ورود

View Full Version : علامت سوال ؟ موقع درج در بانک

saeen
یک شنبه 29 فروردین 1389, 15:00 عصر
سلام
دوبانک فاکس پرو تحت داس دارم(بیمه) یکی پر یکی خالی میخوام با یکی از زبانهای C شارپ یا VB اطلاعات بانک پر را داخل بانک خالی بریزم اما وقتی اینکار را می کنم همه متنهای فارسی تبدیل به علامت سوال ؟ میشه
چرا اینجوریه و چطور می تونم مشکل را حل کنم. ضمنا اصلا نمی خوام چیزی را تبدیل کنم نه داس به ویندوز نه ویندوز به داس فقط میخوام همون مقدار را کپی کنم چرا تغییر می کنه؟
ممنون

binyaz2003
یک شنبه 29 فروردین 1389, 23:37 عصر
نبايد چنين اتفاقي بيافتد مگر اينکه از متغير واسطي استفاده کنيد که آن بسته به نوعش رشته را تغيير و درنهايت به علامت سئوال تبديل کند.
چرا با خود فاکس پرو داس اين کار را نميکنيد؟ ميتونيد با يک دستور ساده copy to کار انتقال را انجام دهيد.
آيا ساختار فايل ها با هم فرق ميکند؟يعني دومي فيلدهايي دارد که اولي ندارد يا بالعکس؟

arashkhaan2002
دوشنبه 30 فروردین 1389, 00:49 صبح
احتمالا این دوستمون میخوان با یک پروسیجری که در c یا VB مینویسن اینکار انجام بشه ، بهتره از کانورتور رو با فاکس بنویسید و exe کنید و در C صدا بزنید

binyaz2003
دوشنبه 30 فروردین 1389, 09:25 صبح
نبايد چنين اتفاقي بيافتد مگر اينکه از متغير واسطي استفاده کنيد که آن بسته به نوعش رشته را تغيير و درنهايت به علامت سئوال تبديل کند.

اين قسمت رو به همين خاطر نوشتم.

saeen
دوشنبه 30 فروردین 1389, 11:08 صبح
ساختار دو بانک با هم فرق دارند توی بانک دوم(خالی) فیلدهایی هست که توی بانک اول(پر) نیست گه البته همشون از نوع عدد هستن و توی انتقال مشکلی ندارن فقط فیلدهایی که مقادیر متن فارسی مانند نام و نام خانوادگی دارن(که البته توی هر دو بانک یکسان هستند) بهم میریزه.
خودم هم به فکرم رسید که بهتره یه فایل exe تحت داس بنویسم که که این تبدیل را انجام بده ولی من زیاد با فاکس پرو آشنا نیستم اگه یه مثال با این مضمون برام بذارین ممنون میشم به این صورت که :
دوبانک به نام db1 و db2 را باز کنیم و تمام مقدایر فیلدی به نام fn از بانک db1 را به فیلدی با همین نام در بانک db2 کپی کنیم. اگه این چند خط کد را برام بنویسید کمک بزرگی بهم کردین
ممنون و سپاسگذار