ورود

View Full Version : سوال: تعداد رکوردی که توی هر جدول میشه ذخیره کرد آیا محدود یا نامحدود؟

nafasak
دوشنبه 30 فروردین 1389, 20:53 عصر
لطفا راهنمایی کنید:
تعداد رکوردی که توی هر جدول میشه ذخیره کرد آیا محدود یا نامحدود؟؟؟؟
اگه فیلد ID من int و AutoIncrement باشه وقتی به عدد آخر int برسه چه اتفاقی میافته؟؟

محمد سلیم آبادی
سه شنبه 31 فروردین 1389, 06:54 صبح
برای ذخیره کردن سطر در جدول محدودیت وجود ندارد، محدودیت را فضای ذخیره سازی دیسک سیستم شما بوجود می آورد.
اگر مقدار تولید شده برای identity بیش از رنج نوع داده ی int باشد، قطعا با error مواجه خواهد شد. شما با انتخاب نوع داده محدوده ی identity را مشخص می کنید. مثلا int برای اعداد مثبت تا 2 بتوان 31، منهای 1 تا ظرفیت دارد (در حدود 2 میلیارد و 147 هزار)

شما می توانید از نوع داده های bigint و decimal نیز استفاده کنید.
در ضمن زمانی که تمام داده های جدولتان قرار هست حذف شوند برای اینکه به seed اولیه برگردد جدول را truncate کنید.

nafasak
سه شنبه 31 فروردین 1389, 07:38 صبح
جناب کشاورز عزیز:

شما همچین سوالی رو به دلیل بیمحتوی بودن HIDE میکنین! حداقل اگه جواب من و میدونین جواب بدین بعد مخفیش کنین...!!!!

آخه حتما برام مهمه که پرسیدم.... وگر نه من که دنبال ستاره گرفتن و اینحرفا نیستم، اومدم تا یچیزی یاد بگیرم، شاید این برای خیلیها سوال باشه که به اونها هم کمک میکنه....

لطفا راهنمایی بفرمایید.

mollyAreco
سه شنبه 31 فروردین 1389, 10:29 صبح
جناب کشاورز عزیز:

شما همچین سوالی رو به دلیل بیمحتوی بودن HIDE میکنین! حداقل اگه جواب من و میدونین جواب بدین بعد مخفیش کنین...!!!!

آخه حتما برام مهمه که پرسیدم.... وگر نه من که دنبال ستاره گرفتن و اینحرفا نیستم، اومدم تا یچیزی یاد بگیرم، شاید این برای خیلیها سوال باشه که به اونها هم کمک میکنه....

لطفا راهنمایی بفرمایید.

ببین دوست عزیز
همانطوری که در پست قبلی توسط آقای Msalim گفته شد نوع داده ها در SQLبراساس تعریفاتی که درنظر گرفته شده است یک میزان ثابتی از حافظه را به خود اختصاص می دهد و با خارج شدن داده ها از این میزان مسلما خطا صادر می شود این موضوع یک چیز بدیهی است که هرکسی برای دفعه اول هم شروع به کار با انواع داده بکند این رو متوجه می شه که با بیشتر شدن از فضای اختصاص داده به خطا می رسد برای جلو گیری از این خطا اگر رکورد های شما خیلی بیشتر از فضای داده INT است بهتره که نوع داده مورد استفادتونو از نوع BIGINT قرار بدین به همین راحتی .:قهقهه:

nafasak
پنج شنبه 02 اردیبهشت 1389, 15:46 عصر
ببین دوست عزیز
همانطوری که در پست قبلی توسط آقای Msalim گفته شد نوع داده ها در SQLبراساس تعریفاتی که درنظر گرفته شده است یک میزان ثابتی از حافظه را به خود اختصاص می دهد و با خارج شدن داده ها از این میزان مسلما خطا صادر می شود این موضوع یک چیز بدیهی است که هرکسی برای دفعه اول هم شروع به کار با انواع داده بکند این رو متوجه می شه که با بیشتر شدن از فضای اختصاص داده به خطا می رسد برای جلو گیری از این خطا اگر رکورد های شما خیلی بیشتر از فضای داده INT است بهتره که نوع داده مورد استفادتونو از نوع BIGINT قرار بدین به همین راحتی .:قهقهه:

فرمایش شما و جناب Msalim درست،

در حقیقت مساله سر طراحی دیتابیسیست که بشه اطلاعات رو بصورت چند زبانه در اون ذخیره کرد:
دیتابیسی که بشه در هر زمانی، زبانی رو به پروژه اضافه یا کم کرد و در نحوه ذخیره سازی اشکالی پیش نیاد، ضمنا افزونگی هم نداشته باشیم.

من روشی رو در نظر دارم که میخواستم ببینم برای این روش شمارنده بزارم یا سیاست دیگه ای رو ستفاده کنم....
در این روش من یک جدول مثلا به اسم TComment در نظر گرفتم با فیلدهای زیر:
LanguageId : نوع زبان
TableName : نام جدول مربوطه
RecordID : ایندکس رکورد از جدول مربوطه
FieldID : ایندکس فیلد از رکورد مربوطه
Comment : محتویات فیلد مربوطه به زبان مورد نظر

که در این روش تمامی اطلاعاتی که بر پایه زبان هستند در جدول TComment ذخیره میشن و ادامه ماجرا.....

لطفا نظرات سازندتون رو بفرمایید.

محمد سلیم آبادی
پنج شنبه 02 اردیبهشت 1389, 18:57 عصر
فرمایش شما و جناب Msalim درست،

در حقیقت مساله سر طراحی دیتابیسیست که بشه اطلاعات رو بصورت چند زبانه در اون ذخیره کرد:
دیتابیسی که بشه در هر زمانی، زبانی رو به پروژه اضافه یا کم کرد و در نحوه ذخیره سازی اشکالی پیش نیاد، ضمنا افزونگی هم نداشته باشیم.

من روشی رو در نظر دارم که میخواستم ببینم برای این روش شمارنده بزارم یا سیاست دیگه ای رو ستفاده کنم....
در این روش من یک جدول مثلا به اسم TComment در نظر گرفتم با فیلدهای زیر:
LanguageId : نوع زبان
TableName : نام جدول مربوطه
RecordID : ایندکس رکورد از جدول مربوطه
FieldID : ایندکس فیلد از رکورد مربوطه
Comment : محتویات فیلد مربوطه به زبان مورد نظر

که در این روش تمامی اطلاعاتی که بر پایه زبان هستند در جدول TComment ذخیره میشن و ادامه ماجرا.....

لطفا نظرات سازندتون رو بفرمایید.
این پستی که ارسال کردین باید به این تاپیک (http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=215283)مربوط باشد. در هر تاپیکی تنها یک سوال مطرح می شود. لطفا محتوای پست آخرتان را در همان تاپیک ارسال کنید تا بلکه با دادن اطلاعات جدید در پیرامون مشکل، کاربران به شما پاسخ سازننده بدهند.

nafasak
جمعه 03 اردیبهشت 1389, 06:36 صبح
این پستی که ارسال کردین باید به این تاپیک (http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=215283)مربوط باشد. در هر تاپیکی تنها یک سوال مطرح می شود. لطفا محتوای پست آخرتان را در همان تاپیک ارسال کنید تا بلکه با دادن اطلاعات جدید در پیرامون مشکل، کاربران به شما پاسخ سازننده بدهند.
اونجا اضافه کردم ولی آخه اون تاپیک که مخفی شده.....