ورود

View Full Version : سوال: ساخت login با web site adminstration tool

program123
چهارشنبه 01 اردیبهشت 1389, 13:10 عصر
سلام
براي ساخت login براي يك سايت و تنظيمات اعتبار سنجي كاربران از session ها استفاده كنيم بهتر است يا ابزار آماده web site adminstration tool ؟
لطفا درباره فرقها و مزايا و معايبشان توضيح دهيد

با تشكر

airsoft
چهارشنبه 01 اردیبهشت 1389, 18:27 عصر
با سلام،بسته به نوع استفاده و سطح امنیت میتونیم از هر کدوم استفاده کنیم.استفاده از ویزارد کلیشه ای و راحته ولی دستکاری تو فیلدهاش کار راحتی نیست،اگه از روش خودت استفاده کنی دستت باز تره ولی کارت بیشتر.

marijooon
چهارشنبه 01 اردیبهشت 1389, 22:33 عصر
با سلام،بسته به نوع استفاده و سطح امنیت میتونیم از هر کدوم استفاده کنیم.استفاده از ویزارد کلیشه ای و راحته ولی دستکاری تو فیلدهاش کار راحتی نیست،اگه از روش خودت استفاده کنی دستت باز تره ولی کارت بیشتر.

برای استفاده از ویزارد باید حتما از پایگاه داده خودش استفاده کرد؟

MoslemMaleki
چهارشنبه 01 اردیبهشت 1389, 22:40 عصر
برای استفاده از ویزارد باید حتما از پایگاه داده خودش استفاده کرد؟
بله- به صورت خودکار از بانک اطلاعاتی SQL به صورت فایلینگ استفاده میشه!

MoslemMaleki
چهارشنبه 01 اردیبهشت 1389, 22:43 عصر
سلام
براي ساخت login براي يك سايت و تنظيمات اعتبار سنجي كاربران از session ها استفاده كنيم بهتر است يا ابزار آماده web site adminstration tool ؟
لطفا درباره فرقها و مزايا و معايبشان توضيح دهيد

با تشكر
من همیشه از روش دستی استفاده میکنم. ابزار web site adminstration tool همه امکانات رو داره. ولی شما هر کاری که بخواید انجام بدید و هر نوع امنیت و قدرتی که بخواید، از نظر من بهتره از روش دستی استفاده کنید.

program123
پنج شنبه 02 اردیبهشت 1389, 08:25 صبح
لطفا مقاله يا توضيحاتي درباره روش دستي روي سايت بگذاريد

Peyman.Gh
پنج شنبه 02 اردیبهشت 1389, 11:24 صبح
WebSite Adminstration Tool بسیار کامل و دقیق میباشد که خیلی از نکات در آن رعایت شده است پس نگران امنیت آن نباشید.

marijooon
جمعه 03 اردیبهشت 1389, 13:39 عصر
بله- به صورت خودکار از بانک اطلاعاتی SQL به صورت فایلینگ استفاده میشه!

یه کم واضح تر توضیح تر توضیح میدید، لطفا!
وقتی اون پایگاه خودشو داره، ما هم پایگاه خودمونو، چه جوری باید این دو تا پایگاه رو به هم مربوط کنیم و ازشون استفاده کنیم؟ من از وقتی در مورد این کنترل و طرز استفادش دیدم و شنیدم کاملا گیج شدم، با این سوالی که پرسیدم هیچ جوری نمی تونم کنار بیام!:گیج::متعجب:
(بانک اطلاعاتی SQL به صورت فایلینگ یعنی چه؟)
لطفا کمکم کنید!