ورود

View Full Version : سوال: فراگیری C++‎‎‎

Amir 2010a
یک شنبه 29 فروردین 1389, 11:33 صبح
سلام
من یک میتدی هستم وقصد دارم بصورت حرفه ای برنامه نوسی رو شروع کنم با سی شارپ در محیط دات نت آشنام و با اون برامه نویسی میکنم
حالا یه سوال دارم
به نظر شما آیا C++‎‎‎ رو لازمه یاد بگیرم؟ و اینکه اVisual C++‎‎‎ 2008 برای برنامه نویسی بهترینه

و دوم اینکه سی شارپ و سی پلاس پلاس چقدر ار لحاظ قواعد و کلاس ها به هم نزدیکند؟
ممنون

امید خطیبی
یک شنبه 29 فروردین 1389, 14:07 عصر
:متفکر: سلام بهتر این هست که اول ببینی برای چه کاری لازم داری اگر می خواهی که حرفه ای بشی از نظر من بهتر است که اول با سی پلاس پلاس شروع کنی بعد از این که مطالب را تا حدودی یاد گرفتی بروی و سی شارپ رو یاد بگیری از نظر من سی پلاس پلاس و سی شارپ زیاد با هم فرقی ندارند و کمی دستورات .NET به آن اضافه شده است و یک چیز دیگر هم که یادم رفت بگویم این هست که سی پلاس پلاس بیشتر محیط متنی کار می کند و سی شارپ هم متنی کار می کند و هم گرافیکی.

Amir 2010a
یک شنبه 29 فروردین 1389, 23:31 عصر
با تشکر
دوست عزیز منظور شما اینه که سی شارپ تمام قابلیت های سی پلاس رو داره؟
از نظر سرعت اجرای برنامه های مشابه کدوم محیط بهتر عمل میکند؟

مرتضی پیروزی
چهارشنبه 01 اردیبهشت 1389, 19:31 عصر
سلام

اگر می خواهی که حرفه ای بشی از نظر من بهتر است که اول با سی پلاس پلاس شروع کنی بعد از این که مطالب را تا حدودی یاد گرفتی بروی و سی شارپ رو یاد بگیری
میشه بگید دلیل این امر چیه؟؟

سی شارپ رو یاد بگیری از نظر من سی پلاس پلاس و سی شارپ زیاد با هم فرقی ندارند و کمی دستورات .NET به آن اضافه شده است
دات نت دستوره؟؟:متعجب: شما اگر به جز سینتکس شباهتی بین این دوتا دیدی، خوشحال میشم به من هم
بگی تا از نا آگاهی در بیام.

سی پلاس پلاس بیشتر محیط متنی کار می کند و سی شارپ هم متنی کار می کند و هم گرافیکی.
؟؟؟؟؟؟
شما احیاناً با محیط گرافیکی سی پلاس پلاس کار کردید؟؟ به نظر من فوق العادست. فکر کنم شما کامپایلر
150 سال پیش سی پلاس پلاس رو مدنظر قرار دادید!!
-----------------------------

دوست عزیز منظور شما اینه که سی شارپ تمام قابلیت های سی پلاس رو داره؟
والا قابلیت های سی پلاس پلاس رو سی شارپ اصلاً نمیدونه چیه!! سی پلاس پلاس Native هستش و
سی شارپ دات نت. این دو هیچ ربطی بهم ندارند. اگر تو سایت جستجو کنید متوجه خواهید شد.

از نظر سرعت اجرای برنامه های مشابه کدوم محیط بهتر عمل میکند؟
اگر تمام شرایط رو یکسان در نظر بگیریم، سی پلاس پلاس سریع تره.
موفق باشی