View Full Version : سوال: عددي بدون محدوديت طول
ebrahimv
یک شنبه 29 فروردین 1389, 19:33 عصر
سلام دوستان
من دنبال يك راه حل ميگردم كه يك عدد را از كاربر بگيرم كه محدوديتي در طول عدد نباشه يعني مثلا يك عدد با تعداد ارقام 80000000000000000 را بگيرد در ضمن بتوان روي آن اعمال رياضي نيز انجام داد
دوستان چه روشي را پيشنهاد مي كنن؟
pirmard
یک شنبه 29 فروردین 1389, 21:30 عصر
سلام دوستان
من دنبال يك راه حل ميگردم كه يك عدد را از كاربر بگيرم كه محدوديتي در طول عدد نباشه يعني مثلا يك عدد با تعداد ارقام 80000000000000000 را بگيرد در ضمن بتوان روي آن اعمال رياضي نيز انجام داد
دوستان چه روشي را پيشنهاد مي كنن؟
استفاده از آرایه ها
ebrahimv
یک شنبه 29 فروردین 1389, 22:13 عصر
استفاده از آرایه ها
ميشه بيشتر توضيح دهيد.
نوع آرايه از چه نوع هست؟
چگونه عمليات رياضي را روي آن انجام دهم
pirmard
یک شنبه 29 فروردین 1389, 22:55 عصر
ميشه بيشتر توضيح دهيد.
نوع آرايه از چه نوع هست؟
چگونه عمليات رياضي را روي آن انجام دهم
این تاپیک رو ببینین :
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=204065
sahele_sheni
یک شنبه 29 فروردین 1389, 22:56 عصر
با سلام . دوست عزیز چیزی که شما میخوای یه مبحث ککوچیک توی طراحی الگوریتم هست به اسم اعمال ریاضی اعداد بزرگ......واسهاین کاری که شما میخوای انجام بدی باید یه الگوریتم طراحی کنی .......
توی اینترنت بگردی نمونش هست
موفق باشید
kebriya
دوشنبه 30 فروردین 1389, 15:39 عصر
اگه عددت خیلی بزرگه و میخوای نامحدود باشه از لیست پیوندی استفاده کن و اعمال ریاضی هم که دوستان گفتن توی طراحی الگوریتم هست
pirmard
چهارشنبه 01 اردیبهشت 1389, 22:36 عصر
اگه عددت خیلی بزرگه و میخوای نامحدود باشه از لیست پیوندی استفاده کن و اعمال ریاضی هم که دوستان گفتن توی طراحی الگوریتم هست
میشه بفرمایید چه برتری در استفاده از لیست پیوندی نسبت به استفاده از آرایه در دات نت برای این مورد دوستمون وجود داره ؟
navid_8x
پنج شنبه 02 اردیبهشت 1389, 00:18 صبح
من این کارو قبلا تو Cpp انجام دادم. آرایه بهترین راه هستش. لیست پیوندی فقط کارتو سخت می کنه. رقم هارو دونه دونه بذار رو یک آرایه، بعد اعمالی مانند جمع و ضرب رو مثل کاری که تو کاغذ انجام می ده، روش انجام بده.
kebriya
پنج شنبه 02 اردیبهشت 1389, 14:07 عصر
میشه بفرمایید چه برتری در استفاده از لیست پیوندی نسبت به استفاده از آرایه در دات نت برای این مورد دوستمون وجود داره ؟
آرایه هر چقدر هم که بزرگ باشه بازم محدود است و اگه همه فضای آن پر نشه فضای خالی الکی دارم که اشغال شده ولی در لیستهای پیوندی هر وقت که لازم باشه یه لینک بهش اضافه میکنیم
pirmard
پنج شنبه 02 اردیبهشت 1389, 14:46 عصر
آرایه هر چقدر هم که بزرگ باشه بازم محدود است و اگه همه فضای آن پر نشه فضای خالی الکی دارم که اشغال شده ولی در لیستهای پیوندی هر وقت که لازم باشه یه لینک بهش اضافه میکنیم
لازم نیست بزرگ باشه . می تونین هر زمان خواستین به اندازه آرایه اضافه کنین یعنی اول مثل لیست پیوندی با کمترین خونه ی لازم ایجادش می کنین و هر زمان خواستین خونه ی جدید بهش اضافه می کنین .
فضای خالی اضافه هم هر زمان داشتین پاکش می کنین . فقط دردسر کارکردن با لینک ها رو ندارین تو این روش.
morrning
پنج شنبه 02 اردیبهشت 1389, 16:01 عصر
طول آرایه ها هم میتواند نا محدود باشد.
نمیدونم اینو کجا خوندم!
kebriya
پنج شنبه 02 اردیبهشت 1389, 18:06 عصر
لازم نیست بزرگ باشه . می تونین هر زمان خواستین به اندازه آرایه اضافه کنین یعنی اول مثل لیست پیوندی با کمترین خونه ی لازم ایجادش می کنین و هر زمان خواستین خونه ی جدید بهش اضافه می کنین .
فضای خالی اضافه هم هر زمان داشتین پاکش می کنین . فقط دردسر کارکردن با لینک ها رو ندارین تو این روش.
ممنون از راهنمایی تون اگه میشه بگین چجوری فضای اضافی رو پاک میکنین؟ :لبخندساده:
من بازم فکر میکنم اگه بخواهیم هی پاک و اضافه کنیم سختی کار مثل لیست بشه در ضمن باید دقت کنیم که آرایه به اندازه طولش باید فضای خالی پشت سرهم در حافظه داشته باشیم
nima898
یک شنبه 05 اردیبهشت 1389, 10:11 صبح
به این تاپیک ها یه سری بزنید:
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=204551
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=204065
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.