PDA

View Full Version : سوال: خواندن خواص checkbox ها در صفحه دیگر

kiani_behzad
سه شنبه 31 فروردین 1389, 16:12 عصر
سلام.
من یک صفحه asp دارم که تو اون اطلاعات کاربران جدیدی که در سایت تقاضای عضو شدن دادن رو نشون میدم تا مدیر سایت بتونه ببینه و هر کی رو خواست تایید کنه تا به عضویت سایتم در بیاد. در واقع من اطلاعات رو تو یه جدول نشون میدم که ستون آخر جدولم همش checkbox هست تا مدیر بتونه تیک بزنه اونایی رو که میخواد تایید کنه. حالا دکمه تایید رو فشار میده و اطلاعات من به یک صفحه asp دیگه میره تا اونجا اونایی که تیک خوردنو تایید کنم.
مشکلم اینه که چطوری به خواص checkbox ها دسترسی داشته باشم؟
من تو صفحه قبل که جدول رو به صورت داینامیک تولید کردم خاصیت name هر checkbox رو username کاربر مربوطه قرار دادم حالا میخوام تو این صفحه خاصیت name یکی یکی checkbox ها رو بخونم و بعد خاصیت value رو بخونم ببینم اگه تیک خورده کاربر مورد نظرو تایید کنم.
لطفا بگین چی کار کنم؟ یا اگه فکر بهتری دارین بگین اونجوری پیاده سازی کنم آخه من تازگی ASP مجبور شدم کار کنم قبلا ASP.NET کار میکردم اونجا خیلی راحت تر بود.

kashaneh
چهارشنبه 01 اردیبهشت 1389, 08:42 صبح
دوست عزیز پیشنهاد می کنم اولا نام همه چک باکس های خود را یکسان انتخاب کنید اما با value های مختلف! (مثلا با نام فرضی chkCommentsNo)

در صفحه پردازش اطلاعات می توان از حلقه For each برای خواندن مقدار تک تک موارد انتخابی کاربر برای حذف مطالب استفاده کرد...
مثال :

For each laryCommentsID in Request.Form("chkCommentsNo")
'Initalise the strSQL variable with the SQL string
strSQL = "SELECT tblComments.* FROM tblComments WHERE ID =" & CLng(laryCommentsID)
'Query the database
rsDeleteComments.Open strSQL, strCon
'Delete the record is one is returned by the recordset
If NOT rsDeleteComments.EOF Then rsDeleteComments.Delete
'Close the recordset
rsDeleteComments.Close
Next

در مثال فوق ID مطالب به عنوان Value چک باکس های صفحه قبل (همان فرم اولیه!) انتخاب شده و در این صفحه پردازش، از آن مقادیر برای جستجو استفاده می کنیم... موفق باشی

kiani_behzad
چهارشنبه 01 اردیبهشت 1389, 23:02 عصر
ممنون. فقط میشه بگی این laryCommentsID چی هست؟
راستی مگه میشه همه checkbox ها یک نام داشته باشن؟!!
در ضمن من فکر میکردم value همون true یا false برای checkbox هست. اما ظاهرا یه چیز دیگه هست؟
یه سوال دیگه حلقه foreach خودش فقط checkbox هایی رو میده که تیک خوردن؟ یا باید چک بشه؟
ممنون از اینکه وقت گذاشتین.

kashaneh
پنج شنبه 02 اردیبهشت 1389, 11:24 صبح
دوست عزیز laryCommentsID در واقع Value همان چک باکسهاست! به نوعی یک متغیر کمکی است برای انجام عمل for each ...
حلقه for each کل چک باکسها رو می خواند و Value همه آنها را در داخل یک آرایه موقت ذخیره می کند و بعد به ترتیب آنها را بیرون می کشد و در بانک اطلاعاتی جستجو می کند و اگر کاربر چک باکسی را انتخاب کرده باشد در واقع مقداری پاس داده که در بانک اطلاعاتی وجود خواهد داشت و آن مورد حذف خواهد شد در غیر اینصورت مقداری پاس داده نشده و چیزی در بانک اطلاعاتی نیست و به سراغ مقدار دیگر می رویم...

موفق باشی

kiani_behzad
پنج شنبه 02 اردیبهشت 1389, 23:48 عصر
خیلی ممنون که کامل راهنمایی کردی.
مشکلم کاملا حل شد و تونستم یک صفحه کاملا user friendly طراحی کنم.
موفق باشی همیشه.