ورود

View Full Version : راهنمایی برای نوشتن یک برنامه شبه شطرنج ساده

Football Land
چهارشنبه 01 اردیبهشت 1389, 22:13 عصر
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم

در مورد نحوه ی نوشتن برنامه زیر در دلفی و مراحل کار درخواست راهنمایی دارم :

سوال : برنامه ای بنویسید که یک ماتریس 8*8 تعریف کرده و به دلخواه در خانه های آن اعدادی را طبق قانون زیر قرار دهید :

0 : خالی
1 : شاه سفید
2 : وزیر سفید
3 : قلعه سفید
4 : اسب سفید
5 : فیل سفید
6 : سرباز سفید
7 : شاه سفید
8 : وزیر سیاه
9 : قلعه سیاه
10 : اسب سیاه
11 : فیل سیاه
12 : سرباز سیاه

سپس روی Form شطرنجی ظاهر شده که متناظر با ماتریس تعریف شده باشد .
( عکس های مهره های شطرنج باید با فرمت bmp باشد و از کلاس Tbitmap استفاده کنید . )
( با توجه به مختصات مهره در صفحه ، عکس متناظر را Load کنید . )

همچنین اگر عکس های مهره های شطرنج را به صورت تفکیک شده دارید ممنونم میشم آپلود کنید .

پیشاپیش ممنون و سپاسگزارم .

با تشکر
موفق باشید

vcldeveloper
چهارشنبه 01 اردیبهشت 1389, 23:45 عصر
دوست عزیز،

اینجا سایت انجام تمرین های دانشگاهی نیست. فقط در صورتی می تونید در این مورد اینجا راهنمایی دریافت کنید که کار را شروع کنید، و آنجایی که به مشکل برخوردید، با ذکر اینکه چیکار کردید، و کجا به مشکل برخوردید، و چه راه هایی را برای رفع آن امتحان کردید؛ درباره مشکلتان توضیح بدید.

وگرنه تاپیک به عنوان درخواست انجام تمرین دانشجویی از سایت حذف خواهد شد.

موفق باشید

Football Land
پنج شنبه 02 اردیبهشت 1389, 09:34 صبح
دوست عزیز،

اینجا سایت انجام تمرین های دانشگاهی نیست. فقط در صورتی می تونید در این مورد اینجا راهنمایی دریافت کنید که کار را شروع کنید، و آنجایی که به مشکل برخوردید، با ذکر اینکه چیکار کردید، و کجا به مشکل برخوردید، و چه راه هایی را برای رفع آن امتحان کردید؛ درباره مشکلتان توضیح بدید.

وگرنه تاپیک به عنوان درخواست انجام تمرین دانشجویی از سایت حذف خواهد شد.

موفق باشید

من هم سورس برنامه را نخواستم ! اشتباه برداشت نکنید !

من یک ماتریس 8*8 تعریف کردم و اون را طبق قانون فوق تعریف کردم .

حالا در قسمت دوم سوال مشکل دارم . جایی که باید روی فرم یک صفحه ی شطرنج بالا بیاد

چطوری باید صفحه ی شطرنج را روی فرم رسم کنم به طوری که تمام خانه ها با هم برابر باشند و عکس متناظر را چگونه باید روی خانه ی مربوطه (متناظر با مقدار ماتریس ) در صفحه load کنم ؟

با سپاس فراوان

Zahed2008
پنج شنبه 02 اردیبهشت 1389, 09:44 صبح
عزیزم، این که کاری نداره. یه صفحه شطرنجی تو Paint بکش و بذار توی Image بزرگ روی فرم.
بقیه مهره ها رو هم با Image های با ابعاد خونه ها بازم توی Paint بکش یا از اینتزنت سرچ کن(نمونه اش شطرنج yahoo) می تونی ازش عکس تهیه کنی و تو Paint جداسازی کنی مهره هاشو. Image هایی که برای مهره ها تولید می کنی باید یه کلاس ازشون تعریف کنی که هر چی دوست داشتی تولید کنی. بعدش به هر نوع هم یه Tag بده(1..12) که موقع کلیک بدونی روی چی کلیک شده.