ورود

View Full Version : html editor یا شاید اسمش درست نباشه!

xoogle.ir
یک شنبه 29 فروردین 1389, 19:38 عصر
ببخشید من نمیدونم اسم چیزی که میخام دقیقا چی هست به همین خاطر علی رغم اینکه قبلا همین جا دیده بودمش نتونستم با جستجو به جواب برسم.
قسمت وارد کردن مطلب در بلاگفا یا بقیه سرویس های وبلاگ رو دیدید یا همین باکسی که من دارم توش تایپ میکنم.
من همچین چیزی برای سایت خودم احتیاج دارم که کاربر بیاد و برای اضافه کردن مقاله ازش استفاده کنه و بتونه به همین راحتی لینک و عکس وارد متن خودش بکنه.
ممنون میشم اگر که بهترین ادیتور موجود رو بذارید.

Peyman.Gh
یک شنبه 29 فروردین 1389, 21:24 عصر
شما از چه زبانی برای طراحی صفحات خود استفاده کرده اید ؟!

xoogle.ir
یک شنبه 29 فروردین 1389, 21:34 عصر
با php نوشتم

Keramatifar
یک شنبه 29 فروردین 1389, 23:27 عصر
دوست عزیز
TinyMC رو سرچ کن، یک اسکریپته که TextBox های MultiLine رو تبدیل به ادیتور میکنه

mohsen.nsb44
شنبه 04 اردیبهشت 1389, 09:29 صبح
دوست عزیز
TinyMC رو سرچ کن، یک اسکریپته که TextBox های MultiLine رو تبدیل به ادیتور میکنه
دوست عزيز من از fckeditor استفاده ميكنم البته به زبان C# برنامه مي نويسم اما با مشكل روبرو شدم من فايل دي ال ال اونو در قسمت جعبه ابزار اضافه كردم تغييرات وب كانفيگ رو هم دادم اما وقتي ران ميكنم ارور ميده

kkiann
یک شنبه 12 اردیبهشت 1389, 03:32 صبح
سلام. منم یه سوال داشتم
من میخوام برای سایتی که دارم روش کار میکنم یه ادیتور بذارم. منتها چون طراحی که باهاش کار میکنم، روی طراحی صفحات خیلی حساسه، نمیتونم از تگهایی که ادیتورها اضافه میکنن استفاده کنم (چون بیشتر بار صفحه رو CSS به دوش می کشه و به همین خاطر به طور مثال اصلا از تگ font استفاده نمیکنیم).
حالا به نظر شما من چی کار می تونم بکنم؟ آیا میشه Sourceاین Editor ها رو تغییر داد تا مطابق میل من کد HTML رو ایجاد کنه؟ یا راه دیگه ای وجود داره؟
ممنون میشم اگه راهنمایی بکنین
مرسی

کیان