده ی مدیران هست. البته انتظار میره که در بحث ها هم شرکت کنن چون مدیران بخش ها از افرادی انتخاب میشن که تسلط متوسط به بالا نسبت به مباحث بخش مربوطه داشته باشن. پس کسی که قبلاً این تسلط رو نشون داده، انتظار هم هست که همچنان ادامه بده ولی نمیشه کسی رو مجبور به کاری کرد. همین که برادران ما (خواهر نداریم!)، روزانه Inbox اشون از توهین و تهدید به زنگ آخر ایستادن پر میشه و تا اونجا که می تونن صبر پیشه می کنن، باید ازشون ممنون بود.
شما فکر نکن که بقیه ی دوستان مدیر هم نسبت به تصمیماتی که مدیری می گیره بی تفاوت هستند. ما بخش های خصوصی داریم و در اون زیاد به سمت هم تخم مرغ و گوجه پرت می کنیم.
همین امروز من شدیداً از یکی از پست های مدیرانمون در بخش خصوصی ای که داریم انتقاد کردم.
موفق باشید.
Peyman.Gh
یک شنبه 29 فروردین 1389, 01:11 صبح
اگر منظورتون اینه که فقط پست پاک می کنن، حقیقتش هم اینه که معمولاً فقط برقراری نظم بر عهده ی مدیران هست. البته انتظار میره که در بحث ها هم شرکت کنن چون مدیران بخش ها از افرادی انتخاب میشن که تسلط متوسط به بالا نسبت به مباحث بخش مربوطه داشته باشن. پس کسی که قبلاً این تسلط رو نشون داده، انتظار هم هست که همچنان ادامه بده ولی نمیشه کسی رو مجبور به کاری کرد. همین که برادران ما (خواهر نداریم!)، روزانه Inbox اشون از توهین و تهدید به زنگ آخر ایستادن پر میشه و تا اونجا که می تونن صبر پیشه می کنن، باید ازشون ممنون بود.
شما فکر نکن که بقیه ی دوستان مدیر هم نسبت به تصمیماتی که مدیری می گیره بی تفاوت هستند. ما بخش های خصوصی داریم و در اون زیاد به سمت هم تخم مرغ و گوجه پرت می کنیم.
همین امروز من شدیداً از یکی از پست های مدیرانمون در بخش خصوصی ای که داریم انتقاد کردم.
موفق باشید.
پس به اون دسته از مدیرهایی که کارشون فقط پاک کردن پست میباشد میگیم ناظم چون به هر حال باید یه فرقی بین شما که برای دوستان وقت میزارید و دانش خود را در اختیار دیگران قرار میدهید با آن دسته از مدیران باشد.
saleh.hi.62
یک شنبه 29 فروردین 1389, 08:37 صبح
این یک مشکل که تاره کارها باهاش مواجه میشن و نمونش خود من قبلا این مشکل رو داشتم!!!
ولی یک چیزی که من باید اینجا به مدیران بگم اینه که مدیریت این نیست چند تا ستاره گنده داشته باشی و و هر جا رسیدی که یه کم کار مشکل داشت سری پاک کنی !!!
اصلا معنی مدیر یعنی چی؟؟؟ مدیریت یعنی چی؟ انسانیت یعنی چی؟
اولین کاری که یک مدیر باید انجام بده اینه که کاربر رو با یک پیغام راهنمایی کنه و بگه که عنوان میتونه به این شکل باشه!!! و.......
اگه مدیران این سایت وقت برای مدیریت (راهنمایی کاربران)دارن در این منصب باقی بمونن و اگه ندارن جو سایت رو غیر دوست داشتنی نکنن .
Peyman.Gh
یک شنبه 29 فروردین 1389, 09:10 صبح
من هم عرض کردم مدیر داریم که واقعاً صمیمانه برای دوستان وقت میزارن اما یک سری فقط کارشون پاک کردن شده در خصوص همین دوستمون royalreihaneh (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=141441) تاریخ عضویتش یک شنبه 22 فروردین 1389 میباشد پس میتونست با راهنمایی کردن به جای تذکر دادن وظیفه مدیریت را به جا آورد.
alireza_s_84
یک شنبه 29 فروردین 1389, 09:23 صبح
من هم با مدیران موافقم اگر کاربری بیاد اینجا و پست با عنوان نامناسب بذاره و یا بخواد توی پست ها جار و جنجال راه بندازه منی که اینجا وقت میذارم پاسخ سوالات دیگران رو میدم چه گناهی کردم؟؟؟
یا اون مدیری که باید وقت بذاره و پست ویرایش کنه و اجرای قوانین سایت رو کنترل کنه چه گناهی کرده که بعضیا مسخره ترین عنوان ها رو برای مطلبشون قرار میدن؟؟؟
شما کاربران قدیمی این سایت رو که کم هم نیستن رو پیدا کنید(فکر نمیکنم کار سختی باشه) که خیلی هم بار علمی شون زیاده کدومشون از این مشکلات داشته مگر اینکه خودشون حرف نامربوط زدن یا پست هایی خلاف قوانین سایت دادن البته اینکه بعضی مدیران (خیلی کم) با کینه قبلی که از برخی کاربران داشتن وقتی مدیر میشن شروع به تلافی میکنن شکی نیست ولی اینکه همه ی موارد رو بخوای با نگاه منفی ببینی هم درست نیست.
کلا فکر نمیکنم اینجا مدیران تالارها بخوان به کسی الکی گیر بدن واسه من که تا حالا اینجور نبوده و توصیه هم به کسایی که فکر میکنن بهشون اجحاف شده اینه که حتی 1 ثانیه هم شان و شخصیت خودشون رو نیارن پایین و فعالیت توی سایتی که براشون ارزش قائل نیست رو بی ارزش بدونن و خداحافظی کنن .
اما مطمئنا اگر شما جریمه ای شدید و باز فعالیت کردید یعنی قبول کردی که مقصر بودی . اگر مدیران سخت گیری میکردن و کاشکی خیلی هم سختگیرتر میشدن این همه پست تکراری و بیمزه نداشتیم که وقتی دنبال ارسال ایمیل توی دات نت بگردی 500 تا پست بی سر و ته پیدا میشه که فقط یکیشون یه جواب عاقلانه داره و بقیه شون شده محلی برای زورآزمایی علمی!!!
کاش کسایی که میخواستن زورآزمایی علمی کنن یه پروژه اپن سورس میذاشتن تا معلوم بشه چند مرده حلاجن. من میگم حق با مدیراست و کاشکی سختگیرتر هم بشن.
موفق باشید
salehbagheri
یک شنبه 29 فروردین 1389, 11:43 صبح
اصلا معنی مدیر یعنی چی؟؟؟ مدیریت یعنی چی؟ انسانیت یعنی چی؟
اوه! بيچاره مديران! اگه به همين صورت ادامه بديم چند روز ديگه به دار آويخته ميشيم!
اولین کاری که یک مدیر باید انجام بده اینه که کاربر رو با یک پیغام راهنمایی کنه و بگه که عنوان میتونه به این شکل باشه!!! و.......
اگه در صفحه اول سايت برنامه نويس، پايين ترين قسمت صفحه نگاه كنيد، آمار جالبي خواهيد ديد!
كاربران: 142000 - كاربران فعال 3200 !
اين يعني اينكه حدود 138 هزار كاربر تازه وارد وجود داره !!! و اگه ما بخواهيم دونه دونه بهشون نامه بزنيم كه آقا اين نوع تاپيك اشتباهه! اين پستت فاقد محتواست! اين كار غلطه و ... ! ميدونيد چه بلايي سرمون مي ياد؟؟
http://barnamenevis.org/forum/picture.php?pictureid=1200&albumid=214&dl=1265367735&thumb=1
تازه بايد بگم كه همين الان هم داريم همين كار رو ميكنيم ولي با كاربران خيلي تازه وارد! پست هاي بي محتواي كاربران فعالتر بدون هيچ اطلاعي حذف خواهد شد، چون معمولا يك بار بايد هشدار داد! نه بخاطر هر پست يك هشدار!
mehdi.mousavi
یک شنبه 29 فروردین 1389, 13:58 عصر
سلام.
میدونید؟ ما اولین دلیل جمع شدنمون در این سایت رو گاهی فراموش می کنیم (مدیر یا غیر مدیر). گاهی اوقات من مدیر زورم میاد، 30 ثانیه (ماکزیموم) وقت صرف کنم و بخوام عنوان یک تاپیک رو تصحیح کنم. درست همونطور که شما، زورتون میاد 30 ثانیه بیشتر فکر کنید و عنوان مناسبی برای سوال خودتون انتخاب کنید. گاهی اوقات، یکی از دو طرف (یا هر دو)، وقتی کار خودش رو انجام نمیده، دلخوری پیش میاد و باعث بحثهایی غیر فنی و غیر حرفه ای میشه.
من خودم بعضا با پاسخهایی روبرو میشم که بشدت ایراد دارن و اصلا روش انجام صحیح اون کار خاص به شمار نمیان. اگر پست رو حذف کنم، وقتی که برای تایپ کردن اون پست توسط کاربر سپری شده رو نادیده گرفتم. اگر حذف نکنم، اونوقت وقت تعداد بیشتری کاربر رو که پاسخ مزبور رو میخونن تلف کرده ام. تو چنین شرایطی، بین بد و بدتر مجبور بد رو انتخاب کنم. البته میتونم بی تفاوت از کنار اون پاسخ رد بشم، اما عموما پاسخهایی رو که میخونم، یا تکمیل میکنم، یا به نادرست بودن اون اشاره میکنم. اما این باعث نمیشه شما فکر کنید که من (یا مدیران دیگه)، دونه به دونه پستها رو بدقت میخونن و برای هر یک وقت صرف میکنن. خیر. مطلقا اینطور نیست. یکی از دوستان در پیام خصوصی بشدت از دستم ناراحت بود که "شما بعد از دو ماه تازه مطلب منو دیده اید؟"
یا بعضا، برخی از دوستان رو میبینم که توی برخی از Thread ها، بیش از 4-5 پست دارن، که وقتی همه اونها رو با هم ادغام می کنیم، جمعا 3-4 خط مطلب میشه، که توی این 3-4 خط هم، فقط ممکنه یک مطلب فنی وجود داشته باشه. چنین پستهایی از نظر من فاقد بار فنی هستن و نشوندهنده این هستن که کاربر، فقط روی افزایش تعداد پستهاش تمرکز کرده و پستهاش رو از نظر فنی، قبل از ارسال، بررسی نمیکنه. باور کنید این ستاره ها و سیاره ها چیزی رو نشون نمیدن. این مطالب و محتوای پاسخها (و حتی سوالات) هستش که نشاندهنده توانایی افراده. البته، ارسال پستهای بی محتوای پی در پی نیز میتونه مبین "بازنده بودن" یک فرد باشه.
همونطور که آقای راد عنوان کردن، برخی از مدیران به بسیاری از مسائل اعتراض خودشون رو (در بخش مدیران)، عنوان میکنن و براشون اهمیتی نداره که دارن با آقای X با یک پست در این سایت صحبت میکنن، یا با آقای Y با 6000 پست! در واقع چیزی که مهمه، رسیدن به اون Feature مورد نظر و اداره بهتر سایت هستش. بسیاری از پستها، بصورت گزینشی تو بخش مدیران مورد چالش قرار میگیرن و وجب وجب مطلب در مورد چگونگی، چرایی و ... تاپیک مورد نظر مطرح میشه تا در نهایت پس از مشورت، به یک نقطه واحد برای تعامل با اون تاپیک برسن.
اما دلیل جمع شدنمون اینجا توی این سایت، رد و بدل کردن دانشی هستش که به هر طریقی اونو هر یک از ما کسب کرده ایم. پس برای حفظ یکپارچگی مطالب سایت، لطفا
از عناوین مناسب برای سوالات خود استفاده کنید.
از ارسال پستهای بی محتوای غیر فنی چند کلمه ای خودداری کنید.
از کلید تشکر، جای ارسال یک پاراگراف متن "فدایت شوم" استفاده کنید.
از نوشتن کلمات انگلیسی مانند Hash بصورت "هش" خودداری کنید.
پاسخها رو درست ارزیابی کنید و بخاطر کدورت شخصی، اونها رو غیر مفید مارک نکنید.
به قوانین فعالیت در برخی از انجمنها، توجه کنید (مانند بخش C#) (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=129082).
از آوردن عبارات "فوری"، "دارم از دست میرم"، "لطفا حذف نکنید" و ... در عنوان تاپیک، پرهیز کنید.
نوع تاپیک (آموزشی، سوال، خبر و ...) رو در صورت فعال بودن این امکان در بخش مورد نظر مارک کنید.
بخش مناسب رو برای مطرح کردن سوال خودتون انتخاب کنید. اگر نمیدونید سوالتون مربوط به کدوم بخش میشه، میتونید از مدیران کمک بگیرید.
از ارسال Utility های بدون Source خودداری کنید. این برنامه ها هیچ کمکی به "بهتر شدن اوضاع کنونی صنعت نرم افزار" نخواهند کرد.
از نگارش متون فارسی با حروف انگلیسی پرهیز کنید.
از مطرح کردن "یک مطلب" در بخشهای مختلف خودداری کنید.
از کپی کردن مطالب دیگران به اسم خودتون در انجمنها جدا خودداری کنید. شایسته هستش که لینک به مطلب مزبور رو در پست خودتون قرار بدید و اجازه بدید تا مطلب مربوطه روی سرور خودش باقی بمونه.
وقتی پس از 24 ساعت کسی به سوال شما پاسخ نداد، بیجهت با ارسال پستهای غیر فنی اون تاپیک رو بالا نیارید. چرا که همین مساله باعث میشه تا افرادی مثل من که بدنبال سوالات بی پاسخ میگردن، تاپیک شما رو پیدا نکنن، چون دیگه بیش از یک پست در اون تاپیک وجود داره و پاسخ داده شده در نظر گرفته میشه.
سوالتون رو واضح بپرسید، اگر با خطایی مواجه میشید پیام مزبور رو هم در متن پست درج کنید.
از قابلیت Syntax Hilighter برای Decorate کردن کدها استفاده کنید تا خوندنش (و در نتیجه پاسخ دادن به اون) سرعت بگیره.
برای پیشرفت خودتون، سالی یکی دو کتاب فنی بخونید.
موفق باشید.
Peyman.Gh
یک شنبه 29 فروردین 1389, 16:01 عصر
مهدی جان حرف شما 100% قبول اما به نظر من یک فرقی باید بین مدیران باشد , آندسته از مدیرانی که کمتر در بحث های فنی شرکت میکنند آنها برای حفظ نظم مدیر شوند.
چون باید فرقی بین شخص X که ما کلی نکات آموزنده از آن شخص فرا گرفته ایم با شخص Y که جز پاک کردن پست ها و ایجاد نظم از آن چیزی ندیده ایم باشد.
Behrouz_Rad
یک شنبه 29 فروردین 1389, 16:04 عصر
مهدی جان حرف شما 100% قبول اما به نظر من یک فرقی باید بین مدیران باشد , آندسته از مدیرانی که کمتر در بحث های فنی شرکت میکنند آنها برای حفظ نظم مدیر شوند.
چون باید فرقی بین شخص X که ما کلی نکات آموزنده از آن شخص فرا گرفته ایم با شخص Y که جز پاک کردن پست ها و ایجاد نظم از آن چیزی ندیده ایم باشد.
اجازه بده این فرق در ذهنت باشه نه در عملت :لبخندساده:
#Elahe#
دوشنبه 06 اردیبهشت 1389, 17:09 عصر
مطمئنا تو هیچ انجمنی نظم مطلق نمیتونه برقرار باشه .
خدمت بعضی از دوستان مدیر که از لحن صحبت کردنشون هم کاملا معلومه که کاملا با پاکسازی و کوبیدن کاربر موافق هستند عرض کنم که این رویه فقط واسه یه مدت میتونه ادامه داشته باشه و جوابگوی نظم انجمن باشه !
کاربری که تازه داره برنامه نویسی یاد میگیره و سوالش هم کاملا ابندائیه گناهش چیه ؟ چرا باید واسه همون پست اولش یه تذکر بگیره ؟
و یا کاربری که کلا تازه با نت آشنا شده و روال رو نمیدونه گناهش چیه ؟
یکیش خود من ! سه تا تذکر دارم . اون هم واسه چی ؟ واسه یه اعتراض (انتقاد) کاملا مودبانه و با لحنی کاملا صمیمانه که جنابان مدیرها به جای جوابگوئی اخطار داده .
البته این تذکرها و اخطارها مهم نیستند . چون نهایتش اینه که بن میشم و با یه یوزر دیگه میام . مشکل اصلی اینجاست که انجمن هر چقدر هم تخصصی باشه باید انعطاف داشته باشه .
مدیری که هنوز فرق دکمه تشکر و پست تشکر رو نمیدونه و واسه پست تشکر اخطار میده همون بهتر که نباشه .
در ضمن دوستان مدیر توجه کنند که دکمه تشکر برای افزایش امتیاز کاربر نیست . تهیه کنندگان وی بولتین این دکمه رو واسه جست و جوی بهتر یه پست و تایپیک با زبان پی اچ پی !!!! نوشتند !
nima898
سه شنبه 07 اردیبهشت 1389, 16:44 عصر
مدیری که هنوز فرق دکمه تشکر و پست تشکر رو نمیدونه و واسه پست تشکر اخطار میده همون بهتر که نباشه .
من موافق حذف بی رویه پستها نیستم ولی این چرا باید کسی برای یک تشکر پست بده وقتی میتونه از دکمه استفاده کنه ضمنا همین مورد تو قوانین سایت هم هستش
من پست های (حذف نشده) کسی که این تاپیک رو ایجاد کرده رو خوندم واقعا عناوین نامناسبی انتخاب میکنه من اوایل ثبت نامم تو این سایت یک بار تذکر گرفتم برای اینکه عنوان تاپیکم "USB" بود بعد دیگه یاد گرفتم چطور عنوان مناسب انتخاب کنم اون مورد هم آقای Mani_rf لطف کردن و عنوان رو تغییر دادن نه اینکه حذفش کنه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.