View Full Version : مشکل عکس از فرم بوجود آمده از کوئری
vhamid
یک شنبه 29 فروردین 1389, 17:55 عصر
سلام به دوستان
من یه سوال داشتم در مورد یک موضوع تکراری اما حیاتی، یک فایل اکسس دارم که در مورد نشان دادن عکس و موضوع مربوط به عکس که ایرادی نداره فقط وقتی می خواهم از کوئری یک فرم درست کنم که اگر کد فلان در محدوده تاریخ های فلان باشه عکس تو فرم ساخته شده از کوئری را نشان نمی دهد. لطفا راهنمایی ام نمائید. با تشکر
moalla
یک شنبه 29 فروردین 1389, 19:01 عصر
اين جملتون رو چندين بار خوندم:
"فقط وقتی می خواهم از کوئری یک فرم درست کنم که اگر کد فلان در محدوده تاریخ های فلان باشه عکس تو فرم ساخته شده از کوئری را نشان نمی دهد"
اما متاسفانه اصلا مفهوم نيس
vhamid
یک شنبه 29 فروردین 1389, 19:10 عصر
خوب اجازه بدین فایل رو ضمیمیه کنم در فرم گزارش عکس رو نشان نمی ده البته فرم از کوئری گرفته شده
dadsara
یک شنبه 29 فروردین 1389, 19:42 عصر
سلام
ظاهرا یادتان رفته فایل را ضمیمه کنید
vhamid
یک شنبه 29 فروردین 1389, 20:16 عصر
اینم فایل ضمیمه لطفا کمک کنید
moalla
یک شنبه 29 فروردین 1389, 20:31 عصر
فايل ضميمه كرديد اما نگفتيد ميخوايد چطور بشه
مطلب ديگه اينكه براي آدرس دهي عكس ظاهرا از يك dll استفاده كرديد كه وقتي برنامه رو باز كردم خطا داد و بعد از باز شدن فرم دكمه مورد نظر كار نكرد. راه هاي ديگه اي براي آدرس دهي عكس وجود داره كه نيازي به dll نيست.
vhamid
یک شنبه 29 فروردین 1389, 20:34 عصر
ببینید من در فرم که از کوئری گرفته شده می خواهم عکس رو نشون بده که متاسفانه نشون نمی دهه. جالب اینکه فرمی که از تیبل ساختم عکسو نشون میده.
moalla
یک شنبه 29 فروردین 1389, 21:26 عصر
فرمهای شما خطاهای زیادی میداد و مجبور شدم خودم دوباره فرمها رو بسازم به اسم moalla و moalla2
یه اشکالی که برنامتون داشت این بود که اسم فیلدها رو به فارسی گذاشتین و ثانیا اینکه بین کلمات اون از فاصله استفاده کردید که هر دوی اینها برنامه رو با مشکل مواجه میکنه(البته تو بعضی موارد خاص)
اگر هم دو کلمه ایه بنویسید: masir_pic
توی خصوصیت caption فیلدها میتونید اسمشون رو به فارسی بنویسید
تنها کاری که توی طراحی اون دوتا فرم کردم این بود که یک Image روی صفحه گذاشتم و توی تب data فیلد مسیر عکس رو به اون نسبت دادم
vhamid
یک شنبه 29 فروردین 1389, 21:53 عصر
ممنون اما تو هیچکدوم از فرمها عکس رو نشون نمیده
moalla
یک شنبه 29 فروردین 1389, 23:55 عصر
توی کامپیوتر من درس نشون میده
مطمئنید آدرس عکس رو درست دادید؟
آدرس عکس رو توی نوار آدرس یکی از پنجره های معمولی بزنید ببینید اجرا میشه؟
vhamid
دوشنبه 30 فروردین 1389, 08:16 صبح
نه اصلا نشون نمیده
vhamid
دوشنبه 30 فروردین 1389, 12:05 عصر
کسی نیست کمک کنه!!!!! لطفا
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.