View Full Version : ذخیره عکس تو دیتابیس
hadi_ganji
دوشنبه 30 فروردین 1389, 00:09 صبح
سلام به همه دوستان
من از دیتابیس mysql با زبان vb.net استفاده میکنم ولی وقتی عکس تو دیتابیس میریزم تو تعداد رکوردهای بالا سرعت کوئری هام خیلی میاد پایین و اکثرا کانکشنم lost میشه و همین تعداد رکورد با بانک Sqlserver مشکلی نداره میخواستم بدونم بانک mysql تنظیمات یا همون Config خاصی واسه ذخیره عکس داره؟
اگه کسی اطلاعاتی در مورد ذخیره عکس تو دیتابیس Mysql داره ممنون میشم.
mshakeri
دوشنبه 30 فروردین 1389, 21:31 عصر
خوب چرا آدرس عکس رو ذخیره نمی کنی.اینطوری سرعت خیلی بالاتر میره.
hadi_ganji
سه شنبه 31 فروردین 1389, 19:23 عصر
خوب چرا آدرس عکس رو ذخیره نمی کنی.اینطوری سرعت خیلی بالاتر میره.
مرسي.بابت اينكه جواب دادي ولي من ميخوام عكسم تو ديتابيس باشه تا بتونم تو گزارشگيرهام
از اونا استفاده كنم.حتما ميخوام عكس تو ديتابيس باشه
sasan_vm
سه شنبه 31 فروردین 1389, 22:29 عصر
در این طور موارد که یک فیلد باینری با حجم بالا دارید اصلا نباید اون فیلد را در دستور select وارد کنید وگرنه سرعت اجرای query پائین می آید و اگر حجم اطلاعات بالا باشد در سیستم client اخطار کمبود حافطه خواهید گرفت.
فیلد عکس را از query حذف و آن را بصورت جداگانه با یک فیلد کلیدی دیگر بخوانید.
select Picture from my_tbl where [ID]=xxx
mshakeri
چهارشنبه 01 اردیبهشت 1389, 10:03 صبح
من هم برنامه ای با C# و MySQL و Crystal Report نوشتم و فیلد عکس رو به همین صورت و به صورت جداگانه فراخوانی می کردم.سرعتش خوب بود اما نباید حجم عکستون خیلی بالا باشه.
hadi_ganji
چهارشنبه 01 اردیبهشت 1389, 23:50 عصر
در این طور موارد که یک فیلد باینری با حجم بالا دارید اصلا نباید اون فیلد را در دستور select وارد کنید وگرنه سرعت اجرای query پائین می آید و اگر حجم اطلاعات بالا باشد در سیستم client اخطار کمبود حافطه خواهید گرفت.
فیلد عکس را از query حذف و آن را بصورت جداگانه با یک فیلد کلیدی دیگر بخوانید.
select Picture from my_tbl where [ID]=xxx
از اینکه توجه کردید و جواب دادین ممنونم.این نکاتی که گفتین رو انجام میدم و نظرتون کاملا درسته.
فکر میکردم شاید mysql تنظیماتی واسه عکس داشته باشه که بشه سرعت کوئری رو افزایش داد که اگه اینجور چیزی تو Config داشته باشه ، بگین ممنون میشم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.