View Full Version : سوال: تعیین وضعیت Scrollbar بدون استفاده از JavaScript
iman_pc_love
چهارشنبه 01 اردیبهشت 1389, 23:09 عصر
یه قالب برای سایت طراحی کردم. ولی یک مقدار کمی عرض آن زیاد شده و یه طبعا یک مقدار کمی اسکرول افقی در صفحه مرورگر کاربر برای سایت ایجاد میشه.
خوب وقتی که سایت لود میشه وضعیت اولیه اسکرول منتهی الیه سمت راسته، حالا چطوری میتونم بدون استفاده از جاوا اسکریپت، مثلا با کد های html یا css وضعیت اسکرول رو تغییر بدم و کمی به سمت چپ بیارم، یا مثلا وضعیت اون رو وسط قرار بدم؟
این که میگم بدون جاوا، دلیلش اینه که تو کل سایت اصلا از اسکریپت سمت کلاینت استفاده نشده تا اگه کاربر غیر فعالش کرده بود مشکلی پیش نیاد.
iman_pc_love
شنبه 04 اردیبهشت 1389, 11:22 صبح
کسی نمیدونه یا اصلا شدنی نیست؟ ...
emad_67
شنبه 04 اردیبهشت 1389, 17:34 عصر
با css و html امکانش نیست، باید به همون جاوا اسکریپت این کار رو انجام بدی.
Keramatifar
یک شنبه 05 اردیبهشت 1389, 19:09 عصر
با css و html امکانش نیست، باید به همون جاوا اسکریپت این کار رو انجام بدی.
دوست عزیز
یه روش (در واقع یه کلک) برای تعیین ScrollPosition بدون استفاده از javascript هست :
هر جائی که میخوای موقع Load شدن صفحه Scroll اونجا قرار بگیره یک تگ /a بذار و فقط یه ID بهش بده
<a id="2">بعد صفحه رو که می خوای باز کنی به آخر اسمش ID تگ a رو بهمراه یک # اضافه کن:
http://Yourpage.aspx#2به این شکل وقتی صفحه باز میشه Scroll جائی قرار میگیره که تگ a با ID مورد نظر وجود داره ...
اگر هم بخوای با javascript اینکارو بکنی کدش اینه:
window.scrollTo(0,100);
iman_pc_love
یک شنبه 05 اردیبهشت 1389, 21:48 عصر
فکر کنم اینی که شما میگی مربوط به اسکرول عمودی باشه ولی من اسکرول افقی رو میخام و درضمن برای صفحه اول سایت میخام این کار رو انجام بدم. خوب کاربر که آدرس سایت رو وارد میکنه دیگه اون آدرس رو نمیگذاره که
Keramatifar
دوشنبه 06 اردیبهشت 1389, 00:25 صبح
افقی یا عمودیش فرقی نمیکنه، هرجا که تگ /a بذاری این اتفاق میافته، اتفاقا من خودم قبلا برای اسکرول افقی اینکارو کرده بودم، باید یک div هم اندازه عرض صفحه تعریف کنی و تگ /a رو داخلش قرار بدی و حالا بسته به اینکه بخوای صفحه به راست اسکرول بشه یا به چپ باید float رو left و یا right تعیین کنی.
برای حل مشکل دوم هم میتونی موقع load شدن صفحه url رو عوض کنی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.